Categorie: Bouw

Wij vinden maken bijzonder. Of je nou iets repareert of iets nieuws creëert, wat je zelf hebt gemaakt, geeft een voldaan gevoel. En misschien kun je daar zo nu en dan best wat hulp bij gebruiken. Zoek je inspiratie of hulp bij het maken? Stel je vraag. Wij helpen je graag.

Hartelijk welkom bij Praxis Nijmegen City!

Het Architectuurcentrum Nijmegen (ACN) is het centrum voor ideevorming en uitwisseling over architectuur, stedenbouwkunde en de ruimtelijke ontwikkeling van Nijmegen.


 


In samenwerking met relevante partijen worden producties opgezet, debat-avonden en activiteiten georganiseerd. Het ACN zet daarbij haar kennis en netwerk in om dilemma’s in de stad te duiden, op de agenda te zetten en oplossingen aan te dragen.


 


 


Kennis en deskundigheid vormen de basis voor inhoudelijke verdieping. Met het ontsluiten van kennis en informatie biedt het ACN besluitenmakers uit de politiek, ontwikkelaars, bouwers en burgers de middelen en inzichten om weloverwogen voor oplossingen te kiezen die meerwaarde opleveren voor de ruimtelijke kwaliteit van onze leefomgeving. Daarbij kijkt het ACN verder dan de waan van de dag.


 

DAG! Architecten+Bouwers bv ontwerpt en bouwt en verbouwt gebouwen, interieurs en landschappen van hoge kwaliteit. DAG! is gevestigd in het monumentale Brouwershuis in de Nijmeegse benedenstad.Uniek is dat DAG! behalve het ontwerp traject ook verantwoordelijk is voor de bouw. U heeft dus maar met 1 partij te maken. DAG! architecten zorgt voor alles van schetsontwerp tot en met de oplevering en onderhoud.Maak gebruik van onze unieke schetsontwerpfase. U weet dan precies hoe uw gebouw, interieur of tuin eruit komt te zien, wat het gaat kosten en wanneer het klaar kan zijn.DAG! werkt voor particulieren en bedrijven met uitgesproken mening en filosofie.Ervaar de vrijheid van DAG! Architecten en Bouwers BV.

024-3737655  /  www.dag-architecten.nl

VvE Administratie Nijmegen


 


 


Betrouwbaar, professioneel en betaalbaar!


 


.


 


Uw VvE administratie in goede handen!


 


.


 


Met veel plezier helpt VvE Administratie Nijmegen ook uw VvE om een professionele administratie te verkrijgen. Dankzij de betrouwbare Twinq software kunt u overal ter wereld op elk gewenst moment de gehele administratie van uw VvE inzien. U heeft dan niet alleen inzage in de financiën (balans, resultatenrekening, begroting en alle facturen), maar ook in notulen, contracten en reparatieverzoeken van uw appartementencomplex. Uitgangspunt is een actief VvE bestuur die samen met de bewoners de dagelijkse praktische en technische zaken zelf regelen om zo fors te besparen op de kosten voor het beheer en behoud van uw appartementencomplex. Bel of mail ons voor een kennismakingsafspraak!


 


.


 


Waarom VvE Administratie Nijmegen?


 


.


 


Door gesprekken met appartementseigenaren heeft VvE Administratie Nijmegen gemerkt dat het lastig is voor veel VvE’s om een goede administrateur/penningmeester te vinden om de administratie adequaat en voor ieder VvE lid inzichtelijk te verzorgen. Bij veel VvE’s verzorgen bewoners wel de dagelijkse praktische en technische gang van zaken, maar is de administratie voor verbetering vatbaar. Bovendien constateren wij dat er te weinig gekeken wordt naar voor de hand liggende kostenbesparingen op bestaande onderhouds- en verzekeringscontracten. Naast het op professionele wijze verzorgen van uw VvE administratie, delen wij onze kennis graag om ook voor uw VvE kritisch te kijken naar lopende contracten.


 


.


 


Wie is VvE Administratie Nijmegen?


 


.


 


VvE Aministratie Nijmegen is in augustus 2014 opgericht door René Notten. Naast zijn dagelijks werk als private banker, heeft hij in zijn vrije tijd meer dan 10 jaar de gehele financiële administratie van het Rode Kruis afdeling Nijmegen e.o. in Exact online verzorgd. Sinds 2013 verzorgt René de financiële administratie van de VvE waar hij woont in Twinq. René vindt dit zo leuk om te doen, dat hij VvE Administratie Nijmegen is gestart om zo ook voor andere VvE’s de administratie in Twinq te verzorgen. Op LinkedIn, kunt u desgewenst zijn profiel nader bekijken.

Activiteiten: Nieuwbouw en renovatie van bestaande gebouwen / Verbouwing Monument /Bouwaanvraag en bouwbegeleiding.Meer over Isis Architectuur vindt u op: www.isis-architectuur.nl. Interesse gewekt?  Neem dan contact op voor een kostenloos oriënterend gesprek. Contactpersoon: mevr. ir. Brigitte F.S.A. van Bakel, architect..