Categorie: Levensmiddelen

Begin 2019 openden we voor de eerste Datumvoordeelshop.

Ons concept houden we graag zo simpel mogelijk. Producten die over hun THT heen zijn of bijna, verkopen voor absolute bodemprijzen!
Ook absolute A-merken (zoals Milka, Oreo, Pringles etc.) gaan voor een bodemprijs bij ons over de toonbank.

Door het uitgebreide assortiment van Datumvoordeelshop dat varieert van tandpasta en pleisters tot aan chips en koekjes hoeft niemand met lege handen naar huis.

Coco & Sebas produceert vanuit een moderne productielocatie in Oirschot de meest verfijnde chocolade cadeautjes

 

Bonbons die smaken als puur geluk. Repen verpakt als verleiding die je niet kunt weerstaan, cadeau’s die sprankelen. Oog en tongstrelend. Coco & Sebas belooft je de smaak van je leven. In 2017 begonnen met het idee om met een team van top-patissiers prachtige cadeautjes te creëren. De meest luxe en verfijnde chocolade producten op basis van topkwaliteit, duurzame cacao, onderscheidend en stijlvol verpakt. Binnen een jaar was de ruimte achter de winkel in Best veel te klein en zijn we verhuisd naar een moderne locatie in Oirschot van waaruit we onze Coco & Sebas creaties maken en leveren aan klanten in binnen en buitenland. In dit Chocolate Experience Centre werken we elke dag met veel liefde aan eerlijke, premium kwaliteitsproducten. Van de classics, coco’s en season classics tot unieke limited edition specials.

 

Sparkle up your day

Geluksgevoel is wat Coco & Sebas weet op te roepen. Elk stukje chocolade, met enorm veel zorg en liefde gemaakt en vervolgens met veel aandacht verpakt in de meest stijlvolle luxe verpakking is een cadeautje op zich. Een cadeau om jezelf te schenken of om dierbaren mee te verrassen. Chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt: geluk, genot en blijheid én een sprankeling gegarandeerd!

Snelst groeiende premium chocolademerk van Nederland

Steeds meer mensen worden blij van ons Coco & Sebas merk en hierdoor maken wij een sterke groei door. We zijn met onze eigen 23 brandstores inmiddels te vinden in Den Bosch, Schiphol, Rotterdam, Den Haag Delft, Breda, Utrecht, Amsterdam, Maastricht, Amstelveen!

Weet jij waar jouw eten vandaan komt? Regio Oogst laat zien dat vers écht van dichtbij kan. Onze regio zit namelijk tjokvol met boeren, telers en makers die lekkere en mooie producten maken. In onze winkel aan de Heyendaalseweg 219 verkopen we dat verse eten, de producten komen niet verder dan 50km bij ons vandaan. Denk aan kaas uit Kranenburg, bier van Nevel, waterkers uit Ubbergen. 

Later dit voorjaar openen we onze CityHub op het Honigterrein!

Madaq Betekent Smaak in het Berbers 


Kom langs en proef onze bonbons, chocoladerepen, huisbereid room- en sorbetijs en warme chocolademelk


Unieke Smaken

Bij Madaq geven we een nieuwe betekenis aan de chocoladebeleving door een frisse kijk te bieden op de wereld van chocolade. Onze creaties prikkelen de smaakpapillen met unieke smaken die een blijvende indruk achterlaten, waardoor alledaagse momenten veranderen in dierbare herinneringen. Maak kennis met de bijzondere Madaq-ervaring, met zorg samengesteld en vol passie gepresenteerd.


Honest chocolate 

Bij Madaq gebruiken we alleen ethische cacao. Onze chocolade gaat verder dan duurzaamheid. We streven naar een langetermijnvisie om het welzijn te verbeteren, het milieu te beschermen en het inkomen van producenten en gemeenschappen te verhogen.Freshly prepared

Madaq-chocolade wordt dagelijks vers bereid om jou de beste smaakervaring te bieden. We gebruiken enkel verse ingrediënten. Vrij van palmolie en conserveermiddelen.


Natural Origin

Madaq-chocolade is intens van smaak en wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze chef-chocolatiers. Alles is van 100% natuurlijke oorsprong en vrij van alchohol en gelatine.


Sharing Food

In de Marokkaanse cultuur dient eten als de schakel tussen momenten en herinneringen, waardoor mensen op elke gelegenheid met elkaar verbonden worden. Het gaat niet alleen om eten, maar ook om de sociale rituelen die rondom voeding plaatsvinden. Wij hechten waarde aan het geven en delen. Ons doel is om onvergetelijke ervaringen te creëren die relaties versterken en een gevoel van saamhorigheid stimuleren.


Perfect Gifts

Dus of je nu iets voor jezelf of voor iemand anders zoekt, in onze collectie vind je altijd met gemak het perfecte cadeau. Met Madaq geef je meer dan een cadeau, je geeft een ervaring. Je helpt de ontvanger geluk te vinden in de kleine dingen. En dát vormt volgens ons de basis voor bijzondere, betekenisvolle momenten.Kom jij langs in onze Boutique in Nijmegen? We laten je graag onze producten proeven

Volgt z.s.m.

Nijmegen voorheen ‘Noviomagus’ is na de opstand der Bataven ontstaan als handelscentrum. Het werd de eerste stad waar de Romeinen zich over de grenzen gingen vestigen. Nu Nijmegen is gegroeid naar een volwaardige stad besloten wij ‘Gladius Koffie’ om ons hier te vestigen. Wij van Gladius Koffie zijn geïnspireerd door de trots op onze oudste stad; Nijmegen. De authenticiteit die al duizenden jaren over Nederland hangt laten wij terugkomen in onze koffie met een krachtig ‘Romeins Karakter’.


Het Romeinse woord Gladius wordt gebruikt als aanduiding voor het zwaard wat de Romeinen vroeger gebruikten. Door het dagelijks gebruik van het zwaard waren de Romeinen verworven met Gladius. Waar vroeger de saamhorigheid er was in de legioenen om het zwaard te hanteren, is er nu met onze Gladius koffie, saamhorigheid door het samen drinken van een kop koffie.

Houd jij ook zo van leuke en handige producten? Laat je dan verrassen door ons brede en wisselende assortiment met wel 6.000 producten in 14 categorieën. Natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Kleine prijzen, grote glimlach is immers waar we het voor doen.


Iedere week liggen er 150 nieuwe items in de winkel en scoor je de leukste koopjes nóg voordeliger in de weekactie. Reden te meer om lekker vaak langs te komen. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je voor schoonmaakmiddel komt, maar de winkel ook dolblij verlaat met een shopper vol andere handige en leuke spulletjes met kleine prijsjes. Dat is het Action-effect!

Het Nijmeegs lopertje is ontstaan vanuit het trotse gevoel voor onze prachtige stad Nijmegen. Het begon met leuke cadeau blikjes met heerlijke Lopertjes drop erin. Wij zijn tenslotte de Loopstad van Nederland met de vele hardloop en wandelevenementen. De Zevenheuvelenloop en de Vierdaagse zijn de grootste van de wereld.


Lopertjes zijn typisch Nijmeegse dropjes en gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en glutenvrij. 


Naast de cadeau blikjes hebben we ook mooie ruime katoenen shopper tassen, onderzetters, ansichtkaarten en meer. Neem gerust eens een kijkje op onze website.


Komend jaar hopen wij uit te breiden met nieuwe artikelen. Een fysieke winkel hebben we niet, maar via de webshop kunt u kiezen voor ophalen in Lent. 


We zoeken graag de samenwerkingen op en hebben zo al mooie initiatieven ontwikkeld. Met verschillende Nijmeegse ondernemers heb ik een mooi Nijmegen cadeaupakket samengesteld. Deze is ook helemaal naar wens in te vullen.  Voor een mooi lokaal kerstpakket kunt u bij ons terecht.