Categorie: Juridisch

Heeft u als particulier of bedrijf een ijzersterke zaak, maar ziet op tegen de kosten en tijd van een proces? Uw claim is terecht, maar wat blijft er van uw gelijk over na jaren van juridisch getouwtrek? Capaz Procesfinanciering legt een solide basis onder uw kansrijke zaak. Wij nemen alle juridische kosten van u over. Bovendien kunnen u en uw adviseur, indien nodig en gewenst, gebruik maken van onze ruime kennis en ervaring en ons brede netwerk van deskundigen. Zo stellen wij particulieren en bedrijven in staat terechte claims voor de rechter te brengen.

Poelmann van den Broek advocatenU bent ondernemer, elke dag opnieuw. Misschien niet letterlijk, maar iedereen die werkt of studeert is ondernemend. Daarbij komt u vaker juridische zaken tegen dan u wellicht denkt.

Een huur- of arbeidsovereenkomst, een vergunningsaanvraag bij de gemeente, afspraken met uw zakenpartner, (ver)koop van uw bedrijf, bescherming van uw handelsnaam, het winnen of verliezen van een aanbesteding. Zomaar wat voorbeelden die verstrekkende gevolgen kunnen hebben als uw rechten niet goed zijn vastgelegd.Dat zijn geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan. Daarom neemt Poelmann van den Broek uw juridische zaken en zorgen uit handen, zodat u door kunt gaan met ondernemen. Dat doen we al meer dan 35 jaar en op een persoonlijke en heldere manier, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kortom, wij maken het graag voor u in orde. Want ons doel is dat u ongeremd kunt ondernemen. En dat merkt u.Vanuit de clusters Ondernemingen en Vastgoed zijn zo’n 40 advocaten actief voor overheid, bedrijven en non-profitorganisaties in o.a. gezondheidszorg, onderwijs, bouw, horeca en recreatie, finance, industrie, ICT, transport en logistiek, media, reclame en communicatie, retail en projectontwikkeling.Loopt u tegen een juridisch vraagstuk aan, of wilt u gewoon meer weten over juridische actualiteiten en ontwikkelingen? Neem dan contact op met een van onze advocaten, of meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.