Netwerk

Binnenstadsmanager

De binnenstadmanager is bij tal van ontwikkelingen betrokken. Of het nu gaat over veiligheid, fiets-parkeren, onderwijs, terrassenbeleid, openbaar vervoer,afvalstromen of…. noem maar op: Het Huis is dé stem van de ondernemers en namens het Huis behartigt de binnenstadsmanager de belangen van ondernemers in horeca, cultuur en retail. Zo kun jij je vooral concentreren op je eigen bedrijf en is er toch aandacht voor het ondernemersklimaat van de omgeving waarin je onderneemt.

binnenstadmanager Nijmegen Maarten Mulder

Bijeenkomsten

Om ondernemers te informeren en om input op te halen, organiseert Huis voor de Binnenstad met enige regelmaat bijeenkomsten. Soms ontbijtbijeenkomsten, soms avondbijeenkomsten en soms netwerkborrels. Uitnodigingen versturen we via ons digitale nieuwsbrieven, dus zorg dat je op de mailinglijst staat!

Straatorganisaties

In de binnenstad van Nijmegen zijn verschillende ondernemersverenigingen op straat of plein niveau actief. Deze organisaties hebben een centrale rol binnen het Huis voor de Binnenstad. Via het lidmaatschap van die organisaties heb je een rechtstreekse betrokkenheid in het Huis voor de Binnenstad.

Personeelszaken

Heb je als werkgever advies nodig bij personeelsvraagstukken? Wil je anticiperen op ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Zoek je ondersteuning bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers of het inzetten van regelingen en subsidies?

Neem contact op met onze adviseurs Horeca & Detailhandel
Maak kosteloos gebruik van de expertise van WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en het WerkgeversServicepunt van UWV. Beide organisaties werken nauw samen om jou optimaal van dienst te kunnen zijn in de regio.

Anne Pet
Anne Pet

Tel: 06 11 315 273
anne.pet@uwv.nl

Nienke van Helmond
Nienke van Helmond

Tel: 06 11 249 518
nienke.helmond@uwv.nl

Onderzoek en advies

Nijmegen is een kennisstad met veel onderwijsinstellingen. Wij onderhouden nauwe contacten met deze instellingen en betrekken waar mogelijk studenten bij onze projecten. Ook als ondernemer kan je je voordeel doen door deze kennis in te zetten voor je eigen bedrijf. Niet alleen voor stage of afstudeerprojecten, maar ook voor onderzoek en advies.

De kleine consultant
Wil je altijd een frisse blik op jouw bedrijf of organisatie? De kleine consultant is een non-profit studentenorganisatie die hoogwaardig strategisch advies betaalbaar aanbiedt aan MKB’ers, non-profits en start-ups. Tijdens een project van tien weken helpt een team van 4 of 5 studenten jou met een strategisch probleem, bijvoorbeeld over productpositionering, marktanalyse of businessmodel. De organisatie wordt gerund door studenten die worden bijgestaan door de ‘grote consultants,’ Kearney, McKinsey, BCG, Strategy, Bain en EY Parthenon.

Ben je geïnteresseerd? Mail naar nijmegen@dekleineconsultant.nl of kijk op www.dekleineconsultant.nl.

Unipartners
UniPartners Nijmegen is een academisch adviesbureau gevestigd op de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij voorzien bedrijven van academisch advies op universiteitsbreed niveau. Deze vraagstukken worden opgelost door studenten die in de afrondende fase van hun studie zitten. Daarbij wordt het projectmanagement geheel verzorgd door UniPartners.

Heb je interesse? Neem dan contact op met nijmegen@unipartners.nl of kijk op www.unipartners.nl.

Werkgeversdesk ‘Moedige dialoog’

De werkgeversdesk helpt ondernemers bij het ondersteunen van hun werknemers bij geldzorgen.
Kijk voor meer informatie op www.moedigedialoog.nl/rijkvannijmegen of neem contact op:

Contact

Jansje van Middendorp
Kwartiermaker

rijkvannijmegen@moedigedialoog.nl

StartUp Nijmegen

Wist je dat StartUp Nijmegen regelmatig bijeenkomsten en workshops organiseert die niet alleen interessant zijn (of open staan) voor starters maar voor alle ondernemers? Doe er je voordeel mee en kijk in hun ondernemersagenda welke workshops er zijn.

Vragen? Kom gerust even langs (Stationsplein 26)! Of neem direct contact op met:
Jan van Raaij: 06-10944440 – jan@startupnijmegen.nl
Dick Bos: 06-21544454 – dick@startupnijmegen.nl.

overzicht workshops april

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief lees je naast de uitnodigingen ook belangrijke berichten over activiteiten, werkzaamheden, subsidies en andere zaken die de binnenstad aangaan. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan snel aan!