Aanmelden Nijmeegse Winterweken

Aanmelden Nijmeegse Winterweken

Wat leuk dat je interesse hebt om deel uit te maken van de Nijmeegse Winterweken!

Waarom deelnemen aan de Nijmeegse Winterweken?

Nijmegen ook in de winter tot leven brengen en laten bruisen, dat was de wens van ondernemers en vormt de basis van de Nijmeegse Winterweken. Wij coördineren en promoten het programma en nodigen jou als ondernemer uit om deel te nemen en samen met ons dit collectieve wintergevoel te creëren. Voor Nijmegen, door Nijmegen. 

Nijmegen als dé winterbestemming 

Jaarlijks trekken de Winterweken duizenden bezoekers naar onze stad. Jong en oud bezoeken een groots programma vol lichtsculpturen, zang, proeverijen, straattheater en nog veel meer. Samen zetten we Nijmegen in de schijnwerpers als dé winterbestemming. Hierdoor komen er meer mensen naar onze mooie stad en dat is voordelig voor jouw onderneming. 

Bedenk als ondernemer zelf een winterse actie. Je mag het zo groot maken als je zelf wilt. Denk bijvoorbeeld aan een exclusieve winterse shopavond, zelf glühwein of andere winterse lekkernijen maken, een muzikale avond met live muziek, een winterse pubquiz etc. Maar ook kleine dingen als het merchandisepakket of de wensbox neerzetten dragen enorm bij. Alles is geheel vrijblijvend.

Het Nijmeegse Winterweken merchandisepakket

Om jouw zaak in de Nijmeegse Winterweken sfeer te brengen, stelden wij een exclusief merchandisepakket samen. Dit pakket bevat:

  • Een lichtster
  • Een raamsticker
  • Wenskaarten voor in de wensboom
  • Posters (voor op de wc, deur, raam)
  • Optie voor de horeca: bierviltjes (graag aangeven hoeveel je er wilt ontvangen)

Wil je jouw onderneming laten schitteren in de betoverende sfeer van de Nijmeegse Winterweken? Vraag nu je GRATIS merchandisepakket aan via het aanmeldformulier hieronder!

De wensbox: laat jouw winkelbezoekers of gasten een wens doen
Net als vorig jaar staat de wensboom in de Sint Stevenskerk, gevuld met de dromen en wensen van alle Winterweken bezoekers. Laat jouw klanten of gasten ook een wens invullen en deze in de wensbox stoppen. Wie weet wordt hun wens aan het einde van de Winterweken werkelijkheid.

Wil jij meedoen met de wensbox? Laat dit dan weten door de optie aan te vinken in het aanmeldformulier. Je ontvangt dan een wensbox, met wenskaartjes en pennen. Wij komen deze uiteindelijk weer ophalen om alle wensen te verzamelen.

Aanmelden voor de Nijmeegse Winterweken is niet meer mogelijk.