Categorie: Kapper

De Barbier van Nijmegen

Bij deze herenkapper bent u als man nog een echte klant.

U wordt geknipt door een vakman met een enorme passie, die al meer dan 30 jaar ervaring heeft in het knippen en scheren.

Altijd op to date met de nieuwe trends!

“Waarom ben je een barbershop begonnen?”
Dit is een vraag die met regelmaat voorkomt in een barbershop, waar elke barbier wel een leuk verhaal over te vertellen heeft.

Onze barbershop is voortgekomen uit passie, hobby en wilskracht. We zitten al jarenlang in het vak en wij genieten van al het sociale contact wat we met mensen hebben.  Ieder mens heeft een andere visie. Hierdoor kan je eindeloos gezellige gesprekken voeren, natuurlijk onder het genot van een biertje!

Een barbier is niet alleen kapper. Soms zijn we een vriend, soms een toevluchtsoord. Dat maakt ons werk avontuurlijk en elke dag weer anders.

Men & Women Haircuts & Beard Trims

– Imado Style is je plaatselijke kapperszaak in Nijmegen. We zijn gespecialiseerd in diverse verzorgingsbehandelingen, van moderne stijlvolle kapsels en baardtrimmen tot een meer traditionele aanpak.
– We streven er altijd naar om alle klanten een vriendelijke en plezierige ervaring te bieden.
– Voor gemakkelijk boeken klik je op boek nu om een afspraak te maken via onze website, of neem contact met ons op om de beschikbaarheid van inloopafspraken te controleren.

DE NATUURKAPPER IN NIJMEGEN: KLEURT JE HAAR 100% PLANTAARDIG

Jennifer, 27 jaar oud, is de eigenaresse van de salon. Ze heeft inmiddels al 12 jaar ervaring in het vak. In haar salon wil ze het anders aanpakken, met meer persoonlijke benadering, tijd en aandacht voor de klant. Mogen wij jou in de watten leggen?

Op zoek naar een goede herenkapper in Nijmegen? Je bent van harte welkom Bij Barber Plein. Je kunt altijd binnenlopen, of maak een afspraak om verzekerd te zijn van een plek! Bekijk hier de openingstijden. Je vindt ons aan de Bloemerstraat in het centrum van Nijmegen. 
Kwaliteit staat bij Barber Plein centraal, zonder hoge tarieven. Zo betaal je dus nooit te veel!
Volg ons ook op Social Media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!