Netwerk

Binnenstadsmanager

De binnenstadmanager is bij tal van ontwikkelingen betrokken. Of het nu gaat over veiligheid, fiets-parkeren, onderwijs, terrassenbeleid, openbaar vervoer,afvalstromen of…. noem maar op: Het Huis is dé stem van de ondernemers en namens het Huis behartigt de binnenstadsmanager de belangen van ondernemers in horeca, cultuur en retail. Zo kun jij je vooral concentreren op je eigen bedrijf en is er toch aandacht voor het ondernemersklimaat van de omgeving waarin je onderneemt.

binnenstadmanager Nijmegen Maarten Mulder

Bijeenkomsten

Om ondernemers te informeren en om input op te halen, organiseert Huis voor de Binnenstad met enige regelmaat bijeenkomsten. Soms ontbijtbijeenkomsten, soms avondbijeenkomsten en soms netwerkborrels. Uitnodigingen versturen we via ons digitale nieuwsbrieven, dus zorg dat je op de mailinglijst staat!

Straatorganisaties

In de binnenstad van Nijmegen zijn verschillende ondernemersverenigingen op straat of plein niveau actief. Deze organisaties hebben een centrale rol binnen het Huis voor de Binnenstad. Via het lidmaatschap van die organisaties heb je een rechtstreekse betrokkenheid in het Huis voor de Binnenstad.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief lees je naast de uitnodigingen ook belangrijke berichten over activiteiten, werkzaamheden, subsidies en andere zaken die de binnenstad aangaan. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Meld je dan snel aan!