Categorie: Kapper

De Heerenkamer Kappers is sinds 1999 gevestigd in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. Een winkelgebied waar nog echte speciaalzaken te vinden zijn.De inrichting van de salon is strak, maar zeer sfeervol en functioneel. In combinatie met uiterst vakbekwaam personeel en een aanbod van exclusieve topproducten, maakt dat van De Heerenkamer Kappers een zaak waar mannen graag vertoeven. Onder het genot van een drankje kun je door de nieuwste mannenbladen bladeren en blijf je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode, auto’s en design.Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de hairstyling. En daarvoor ben je bij ons in goede handen. Onze mensen hebben allen ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het herenvak. Het team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends doordat regelmatig seminars worden gevolgd.

BrainWash kappers is met haar unieke concept inmiddels uitgegroeid tot de grootste kappersketen van Nederland. Zij onderscheiden zich in de markt door ruimere openingstijden, scherpe prijzen en een vaste lage prijs voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kunt u zonder afspraak terecht.BrainWash kapper werkt met professionele producten van Wella Professionals, topkwaliteit in haarverzorging, haarstyling en haarkleuren.

AMI Kappers heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van trendy haarmode.

Onze stylisten hebben oog voor kwaliteit en creëren de coupe die bij jou past, tegen een vriendelijke prijs.

De salon aan de Bisschop Hamersstraat in Nijmegen is ruim geopend. Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak.

Bij Cosmo Hairstyling Nijmegen it’s all about hair. Bij Cosmo Nijmegen hebben we namelijk jarenlange ervaring en vinden we het belangrijk om altijd vooruitstrevend te zijn in onze technieken en services. Ook geloven wij dat je met de juiste hairstyle jij je look pas echt compleet kunt maken. Zo is er de Cosmo Touch-up service, een perfecte styling van jouw haar in slechts 15 minuten voor €15! Zie een aantal Cosmo Touch-up beelden hieronder! Onze ambitieuze stylisten streven ernaar om de klant echt blij te maken met de beste behandelingen, producten en resultaten. Maak eenvoudig online een afspraak, via de website link die hierboven is aangegeven. 

Ben je toe aan een geheel nieuwe coupe of wil je alleen bijgeknipt worden? Onze ervaren kappers kunnen elk haarstijl knippen, wassen, kleuren en verzorgen. Kinderen en volwassenen, kort en lang haar, voor iedereen en voor alle haarsoorten hebben wij een grote diversiteit aan mogelijkheden.

unisexkapsalon met zeer hoge standaard, Zie website

In de Lange hezelstraat van Nijmegen zit een kapsalon waar de vrolijkheid vanaf knalt. Frisse kleuren, vette beats en kappers die ‘ns niet in een uniform lopen, om de laatste voorgeschreven moderegeltjes te knippen.

Hier zit Kinki Kappers! Overduidelijk! Creatief!Wie bij Kinki naar binnen stapt, waant zich wellicht eerder in een hippe club dan ’bij de kapper’. Toch werken bij kinki wel degelijk echte kappers.

Kappers die geloven dat er met dit fantastische vak hele mooie dingen te creëren zijn. Kappers die enthousiast en vol passie op zoek zijn naar nieuwe vormen,nieuwe stijlen.Bij kinki doen we niet aan strak omlijnde moderegeltjes, jij bent belangrijk! We laten ons nooit leiden door wat hoort, of in is, maar door wat wij leuk vinden én door degene die in de stoel zit. Zijn of haar persoon is ons startpunt!Het resultaat?

Eigen haarstijlen die steeds vooruit lopen op de laatste trend. Naast felgekleurde koppies komen er ook vaak klasieke, strak geknipte mensen naar buiten. “Het is altijd op z’n Kinkies! Precies passend, maar wel anders dan anders”.Nieuw bij kinki: Studenten korting van 10% op alle behandelingen en produkten op vertoon van je ov of studentenpa

Coef Concept Store is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en wijde omgeving. Je vindt er fashion en sneakers van alle top labels zoals Daily Paper, Stüssy, Adidas, Karhu, Vans en Filling Pieces. Daarnaast vind je er de meest gewilde accessoires van Casio, Fjallraven en Kangol. Het concept wordt gecompleteerd door een snel groeiende kapsalon onder hetzelfde dak met 10 plaatsen, waar zowel mannen en vrouwen terecht kunnen voor de laatste haarmode.