Binnenstadpromotie

De marketing van ons centrum

Natuurlijk zorg je ervoor om je eigen winkel, restaurant of café goed te promoten. Maar wie zorgt voor de promotie van onze binnenstad als geheel? Wij zijn iedere dag druk bezig om alles in en om centrum Nijmegen bekendheid te geven in de omgeving. We vertellen over openingstijden en koopzondagen in de stad. We laten mooie plekjes zien en wijzen de bezoeker op alle events en activiteiten. We zetten hier diverse middelen voor in.

Bloemenwapen_Noviomagus_CentrumNijmegen_16-07-2018_Mathijs_Hanenkamp

Bezoekerswebsite

In een samenwerking met andere organisaties brengen wij alle informatie voor bezoekers samen op één plek: intonijmegen.com. Wij zorgen dat jouw bedrijf zichtbaar wordt en je kunt jouw activiteiten via deze website promoten. Door slimme inzet van middelen en de stadsbrede samenwerking scoren we hoog op belangrijke zoektermen voor jou en de stad

Social Media – Dagelijks informeren en inspireren we tienduizenden consumenten

Nieuwsbrieven – Wekelijks een digitale nieuwsbrief met de activiteiten in de binnenstad

Campagnes – Met abri’s, banieren, raambiljetten, advertenties in krant en online zetten wij in op campagnes waarmee we bezoekers verleiden vaker te komen en langer te blijven.

Koopzondagen en feestdagen – Extra aandacht voor de openingstijden en feestdagen

Evenementen – Wij realiseren het Huis van Sinterklaas en werken samen met de stichting intocht St. Nicolaas Nijmegen. In december organiseren we de Nijmeegse Winterweken zodat er in naast de sfeervolle aankleding ook activiteiten te beleven zijn in de binnenstad.