Categorie: Clubs

A place where ego’s are left behind and music takes over.

Welkom in de Bloemerbar: een eigentijdse mix tussen een pub, terras én een club. Naast onze passie voor elektronische muziek en creatieve uitspattingen bieden we wekelijks wisselende activiteiten. Van kennisavonden, diners,  elektronische pub quizen tot de nu al legendarische Sip & Paint en Bloemerbingo. Bloemerbar is dé plek om te dansen, borrelen én te ontmoeten.

 


Wil je vanavond gezellig en leuk stappen in Nijmegen? Wil je dansen op de leukste muziek? Kom dan naar Cafe-024!


 

Café Van Buren – Gezellig voor jong en oud!


 


Café Van Buren is een gezellig en huiselijk eetcafé in het centrum van Nijmegen. De knusse inrichting maakt café Van Buren tot een Bourgondische zaak met een gevoel voor universitaire tradities. Naast onze uitgebreide menukaart geniet je van een goed getapt speciaalbiertje, de Buscaglione koffie of een mooi glas wijn. De uitgelezen plek om knus met vrienden te kletsen over de goede dingen van het leven en gelijktijdig lekker eten tegen een uiterst betaalbare prijs. Voor en na het eten is er altijd voldoende gelegenheid tot het drinken van een borrel aan de bar. 

Café Van Buren is een stijlvol eetcafé in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en ’s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangement aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde Themafeesten. Café Van Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden!


 

 

 


 


 


 

Café Stretto bevindt zich in de gezelligste uitgaansstraat van Nijmegen: de Molenstraat.

In dit rijtje neemt Stretto een bijzondere plaats in. Het is een gezellig café met een eigen stijl en voor ieder wat wils!Met ons terras met verwarming kun je ook als het wat kouder wordt nog lekker buiten een drankje doen. Op donderdag, vrijdag en zaterdag wordt het ’s avonds een waar feestcafé.Om nou te voorkomen dat je na een avondje stappen helemaal blut bent hebben wij de volgende acties:


  • Op donderdag tussen 21.00h-00.00h een biertje voor 50 cent op vertoon van je collegakaart


  • Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond alle mixdrankjes en shotjes 1+1 gratis


  • En op vrijdagmiddag vanaf 14.00h pullenmiddag, met een pul bier of een wijntje voor maar 2 euro.

  •  Kortom dit feestje wil je niet missen.

Doornroosje is hét poppodium van Nijmegen en omstreken. Het verzorgt concerten en dance-avonden waarbij veel aandacht is voor nieuwe trends in muziek. Enkele zeer grote artiesten hebben opgetreden in de eerdere locatie van Doornroosje, voordat ze wereldberoemd werden. Bovendien is Doornroosje in het verleden meerdere malen verkozen tot beste club en podium van Nederland. Sinds 1 oktober 2014 zit Doornroosje op een gloednieuwe locatie in het centrum. Bezoek de website voor meer informatie.