Categorie: Activiteiten

FREYHEYT Sportlounge in Nijmegen centrum is een sportschool met een veilige community waar iedereen welkom is. Kom onbeperkt fitnessen & groepslessen volgen. Personal Training en E.M.S.

Zlim heeft haar deuren geopend op een fantastische nieuwe locatie in de binnenstad van Nijmegen. Zlim staat voor een gezonde levensstijl en bewijst zich al meer dan 30 jaar. Bij Zlim train je in een fijne omgeving met persoonlijke aandacht en professionele coaching. We geloven in een holistische aanpak waarbij body, food & mind centraal staan.

Bewegen in een warmtecabine, ontspannen in de ozoncabine en de juiste voedingsbegeleiding en mindset. Dat is wat Zlim jou kan bieden. Bij Zlim is elke klant uniek en volgt een individueel programma. Bovendien bereik je meer dan alleen een slanker lichaam. Door te zlimmen ben je fitter en gezonder en je voelt je ook weer zelfverzekerd en gelukkig.

Kom jij zlimmen in Nijmegen? Vraag dan nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

BOULESBITESBAR NIJMEGEN

 

Welkom bij BoulesBitesBar Nijmegen! 

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboule, Food, Drink en gezelligheid in een Urban ambiance. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au Revoir!

Serenity Thai Therapy verwelkomt u in onze salons in Roermond, Wijchen en Nijmegen, waar wij een breed scala aan authentieke Thaise massages aanbieden. Onze ervaren masseuses staan klaar om u te helpen ontspannen voor een heerlijke Thaise massage ervaring. Of u nu op zoek bent naar verlichting van spierspanning of gewoon een moment van pure ontspanning, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen met onze op maat gemaakte behandelingen.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en dompel uzelf onder in de rustgevende sfeer van Serenity Thai Therapy. Onze salons bieden een toevluchtsoord van rust, waar u kunt genieten van de helende kracht van traditionele Thaise massage.

Kookers.nl is hét organisatiebureau voor live cooking catering,
actie in de keuken!

Dé specialist op het gebied van live cooking catering, voor elk evenement of gelegenheid! Van kookworkshops tot kookdemonstraties, van een ongedwongen feest tot een privé diner. Alles is mogelijk, op grote of kleine schaal. Alles wordt “live” voor u of met u bereid! Bekijk in deze filmpjes hoe dat eruit ziet.

Wij dansen graag traditionele tango omdat die zoveel diepgang heeft. De muziek met zijn verschillende lagen; de focus van alle dansers op de muziek en op de flow van de salon.

Daarnaast experimenteren we ook met moderne tangovormen of met de combinatie van contactimprovisatie en tango.

In onze visie kunnen leider en volger elkaar inspireren en creëren daarmee samen de dans. We besteden veel aandacht aan muzikaliteit en de eigen interpretatie van de muziek.

Hoe verder we komen hoe meer we zien dat er nog zoveel te ontdekken en te leren valt. Dat houdt ons fris. 

Wij van Perplex houden van mensen. In ons pand in de binnenstad van Nijmegen bruist het en is iedereen welkom! Voor een maaltijd, of een goede bak koffie. 


Op ons menu:


Aandacht – Vind jij de maatschappij soms ook wat gehaast? Wij wel. Hier is aandacht!


Eten en drinken – Samen aan tafel, een geurende kop koffie of een lekkere maaltijd… heerlijk toch. 


Ontmoeten – Het café waar je alleen binnenkomt, en samen naar buiten gaat.


Goed gesprek – Ruimte om te praten over de mooie en moeilijke dingen van het leven.


Flexwerken – Soms moet er gewerkt worden… welkom in ons kantoor op de 1e verdieping, met op de achtergrond het geroezemoes van de stad.