Categorie: Levensmiddelen

|QUOTE|Gezondheid en kracht komen uit de natuur|QUOTE| Het assortiment van de Natuurwinkel bestaat uit natuurlijke producten: cosmetica, etherische oliën, fytotherapie, voeringssupplementen, kruiden en gezonde theeën. Kom langs in onze winkel in Nijmegen en laat u adviseren.

Heeft u al eens bedacht hoeveel kleine en grote momenten uw dagelijkse leven opleveren?


Een verjaardag, een feest, een etentje, een gelukkig weerzien of zomaar een bedankje…

Telkens opnieuw zijn het momenten om elkaar geluk te wensen, elkaar te verrassen of om te genieten.

Met zijn pralines biedt Leonidas het ideale geschenk, dat altijd in de smaak valt.Leonidas, een blijk van waardering!

Zo helpen we jou om je gezond van binnen én stralend van buiten te voelen.


De natuurlijke ingrediënten die wij gebruiken in onze producten hebben allemaal hun eigen, unieke eigenschappen en werking. Onze medewerkers beschikken aan een schat van kennis over deze ingrediënten en producten en delen deze kennis graag met onze klanten.

Passionate about Taste! U hoeft niet verder te zoeken naar originele geschenken.Oil & Vinegar biedt een ruime keuze aan zowel kleine cadeaus als uitgebreide (kerst)pakketten voor uw persoonlijke en zakelijke relaties. Laat uw geschenk dit jaar de show stelen…verras de ontvanger met een bijzonder cadeau van Oil & Vinegar!Samen met u maken we een keuze uit ons assortiment of u kiest, heel gemakkelijk, een themapakket dat wij al voor u hebben samengesteld ( zie de bijgaande folder ). Of het nu gaat om een pakket of meerdere , u krijgt altijd een passend voorstel.Ook aan het inpakken wordt door Oil & Vinegar alle aandacht besteed, zodat u verzekerd bent van een origineel en feestelijk verpakt cadeau. We laten u graag diverse verpakkingsmogelijkheden zien.Wilt u graag eerst proeven voordat u kiest? Bezoek dan de Oil & Vinegar winkel bij u in de buurt, want bij Oil & Vinegar mag u proeven voordat u koopt. Elke dag. Kom genieten bij Oil & Vinegar!


 


 


Een culinair geschenk getuigd van goede smaak!


 


 


Voor bestellingen en informatie


 


 


Oil & Vinegar Nijmegen


 


Marikenstraat 2


 


66511 PX Nijmegen


 


T: 024-3889286


 


E:nijmegen@oilenvinegar.nl


 

Bij Bakker Arend kunt u terecht voor heerlijk biologisch versgebakken brood, broodjes en lekkernijen. Naast een uniek ambachtelijk product streven wij naar gebruik van zoveel mogelijk biologische en natuurlijke grondstoffen. Probeer bijvoorbeeld onze befaamde mueslibollen, onweerstaanbaar lekker!

De Gaper verkoopt al meer dan 35 jaar alles op het gebied van natuurlijke geneesmiddelen. Wij bieden een luisterend oor en geven advies over homeopathie, fytotherapie, vitamines-mineralen, kruiden, cosmetica, wijn/bier/kaas/yoghurt maken etc. Wij helpen de mensen zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Een mooie anekdote ooit ergens gelezen, die zeker op onze winkel slaat is: |QUOTE|Wij verkopen zowel boven als onder dranken, het een voor de gezonden, het ander voor de kranken|QUOTE|. Het winkeltje is klein, knus en staat erg vol, maar je moet er gewoon eens binnen zijn geweest! Graag tot ziens bij de Gaper.

Al in de middeleeuwen werd op de plek van onze winkel drank gestookt en in de 17e en 18e eeuw stond de buurt bekend vanwege de vele brouwerijen. Onze winkel is dan ook in een zeer oud pand gevestigd met een rijke geschiedenis. Alleen het pand zelf is al de mooie waard om te bekijken, evenals de prachtige wandkasten vol met bijzondere whisky’s en het oude proeflokaal. Nog ouder zijn de middeleeuwse gewelven onder onze winkel, waar onlangs nog een nieuwe trap in is ontdekt. We hopen over niet al te lange tijd deze gewelven te kunnen restaureren en in gebruik te kunnen nemen.


In onze winkel ontvangen we je nog echt als gast, zoals dat hoort bij een klassieke nering. We hebben talloze open whisky’s en andere dranken op onze proeftafel staan en we nemen uitgebreid de tijd voor je, zodat je de heerlijke wereld van deze dranken kunt ontdekken. We hebben bijna 400 m2 winkeloppervlak, die barstensvol staat met flessen in uiteenlopende prijscategorieën.  


Regelmatig hebben we in ons proeflokaal whiskyproeverijen en whisky-masterclasses waar je tegen betaling aan kunt deelnemen. Je proeft dan niet alleen whisky’s van diverse huizen, maar je krijgt ook heel veel interessante informatie over de bereidingswijzen en de verschillen tussen de diverse whisky’s, regio’s en landen. Houd hiervoor onze website en webwinkel in de gaten.


Elke zaterdag hebben we een proefton klaarstaan met wekelijks nieuwe dranken en drankexperts die je van alles over die flessen kunnen uitleggen. Je kunt dan gratis proeven en volop vragen stellen over de dranken op de ton.


We zijn elke dag open, dus kom gerust eens binnenwandelen en rondkijken. We weten zeker dat je met een goed gevoel en een heerlijke fles huiswaarts zult keren.

Wijnbar Wijn bij Arentz is een kleine gezellige wijnbar met ruim 25 wijnen per glas en 500 wijnen per fles.  Ook beschikken wij over een uitgelezen serie (Malt)whisky’s, Cognac, Grappa, Calvados en binnenlands gedistilleerd van “van Wees”.  Daarnaast serveren we kleine hapjes zoals oesters, kaas, charcuterie en dergelijke. Elke donderdag en zondag kunnen mensen genieten van kleine informele miniproeverijen. We zijn enorme liefhebbers van Riesling en Spätburgunder / Pinot Noir en hebben daar altijd meerdere van open per glas. Ook zijn we op maandag geopend en dan staat de wijnbar in het teken van Maak ’t op Maandag, we schenken dan alle bijzondere wijnen die open staan met korting. Al onze medewerkers zijn dol op wijn en onze fulltimemedewerkers hebben zelfs de hoogst haalbare wijnopleiding van de Benelux voltooid, de WSET Diploma Course, en kunnen je veel vertellen over wijn! Alle wijnen die wij schenken zijn tevens te koop in de wijnhandel naast de bar: Wijnhandel Marcel Arentz. We hebben een knusse bar met plekjes op de bank voor het raam of gezellig aan de bar. Buiten hebben we een mooi zonnig terras en luifels met verwarming voor als het wat kouder is. 


In Groot-Nijmegen bezorgen wij gratis aan huis vanaf 12 flessen.

Elke ochtend vroeg wordt al dit lekkers speciaal voor jou vers gebakken en bereid. Van een vers en rijkelijk belegd broodje tot een warme panini. Laat je daarnaast verrassen door ons uitgebreide assortiment van zoete en hartige snacks. Van het lekkerste superfrikandelbroodje tot heerlijk vers gebakken appelflappen. Voor de lekkerste lunch, het ontbijt, traktaties en vers gebakken tussendoortjes, ben je bij Bakker Bart van harte welkom.