Categorie: Hostel

De hotelkamers en appartementen zijn fris, trendy en sfeervol. U slaapt onder monumentale balken in een uitermate comfortabel bed. De kamers en appartementen hebben alle hun eigen unieke uitstraling van eenvoudig tot luxe. Ons Hostel bestaat uit  2 aparte  panden waar alle budgetkamers bij elkaar gelegen zijn.  In ons middeleeuws keldergewelf bevindt zich een bijzondere kamer met Sauna.

 


Bar & Lobby de Prince in Nijmegen is onderdeel van de Prince Wij serveren ontbijt, lunch, drankjes, borrel&bite’s  in een relaxte sfeer. Tevens bieden wij voor groepen verschillende diner, lunch en meetings mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden onder Bar & Lobby de Prince.  Dagelijks geopend vanaf 7:00 op za-zo vanaf 8:00 uur 


 


Fietsverhuur en Picknickmanden:  U kunt bij ons fietsen, e-bikes en steps huren om de prachtige omgeving van Nijmegen te verkennen. Maak van je fietsdagje een feest met een complete picknickmand, boordevol met lekkernijen. Maak je keuze uit verschillende rijkgevulde picknickmanden en geniet in het Kronenburgpark of onderweg. Nijmegen: beleef de Romeinse tijd tot het bourgondische uitgaansleven van nu. Nijmegen heeft echt alles voor het totale vakantiegevoel. Bijzondere bezienswaardigheden en volop winkels, restaurants en cafés. Het beroemde Kronenburgpark, Waalkade en uitbundige natuur net buiten de stad.Parkeren: Wij hebben geen privé parkeergelegenheid. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van ons hotel. Wij adviseren te parkeren op parkeerplaats P2, Oude Stad, Nieuwe Hezelpoort te Nijmegen. Deze bevindt zich op 5 minuten loopafstand. De kosten zijn €7,50 per dag.