Categorie: Computerwinkel

Zoekt u computerhulp in Nijmegen of heeft u problemen tablet of smartphone? Geen zorgen! DigiBeter Nijmegen is er voor al uw computerproblemen. Daarnaast bieden wij ook computerles aan huis. Onze diensten zijn voordelig, deskundig en aan huis in Nijmegen en omgeving! Onze student helpt u graag aan huis. U kunt hulp krijgen bij:

  • Computer; computer APK, virus verwijderen, back-up maken, sneller maken
  • Internet & e-mail; internet aansluiten, veilig internetten
  • Mobiele apparaten; smartphones, tablets, smartwear
  • Overige apparaten; (digitale) televisies, printers, digitale camera’s
  • Computerles aan huis

U betaalt per kwartier en u krijgt op de eerste afspraak een korting van 30%.

De huidige tarieven zijn te vinden op de website.

Computerkruis is een ICT-dienstverlener in Nijmegen dat zich specialiseert in reparatie en onderhoud van consumenten elektronica, waaronder: computers, laptops, tablets & game consoles. Daarnaast bieden we ook computerhulp & ondersteuning voor thuisgebruikers. Hoewel onze  dienstverlening voornamelijk gericht is op particulieren, bieden we ook zakelijke ICT oplossingen voor bedrijven. 

Bij MyCom Nijmegen specialiseren wij ons al jaren in de verkoop van nieuwe en refurbished computers en voeren we dagelijks reparaties uit in onze winkel. Ook voor de assemblage van complete systemen kan je bij ons terecht. Natuurlijk ben je ook zonder afspraak van harte welkom in de AugustijnenstraatDagelijks staat ons deskundige team voor je klaar om alle vragen te beantwoorden, reparaties uit te voeren en te zorgen dat jij met het juiste product naar huis gaat.Tot ziens in onze winkel of op onze website!

Ze hebben een winkel in het centrum van Nijmegen waar consumenten terecht kunnen voor alle Apple producten. Ook helpt Amac bedrijven om een uitstekende ICT infrastructuur aan te leggen en te onderhouden met behulp van gebruiksvriendelijke Apple producten. Kom langs in de winkel en laat je adviseren.