Categorie: Eetcafés

Popocatepetl is meer dan alleen een Mexicaans restaurant waar u zich even op vakantie kunt wanen.Uiteraard kunt u bij ons genieten van de typisch Mexicaanse gerechten, maar ook de Tex-Mex en Latijns Amerikaanse gerechten vindt u op onze kaart.Het zijn dus niet alleen maar gerechten met bonen en pittigheid, wat bij vele een aanname is. Dus laat u verassen met alles wat we te bieden hebben.Ook verzorgen wij cocktailworkshops, tequila proeverijen, tapas workshops en catering op maat en betaalbaar.Op vrijdag en zaterdag is reserveren aan te raden om zeker te zijn van een plek, maar ook even wachten aan onze bar is geen straf. Bestel een cocktail of laat u verassen door de verschillende smaken die tequila u kan geven.Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij verzorgen al uw borrels, feestjes en partijen.

Na eetcafé Lodewijk en restaurant Vaderland is als derde in rij eetcafé Notting Hill geopend in februari 2012. In tijden van (economische) crisis is Notting Hill hét eetcafé waar je kunt genieten van simpele, heerlijke en betaalbare gerechten. Om de scherpe prijs en kwaliteitsverhouding, verse en seizoensgebonden producten te garanderen is er een driewekelijks wisselende kaart. Waarbij de toppers rundercarpaccio, biefstuk met grote frieten en fish & chips niet ontbreken op het met de handgeschreven menu op ouderwets schoolbord. Binnen zorgen de verschillende karakteristieke tafels en stoelen en muren vol kunst voor een de typische Notting Hill sfeer. Het intieme terras met tafels en stoelen in Franse stijl zorgen buiten voor een gemoedelijke sfeer. De bediening ontvangt je met veel enthousiasme en gastvrijheid in dit sfeervolle eetcafé om lekker en betaalbaar te eten en te drinken. Reserveren is niet mogelijk maar kom gerust binnen lopen, wachten met een drankje kan aan de gezellige bar. Van maandag tot en met zondag kun je terecht vanaf 17.00 uur in Notting Hill in het centrum van Nijmegen. Graag tot snel bij Notting Hill!

Sinds 2016 is onze patio overdekt met een schuifdak en is het mogelijk om een plek te boeken in de zaal, patio of aan de bar.


In onze patio zit je in de buurt van de open haard en de wijnkamers. Als het koud is of regent gaat het dak dicht en blazen we warme lucht naar binnen.


Met mooi weer gaan in de zaal de ramen eruit. Hier zit je in de buurt van de bar en de open keuken. Je schuift aan bij Willem, onze barman, of bij de koks aan de keukenbar.

Leuk dat u bij ons omt keten! Eten bij de dromaai is eten in een gezellige omgeving waar kwaliteit en prijs dik in orde zijn. Wij hanteren een vaste prijs per menu, handig, want zo kunt u zich meer bezig houden met het kiezen van een gerecht en minder met de prijs ervan.Ook buiten het eten om bent u van natuurlijk van harte welkom voor een drankje.

Café Van Buren – Gezellig voor jong en oud!


 


Café Van Buren is een gezellig en huiselijk eetcafé in het centrum van Nijmegen. De knusse inrichting maakt café Van Buren tot een Bourgondische zaak met een gevoel voor universitaire tradities. Naast onze uitgebreide menukaart geniet je van een goed getapt speciaalbiertje, de Buscaglione koffie of een mooi glas wijn. De uitgelezen plek om knus met vrienden te kletsen over de goede dingen van het leven en gelijktijdig lekker eten tegen een uiterst betaalbare prijs. Voor en na het eten is er altijd voldoende gelegenheid tot het drinken van een borrel aan de bar. 

Café Van Buren is een stijlvol eetcafé in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en ’s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangement aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde Themafeesten. Café Van Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden!


 

 

 


 


 


 

Koffiehuis, open voor iedereenGewoon een kopje koffie, een lichte lunch, een praatje met elkaar of één van de vrijwilligers. Veel bezoekers zijn al jaren kind aan huis en komen graag in koffiehuis de Verwondering vanwege de rust en de open, vriendelijke sfeer. We vinden het belangrijk om tijd en ruimte te hebben voor gesprekken met de bezoekers. Deze gesprekken kunnen over diverse onderwerpen gaan en voorzien duidelijk in een behoefte.Ook u bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

De Lindenberg is een professionele en sprankelende culturele organisatie met de focus op cultuureducatie. De Lindenberg heeft haar thuisbasis middenin het centrum van Nijmegen maar is in én voor de hele stad actief.


De Lindenberg is er voor iedereen. Op scholen, met cursussen voor jeugd en volwassenen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven én met een breed pallet aan voorstellingen. Daarnaast kun je bij de Lindenberg jouw evenement organiseren of een ruimte huren. Loop ook eens binnen in het Expo Podium, waar  je beeldend werk ziet van zowel professionele kunstenaars als amateurs en cursisten.

59 Vele originele details zijn bij de restauratie behouden gebleven en weer terug gebracht in het interieur. Dit maakt dat het restaurant een authentieke middeleeuwse uitstraling heeft. In de keuken worden alleen dagverse ingrediënten gebruikt en wordt er gewerkt met biologisch verantwoord gekweekte groenten en fruit. Alle bonbons, ijs en alle overige zoete lekkernijen komen uit eigen patisserie. Het team van Restaurant “Het Lemke” Nijmegen nodigt u uit om na een dagje winkelen in Nijmegen om bij ons een culinair verwend te worden!