Gratis paraplubak met leenparaplu’s

Om tijdens de bestrijding van het Corona-virus de winkels geopend te kunnen houden is het heel belangrijk dat winkels een strikt deurbeleid hanteren. Maar sommige dagen valt er ineens een regenbui over Nijmegen en vaak hebben klanten hier niet op gerekend.

Om bezoekers die even buiten moeten wachten een nat pak te besparen, bieden wij alle centrumondernemers een gratis paraplubak met leenparaplu’s aan. Je klant kan dan even een paraplu uit de bak pakken als het regent, heel gastvrij dus!

Wil je een paraplubak met leenparaplu’s?

Loop de volgende stappen door:

  1. Log in in het ondernemersportaal op huisvoordebinnenstad.nl;
  2. Kies voor ‘bewerken’ van jouw bedrijf;
  3. Scroll naar je bedrijfsgegevens en ga naar het kopje marketingacties;
  4. Klik op het vierkantje bij: ‘Ik maak graag gebruik van paraplubak met leenparaplu’s’;
  5. Sla jouw aanpassingen op (onderaan de pagina) en klaar!

Wij ontvangen hierover een melding en dan zorgen wij dat je een paraplubak met leenparaplu’s krijgt.

Heb je problemen met inloggen? Of kun je jouw inloggegevens niet meer vinden? Neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@centrumnijmegen.nl.

Is jouw bedrijf nog niet aangemeld in het ondernemersportaal? Lees dan verder!

Het ondernemersportaal

Het ondernemersportaal wordt door Huis voor de Binnenstad gebruikt. Door alle bedrijfsgegevens goed in te voeren, kunnen wij jou als ondernemer zo goed mogelijk informeren en ondersteunen.

De gegevens van je bedrijf worden ook automatisch gedeeld met IntoNijmegen, DE bezoekerswebsite van Nijmegen met meer dan 40.000 unieke bezoekers per maand! Belangrijk dus dat jouw locatie ook goed intonijmegen.com te vinden is!

Mijn bedrijf is nog niet aangemeld

Als jouw bedrijf nog niet is aangemeld, kijk dan eerst in de bedrijvenoverzicht op huisvoordebinnenstad.nl/bedrijvengids. Hier staat de meeste bedrijven op. Gebruik de zoekfunctie of zoek per categorie om jouw bedrijf te vinden.

Heb je jouw bedrijf gevonden? Klik dan op claimen en vul jouw gegevens in. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens aan het bedrijf gekoppeld worden en je ontvangt van ons de inloggegevens.

Staat jouw bedrijf er niet tussen? Maak dan een nieuw account aan via deze link of klik op onderstaande button ‘aanmelden’.

Als je dan toch ingelogd bent, kun je meteen al jouw bedrijfsgegevens goed zetten: openingstijden, informatie over jouw bedrijf, foto’s en nog veel meer. Niet alleen zorgt het ervoor dat jouw bedrijfsinformatie up-to-date is bij Huis voor de Binnenstad, maar ook op de stadswebsite: intonijmegen.com!

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem dan contact op met het secretariaat: secretariaat@centrumnijmegen.nl.