Categorie: Activiteiten

Met een uitgebreid aanbod hebben we voor iedereen wat wils! Bij onze vaste locatie aan de Lentse Plas kun je een sup huren, windsurfles krijgen, met groepen komen en lekker genieten van het mooie strand. Via de website kun je heel makkelijk jouw les of activiteit reserveren. Naast onze activiteiten organiseren we ook regelmatig sup tourtjes in de Ooijpolder en op de Spiegelwaal. Ook zijn we regelmatig te vinden bij de Mookerplas. Echt een nieuwe uitdaging nodig? Probeer dan eens een wingsurfles. Zien we je binnenkort bij het water?


 

Met een uitgebreid aanbod aan leuke activiteiten is er voor iedereen wat wils. We werken namelijk samen met veel lokale ondernemers van de stad. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere picknick to go, een bierproeverij na afloop of maak de toch met een lokale gids. Voor 2-tallen tot grote groepen, bij ons van harte welkom!


 

Kookstudio Spijs is dé kookstudio in Nijmegen. Midden in het centrum van Nijmegen, maar net buiten de drukke winkelstraten, bevinden wij ons op de bovenste verdieping in een van de oudste gebouwen van Nijmegen, de commanderie van St. Jan. Ervaar een onvergetelijke kookworkshop op deze geschiedenisrijke locatie in onze moderne keuken met een uniek uitzicht op de Waal.Onze workshops volg je in een relaxte en intieme setting. Ons aanbod aan workshops blijft variëren. Denk aan Aziatische, Italiaanse, Seizoenen en Vega(n) workshops. Naast privé workshops voor bedrijven en groepen bieden wij ook wisselende open workshops aan voor kleine groepen met wisselende thema’s. Super geschikt voor een uniek en gezellig dagje uit!Zin in een uniek uitje? Kom een gezellige en leerzame kookworkshop volgen. Onderaan deze pagina vindt je meer info over ons. We hopen je gauw te zien bij Kookstudio Spijs.” – Noor Boereboom en Alexander Steenis van Kookstudio Spijs.

House of Billiards is de plek voor een gezellige avond.

Tijdens de gewoonlijke uitgaanstijden zal je bij ons altijd kunnen komen Karaoken, in je eentje of met een groep. Vraag een nummer aan en laat je zangkunsten voor een groot publiek horen of laat zien dat je misschien niet zo goed kan zingen, maar wel een feestje kunt bouwen!Wil je liever niet voor een groot publiek zingen, huur dan je eigen privé karaoke ruimte voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest, feest van je studenten- of sportvereniging of met een stel vrienden, gewoon omdat het kan. 

Dit biedt Yoga Kula:


 


 


 


 


Een warme, vriendelijke en open plek…


 


 


waar verbinding voorop staat, met jezelf en met anderen. In het Sanskriet staat ‘Kula’ voor ‘community’, een plek waar er ruimte is om jezelf te kunnen zijn, persoonlijke aandacht of een kop thee na de les. Dit is de mooie lichte studio in de gezellige benedenstad van Nijmegen. 


 


 


Geen fanatisme, geen onmogelijke houdingen maar lessen die je dichter bij jezelf brengen. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten, die elk met hun eigen specialisme er op gericht zijn om je een bijzondere yoga ervaring te geven. Er is aandacht voor een goede lichaamshouding, techniek en effecten op lichaam, geest en ziel. Daarnaast is er plek voor het opzoeken van de uitdagen, lekker spelen & humor maar ook de verdieping, de stilte en het leren loslaten. Elke les is weer anders en je zal telkens weer op een ander vlak uitgedaagd worden.


 


 


De lessen zijn mogelijk voor jong en oud, van beginneling tot gevorderden. Er wordt rekening gehouden met individuele verschillen en houdingen worden op verschillende niveaus aangeboden. Hierdoor zijn de lessen voor iedereen interessant en uitdagend op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. We werken met vaste groepen om het Kula gevoel te versterken. Door wekelijks les te volgen creëer je een moment in je leven om even echt naar lichaam en geest te luisteren, waardoor je bewuster in je leven kan komen te staan. Je kan echter ook op andere dagen lessen inhalen of af en toe eens een losse les volgen.


 

Welkom bij onze Fotostudio in Nijmegen. Je vindt ons in de oudste winkelstraat van Nederland. Hoe cool is dat?! Je kunt bij ons terecht voor de professionele fotoshoots van jezelf, een mooie beauty of glamour fotoshoot met een prachtige MAC Cosmetics visagie. Maar ook voor een fotoshoot van het hele gezin of van de kinderen. Zelfs voor speciale fotoshoots als een Fitbody, een liefdes fotoshoot of een te gekke vriendinnen fotoshoot met confetti kan je bij ons terecht. We staan van dinsdag tot en met zondag voor je klaar. Tot snel!