Categorie: Kapper

Naast haarbehandelingen en huidverzorging geven we ook kledingadvies aan de hand van kleur- en stijlanalyses. Tevens geven we trainingen en workshops die betrekking hebben op persoonlijke en uiterlijke presentatie. Hierbij draait het met name om communicatie – de manier waarop wij verbaal en non-verbaal, bewust en onbewust met onze omgeving communiceren.

In onze kleine zaak, aan de Stikke Hezelstraat, helpen we u graag met al uw wensen, zoals knippen, scheren, modelleren. En dat allemaal met een grote glimlach. Want een positieve sfeer zorgt een positief resultaat. 

De barbershop is gevestigd aan het Joris Ivensplein in Nijmegen. Deze herenkapper en mannenzaak biedt alles wat een echte man zoekt.

 Een beleving, een shop met de beste producten. Hezelbarbers is gevestigd in de oudste winkelstraat van Nederland, de Lange Hezelstraat. De barbershop bied exclusieve verzorging van haar en baard voor mannen en de daarbij passende producten.

Met een biertje (iets anders mag ook) in je hand, muziek op de achtergrond en gesprekken van mannen onder elkaar word je afspraak bij Barbershop Four Brothers méér dan alleen je haren knippen.

Ieder mens bezit een individuele innerlijke en uiterlijke schoonheid. Die willen wij graag onderstrepen. Wij kijken goed naar jou, onze klant: gezichtscontouren, ogen, maar ook uitstraling en lichaamsbouw. Individueel advies en samen tot een uitgebalanceerde diagnose komen om vervolgens jouw kapsel aan te passen aan je persoonlijkheid, dat is onze specialiteit.