intonijmegen.com

Dè Bezoekerswebsite voor Nijmegen

Samen met Cultuur Netwerk Nijmegen, Visit Arnhem Nijmegen en gemeente Nijmegen realiseerden we: intonijmegen.com, dè bezoekerswebsite voor Nijmegen. Een gezamenlijke website en social media om Nijmegen nog beter op de kaart te zetten voor bezoekers. Op de website vind je nieuws en informatie over evenementen, cultuur, historie, shoppen, eten, uitgaan en beleven.

Het is de bedoeling door deze samenwerking te zorgen dat bezoekers niet alleen zo goed en snel mogelijk de informatie vinden die ze zoeken voor hun bezoek aan Nijmegen, maar dat ze ook nog geïnspireerd raken doordat ze op een extra idee gebracht worden door de samenvoeging van al het moois dat Nijmegen te bieden heeft!

Wat zorgen met de hulp van alle ondernemers dat iedere locatie en alles wat er te doen is in onze binnenstad zichtbaar en vindbaar is op intonijmegen.com.

Locaties

Ondernemers beheren zelf de informatie over hun locatie:

Staat een locatie er nog niet tussen? Dan kan een ondernemer deze zelf aanmaken:

Aanmelden evenement

Heb je een evenement en wil je die in de agenda van IntoNijmegen? Meld dan hier jouw evenement aan. De redactie checkt of alles voldoet aan de voorwaarden en plaatst het evenement binnen 3 werkdagen in de agenda.

Ook kun je persberichten sturen naar info@intonijmegen.com.

Volg IntoNijmegen ook op