Categorie: Eetcafés

Op een door nog weinig mensen ontdekte plek, is er een “nieuw” grand café in een boerderij uit 1864.  Midden in de wijk Lindenholt, met voldoende gratis parkeergelegenheid, goed bereikbaar met openbaar vervoer en dichtbij de uitvalswegen. De ideale plek om ongedwongen te genieten van een lunch, borrel of diner. Iets te vieren, een afscheid of een vergadering, bij ons kan het allemaal in onze grote zaal of in de af te sluiten ruimtes van het grand café.

 

BOULESBITESBAR NIJMEGEN

 

Welkom bij BoulesBitesBar Nijmegen! 

BoulesBitesBar is de ultieme horeca beleving waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe ervaring.

De combinatie van Jeudeboule, Food, Drink en gezelligheid in een Urban ambiance. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen, personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

Au Revoir!

We want to give our people in the Netherlands a home feeling and share our cultures with others through our homemade Aruban & Colombian snacks, dishes and desserts.

Welkom op de website van Café In de Blaauwe Hand. Het oudste café van Nijmegen sinds 1542.

In ons prachtig gerestaureerde, historische café kunt u genieten van een uitgebreide

bier en wijnkaart, onze fijne keuken en onze spraakmakende chocolademelk.

Midden in de coronacrisis een horecazaak opzetten? “Voor ons was dit dé tijd om in te stappen”, vertellen Amin Bouraarassi (links op de foto) en Gokhan Caliskan (rechts op de foto). En met succes: Comedor Lunchroom aan de Johan de Wittlaan 271 loopt als een trein.

De Klarendalse jeugdvrienden deden een opleiding in de jeugdzorg. “Voor ons werk kwamen we vaak in de Randstad en daar zagen we veel van dit soort tenten”, legt Amin uit. Gokhan: “Bij ons bestel je geen snacks of frietje. Onze focus is net wat anders en luxer. We werken altijd met vers vlees, dat we volgens geheim recept kruiden. Bovendien heb je bij ons al een menu voor 8,00 euro.”

Hardlopers op de kaart zijn de broodjes hete kip en gamba, de huisgemaakte soepen en een Marokkaans ontbijtje. Ook de cheesecakes en andere zoetigheden vliegen de deur uit. Amin: “Elk gerecht kun je als schotel krijgen, met of zonder frietjes of brood. En we hebben een gezonde ontbijtbowl met huisgemaakte kwark, muesli en vers fruit.”

Bizarre chaos en levendigheid
“We wilden een locatie met parkeergelegenheid. Zo kwamen we in het Broek terecht. Daarna moesten we een paar maanden op de vergunning wachten en flink klussen”, herinnert Gokhan zich. Amin vult aan: “Toen we op 13 juli opengingen, was het een bizarre chaos. We dachten: dat is vast de eerste paar dagen, dan is alles nog nieuw. Maar het is tot op de dag van vandaag druk. Ja, we brengen wel wat levendigheid in de straat!”

BIER VAN EN VOOR DE STAD

Eens was ons pand van de hoge heren van de Nederlandsche Bank en was dit het financiële hart van onze stad. Nu is het pand van ons allemaal en heeft het plaats gemaakt voor een brouwerij. Nieuwsgierig naar wat er komen gaat, met bewondering voor wat er al is.

 

Bij Brouwerij Florijn worden bieren gebrouwen voor iedereen, voor de hele stad. Hier is het bier Nijmeegs en omarmen wij de brouwers van de stad.

 

Bier is ons kapitaal.

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen.

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.