Categorie: Cafés

Mooie koffies, goed getapte bieren en prachtige wijnen; bij Toon voelt iedereen zich thuis. In onze open keuken – voorzien van vuur, vlammenwand en een Italiaanse houtoven bereiden onze topkoks de heerlijkste gerechten.

De Kracht van Ambacht midden in Nijmegen! De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen! Proeven, genieten, beleven: een bourgondische keuken, bieren van brouwerij de Hemel, en zelf gebrande koffie van koffiebranderij Holy Beans! Een unieke plek waar veel gelachen wordt en men geniet van het leven!

Coffeeshop Smoke ofwel de Buggy is al 25 jaar geregistreerd in Nijmegen.Deze behoort tot 1 van de oudste coffeeshops van Nijmegen met nog steeds dezelfde eigenaar.Verkoop alleen voor volwassenen en met legitimatie.Direct en vriendelijk

Koffiehuis, open voor iedereenGewoon een kopje koffie, een lichte lunch, een praatje met elkaar of één van de vrijwilligers. Veel bezoekers zijn al jaren kind aan huis en komen graag in koffiehuis de Verwondering vanwege de rust en de open, vriendelijke sfeer. We vinden het belangrijk om tijd en ruimte te hebben voor gesprekken met de bezoekers. Deze gesprekken kunnen over diverse onderwerpen gaan en voorzien duidelijk in een behoefte.Ook u bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Café Van Buren – Gezellig voor jong en oud!


 


Café Van Buren is een gezellig en huiselijk eetcafé in het centrum van Nijmegen. De knusse inrichting maakt café Van Buren tot een Bourgondische zaak met een gevoel voor universitaire tradities. Naast onze uitgebreide menukaart geniet je van een goed getapt speciaalbiertje, de Buscaglione koffie of een mooi glas wijn. De uitgelezen plek om knus met vrienden te kletsen over de goede dingen van het leven en gelijktijdig lekker eten tegen een uiterst betaalbare prijs. Voor en na het eten is er altijd voldoende gelegenheid tot het drinken van een borrel aan de bar. 

Café Van Buren is een stijlvol eetcafé in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en ’s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangement aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde Themafeesten. Café Van Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden!


 

 

 


 


 


 

Café Stretto bevindt zich in de gezelligste uitgaansstraat van Nijmegen: de Molenstraat.

In dit rijtje neemt Stretto een bijzondere plaats in. Het is een gezellig café met een eigen stijl en voor ieder wat wils!Met ons terras met verwarming kun je ook als het wat kouder wordt nog lekker buiten een drankje doen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt het ’s avonds een waar feestcafé.Om nou te voorkomen dat je na een avondje stappen helemaal blut bent hebben wij de volgende acties:


  • Op donderdag tussen 21.00h-00.00h een biertje voor 50 cent op vertoon van je collegakaart


  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond alle mixdrankjes en shotjes 1+1 gratis


  • En op vrijdagmiddag vanaf 14.00h pullenmiddag, met een pul bier of een wijntje voor maar 2 euro.

  •  Kortom dit feestje wil je niet missen.