Categorie: Accessoires

Buiten de winkeltijden kunt u ook op afspraak komen kijken , zoekt u een speciaal meubelstuk, ook zijn zoekopdrachten mogelijk.


 

Ilovenijmegen.nl (je hoort het al in de naam) is dé webshop van Nijmegen, vol met Nimweegse producten. Speciaal voor iedereen die de stad een warm hart toedraagt. Alle aangeboden producten hebben een onmiskenbaar Nijmeegse link, omdat ze gemaakt zijn door Nijmeegse ondernemers of omdat ze een typisch Nijmeegs tafereel of onderwerp belichten. In ons unieke assortiment vindt je bijvoorbeeld de volgende producten: sokken, mokken, boeken, baby-artikelen, kleding, deurmatten, bierpakketten, etc. Je kan ons vinden op deze webshop:  https://ilovenijmegen.nl/

Een statafel met een koelbak in het tafelblad zodat je drankjes koel blijven, vogelhuizen die je aan elkaar kunt bevestigen en een balkonbar waarvandaan niets naar beneden kan vallen. Onze producten zijn goed doordacht, praktisch en origineel.


Zelf bouwen

Al onze producten worden als bouwpakket geleverd, inclusief een handleiding waarop duidelijk staat weergegeven hoe je de onderdelen in elkaar kunt zetten. Sommige producten hebben voor extra stevigheid houtlijm nodig, of moeten met schroeven in elkaar worden gezet. Dit wordt dan meegeleverd met het bouwpakket. De meerderheid van de Voorbuild-producten hoef je echter alleen maar in elkaar te schuiven naar het voorbuild van de bijgeleverde bouwtekening. 


Berkenhout

Onze eerste Voorbuild-lijn hebben we geheel uit berken multiplex gemaakt. Het fijne aan berkenhout is dat het zeer uniform qua kleur en structuur is. Hierdoor blijft de uitstraling van onze producten vrijwel identiek, ook al produceren we het in grote aantallen. 


Het berkenhout wat wij voor productie gebruiken is FSC-gecertificeerd. Dat betekent dat het hout uit duurzaam bosbeheer komt. Daarbij zijn natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans. In de bossen waar deze berkenbomen groeien is de oogst van bomen minder dan de bijgroei, worden de rechten van de lokale bevolking gerespecteerd, wordt er gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden en wordt de lokale economie gesteund. 


Showroom 

Momenteel kan je onze producten bezichtigen bij Houthandel & Frezerij Van Nyhout (Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen). Hier staan alle objecten uitgestald. Ons assortiment bestaat momenteel uit 9 producten, maar we zijn druk bezig met de ontwikkeling van nog meer bouwpakketten. Wij zijn constant bezig met het creëren van nieuwe alledaagse objecten met een twist, dus houd ons in de gaten!

Voorin de winkel hebben onze sieraden en mode-accessoires een hele eigen winkel! Dat betekent dat de collectie van Make My Day dus weer lekker is uitgebreid. Er zijn merken bijgekomen, maar de sieraden en modeaccessoires collectie is ook dieper en breder.


We verkopen verschillende sieradenmerken zoals Xzota, Anna+Nina, Taj, Atelier Labro etc. In hun collecties vind je oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en hangers. Naast de merken hebben we ook letterbakken vol met gouden en zilveren oorbellen die per stuk te koop zijn, losse hangertjes voor aan je kettingen en oorbellen en nog veel meer.


Aan accessoires ook geen gebrek, we verkopen de mooie tassencollectie van Hvisk, de fijne haarbanden van Atelier des Femmes, hoedjes van Obey, te veel om op te noemen. Kom zelf maar snel kijken.


De nieuwste aanwinst in de Make My Day familie noemen we niet voor niets een atelier. We schieten namelijk ook gaatjes in de ochtend, 7 dagen per week. We hebben verschillende zilveren en gouden knopjes waar je uit kan kiezen. Daarnaast kan je bij ons je eigen ketting ontwerpen. We hebben meters aan kettingen op rol. Je kiest daar je ketting en lengte en als je wilt een mooie hanger of edelsteen voor eraan. Wij maken de ketting ter plekke voor je, zodat je echt iets unieks om je nek hebt. En natuurlijk doet Atelier ook haar naam eer aan omdat ons kantoor er is gevestigd en dat de broedplaats is voor al onze creatieve uitingen die inspelen op de allerlaatste trends!

 


IN EEN AMERIKAANSE SFEER COMBINEREN WE HERITAGE CLOTHING, AUTHENTIEKE DENIM, BARBECUES EN SMOKERS. OP EEN OUDE NAAIMACHINE WORDT DE DENIM HERSTELD TERWIJL EEN BARBECUE STAAT TE ROKEN.


GROTE BANKEN IN HET MIDDEN VAN DE ZAAK NODIGEN IEDEREEN UIT OM ZIJN EIGEN PASSIE TE DELEN.

Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden modeliefhebbers via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends. My Jewellery slaagt er altijd in te voldoen aan de laatste trendbehoeften van mode minnend Nederland. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collecties & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.

Nieuw in Nijmegen;


Bij Dré


BIJ DRÉ·DONDERDAG 27 SEPTEMBER 2018


Wie?


Na jaren in een cadeauwinkel gewerkt te hebben in loondienst,is het tijd voor een nieuwe stap: Een eigen winkel!Een droom die na jaren werkelijkheid wordt.Als kind al droomde ik van een eigen winkel die in mijn fantasietoen al mijn eigen naam droeg. Aangezien veel mensen mijn naam afkorten (André), vind ik het een leuke naam voor mijn eigen zaak, Bij Dré!


Wat?


Alles wat ik leuk vind! Van kinderspeelgoed, servies,lampen tot kleine meubelen, gadgets en originele cadeauartikelen en ga zo maar door!


Waar?


In Nijmegen, gevestigd in één van de mooiste straten,de Houtstraat. Een straat vol met bijzondere winkels,leuke horecagelegenheden en de toegangsweg naar de oudste winkelstraat van Nederland, de Stikke Hezelstraat.

Ochre and Red bevind zich in twee sfeervolle monumentale panden in de steden Nijmegen en Arnhem. Al tientallen jaren zijn wij een begrip op het gebied van kleur en warmte. De elementen die het meest van invloed zijn bij het aangenamer maken van uw woonomgeving.


 


Deze oorspronkelijke kleuren, als eerste gebruikt in rotstekeningen en door vele kunstenaars omarmd, vormen een belangrijk onderdeel van onze uitgebreide collectie. Bestaande uit diverse meubelen waaronder retro stoelen en banken, oude Indiase kasten, vloerkleden, stoffen, verlichting en accessoires.


 


 


Ochre and Red een winkel met verrassingen, contrastrijk en vol persoonlijkheid.


 


 


De meeste artikelen worden door ambacht lieden van over de hele wereld vervaardigd. Een belangrijk onderdeel vormt de complete verzameling van authentieke vintage Turkse kelims (vloerkleden), allen uniek in kleur en vormgeving, een ware lust voor het oog. Deze “schilderijen” kunnen alle losse elementen in uw huis prachtig met elkaar verbinden. Fraaie plaids en kussens maken het allemaal nog gezelliger.


 


 


Voor de slaapkamer zijn er spreien van katoen, fluweel en quilts van handbedrukte stoffen. De grotere maten kussens die wij voeren zijn zeer geschikt voor het hoofdeinde van een bed of om lekker in weg te zakken. Hoge staande lampen of kleine nachtlampjes geven het geheel een intieme sfeer.


 


 


International Craftsmanship staat voor eerlijke producten met een verhaal, door ons zorgvuldig geselecteerd, geproduceerd en gepresenteerd. Een bijzondere mix van stijlen waarbij oosterse en westerse cultuur in een unieke symbiose samenkomen. U krijgt een warm welkom en zult ervaren dat wij allen liefde en passie uitdragen voor onze producten, voorzien van een kundig advies.