Categorie: Hotels

Zwem in warm water uit eigen bron van minimaal 33°C tot 37°C. Lekker eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan een dagje, avondje of nachtje Sanadome. In onze restaurants is er een ruime keuze. Bijvoorbeeld een pittige groente curry, een robuuste Black Angus Burger of gewoon een lekkere Mediterraanse borrelplank. Boek eenvoudig online jouw favoriete relaxmoment, want reserveren is verplicht.

Ochtendje uitbrakken? Net wezen shoppen? Ontsnappen aan de waan van de dag? In het pompende hart van de stad vind je Pauw als uitvalsbasis. Om bij te komen, of om op te starten. We’ve got you covered!

En tóch is Holt van alles hierboven een beetje. We leggen de focus op verse, eerlijke producten en we streven naar de balans tussen craft en comfort. We volgen de foodtrends op de voet en hier en daar hopen we ook een trend te gaan zetten. Hou ons in de gaten en kom voorbij wanneer je in een Holt-mood bent.

aanvulling op de omschrijving

De hotelkamers en appartementen zijn fris, trendy en sfeervol. U slaapt onder monumentale balken in een uitermate comfortabel bed. De kamers en appartementen hebben alle hun eigen unieke uitstraling van eenvoudig tot luxe. Ons Hostel bestaat uit  2 aparte  panden waar alle budgetkamers bij elkaar gelegen zijn.  In ons middeleeuws keldergewelf bevindt zich een bijzondere kamer met Sauna.

 


Bar & Lobby de Prince in Nijmegen is onderdeel van de Prince Wij serveren ontbijt, lunch, drankjes, borrel&bite’s  in een relaxte sfeer. Tevens bieden wij voor groepen verschillende diner, lunch en meetings mogelijkheden. Kijk voor de mogelijkheden onder Bar & Lobby de Prince.  Dagelijks geopend vanaf 7:00 op za-zo vanaf 8:00 uur 


 


Fietsverhuur en Picknickmanden:  U kunt bij ons fietsen, e-bikes en steps huren om de prachtige omgeving van Nijmegen te verkennen. Maak van je fietsdagje een feest met een complete picknickmand, boordevol met lekkernijen. Maak je keuze uit verschillende rijkgevulde picknickmanden en geniet in het Kronenburgpark of onderweg. Nijmegen: beleef de Romeinse tijd tot het bourgondische uitgaansleven van nu. Nijmegen heeft echt alles voor het totale vakantiegevoel. Bijzondere bezienswaardigheden en volop winkels, restaurants en cafés. Het beroemde Kronenburgpark, Waalkade en uitbundige natuur net buiten de stad.Parkeren: Wij hebben geen privé parkeergelegenheid. Openbaar parkeren is mogelijk in de buurt van ons hotel. Wij adviseren te parkeren op parkeerplaats P2, Oude Stad, Nieuwe Hezelpoort te Nijmegen. Deze bevindt zich op 5 minuten loopafstand. De kosten zijn €7,50 per dag.

Guesthouse Vertoef


 


Je drinkt er biologische thee of koffie uit een composteerbare beker. De stroom waarmee je je laptop en telefoon oplaadt, wordt opgewekt met zonnepanelen. En het gefilterde water dat uit de tap komt, is opgepompt uit het Kronenburgerpark en natuurpark Heumensoord. Kortom: bij het gloednieuwe Guesthouse Vertoef kun je, naast comfortabel overnachten, ook zeer maatschappelijk verantwoord én sfeervol flexwerken.In de bar op de begane grond kun je ’s ochtends genieten van een ontbijtbuffet met biologische en lokale producten. ’s Middags en ’s avonds is er een kaart met kleine gerechten en borrelhapjes.  De openhaard en de Young Urban sfeer geven de bezoeker een huiskamergevoel.


 


 


Je kan ook jouw bedrijf hier vestigen

Ook de lokale ondernemer is een belangrijke doelgroep voor Guesthouse Vertoef. De benedenverdieping is helemaal ingericht zodat je er lekker kan werken. Het is een grote lichte gemeenschappelijke ruimte met zowel lange tafels als compacte nissen waar je kunt zitten. Het interieur is zakelijk, maar toch fris. Suzanne: “Je kan een serviceovereenkomst tekenen voor 149 euro  per maand. Je kan dan  zeven dagen per week van de ruimte gebruikmaken en krijgt  een eigen locker, waarin je tevens post kan ontvangen. Met een getekende postovereenkomst mogen we ook post voor je aftekenen. handig wanneer je er zelf even niet bent.


 


 


 


 


 


Guesthouse Vertoef is sinds juni te vinden in een pand aan de Nassausingel dat al zo’n zeven jaar leeg stond, vlak naast de Schouwburg. Na een grondige verbouwing is het een trendy, multifunctionele accommodatie met een duurzame filosofie geworden.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Blue is een nieuw en vernieuwend hotel in Nijmegen. Thuishaven voor wie zich overal op zijn plek voelt. Hier heb je alles wat je nodig hebt bij de hand.


 


 


Comfort, gastvrijheid, dynamiek. Je werk, vrienden, familie en de rest van de wereld altijd draadloos dichtbij. Travel light. Travel Blue.


 


 


Blue is hotel, bar & business experience. Blue inspireert, verlegt grenzen en laat verbindingen ontstaan. Tussen internationaal en lokaal, elegant en modern, duurzaamheid en comfort. Hier is chemie en liefde.


 


 


De 30 hotelkamers zijn strak, smart & cool. Slim ingericht voor wereldreiziger, weekendgast en professional. Ruim als single room, compact en compleet als double. Een mooie match door het innovatief design onder een hoog 19e eeuws plafond.


 


 


Blue is een ervaring. Meer dan een hotel, een nieuw hoofdstuk in hospitality en design. Juliette’s Greenhouse, Salon de Thé & Lounge, de iconische bar, de art & fashion gallery, het geheime terras, het privéparkeerterrein.


  


Blue & Juliette vormen samen een vernieuwende horecagelegenheid voor de wereldburgers van Nijmegen en verder. Een gastvrij en stijlvol totaalconcept: hotel, koffiebar, lounge, restaurant, terras en bar in één. Welkom bij Blue.