Categorie: Dierenwinkel

Taxidermy & Wildlife artistHaal de natuur verantwoord in huis!Bij de Museumwinkel.com vindt u unieke cadeau’s en interieur decoratie, zoals onder andere: prachtige decoratieve opgezette vlinders, opgezette dieren, opgezette vogels, opgezette insecten, mineralen, sieraden, stolpen, skeletten, schedels, fossielen en talloze andere wonderen van de natuur te koop en te huur.Daarnaast prepareren we ook in opdracht! ELKE EERSTE EN LAATSTE ZONDAG VAN DE MAAND GEOPEND!Als u bij ons koopt, steunt u automatisch het behoud van de natuur en de dieren, aangezien wij vele kwekerijen en dierentuinen sponsoren, alle dieren zijn een natuurlijke dood gestorven. Op deze manier richt u op een verantwoorde en stijlvolle manier uw woning in.Wij heten niet voor niets “De museumwinkel”! In onze webshop en in onze winkel aan de van Welderenstraat te Nijmegen kunt u rondkijken alsof u in een museum bent, maar daarnaast is alles ook te koop. Niet goed, geld terug!.We werken met 3 officieel erkende en prijswinnende preparateurs en 1 entomoloog in ons atelier achter de winkel.

Het resultaat van passie voor design, ambacht en katten.
Maudje & co is een webshop met handgemaakte producten – kattenspeelgoed, bandana’s en katten-gerelateerde accessoires – in beperkte hoeveelheid en assortiment. Uiteraard met Maudje (poes) als grote kleine baas. We streven ernaar om items te maken die tegelijkertijd mooi, praktisch en uniek zijn.

De producten van Maudje & Co worden met de hand gemaakt in Nijmegen. We maken gebruik van rest stof, welke uitsluitend van hoge kwaliteit zijn en upcyclen kledingstukken tot bijv. bandana’s, kickers en speel ballonnen. 

Alleen het beste voor jouw kat!