Categorie: Lunchen

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar onze gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen. In de loungestoelen verdwijn je met een goed boek of de krant van die dag. Aan de leestafel is ruimte om met vrienden een spelletje te spelen. De tuinkamer is een oase van rust. Bij de tafels aan het raam kun je heerlijk mensen kijken en op de banken klets je bij onder het genot van een kop koffie. De muziek speelt in op het moment van de dag, de kleuren geven een warm gevoel. Kortom je ervaart de echte Anne&Max beleving.

Alle producten worden onder het oog van onze gasten geproduceerd. De getrainde barista schenkt vol aandacht cappuccino’s. De warme croissants komen uit de oven terwijl er een grote club sandwich wordt bereid.Onze producten zijn puur, zoveel mogelijk bio, eerlijk, vers bereidt en afgestemd op het seizoen.

Neem de producten van Anne&Max ook mee naar huis. In onze verkoopkast vind je producten zoals Anne&Max koffie, thee, mokken, koekjes, chocolade en ons eigen koffieboek: ‘Koffie Thuis’. Maar ook verschillende koffie zetmethoden en andere producten met een bijzonder verhaal.

We spelen graag met de norm en combineren smaken vanuit bijvoorbeeld Italië, een ietsie pietsie Spanje en Tel Aviv op één bord. Laat je verrassen. Wij weten wat werkt!


Je kunt voor een eigen gerecht gaan of de tafel volzetten, ‘our dishes are tastiest when shared’!

Fresh Factory is winnaar van de Thuisbezorgd-Awards

1e prijs in de categorieën: Beste Restaurant van Nijmegen & Beste Healthy Restaurant van Nederland.

Door middel van ervaringsdeskundige begeleiding met doelen op maat, leren ze werkvaardigheden (zoals bv. op tijd aanwezig zijn en samenwerken) en ontdekken ze hun talenten, waardoor ze uiteindelijk een passende plek op de arbeidsmarkt kunnen innemen en daardoor een andere plaats in de maatschappij.


Daarnaast zijn wij ook een ecologisch natuurbewuste bakkerij: afval wordt gescheiden, we doen aan restverwerking en gebruiken voor onze veganistisch en reguliere gebak grondstoffen die zo biologisch en duurzaam mogelijk zijn. Het is ons streven om deze bewuste houding ook over te brengen op de jongeren, zodat zij deze op hun beurt kunnen uitdragen naar hun eigen omgeving. 

Café de Blonde Pater is hét leukste café van Nijmegen. We streven naar kwaliteit, of het nu gaat om koffie, ontbijt, lunch, borrel, pinchos of de mensen die bij ons werken. We streven naar blijvende ontwikkeling. Je kunt heerlijk genieten zowel binnen als buiten op ons verwarmde terras!

WERF Nijmegen heeft een ruim en zomers terras met uitzicht op de Waal. Als het even wat minder weer is kunt u in onze serre genieten van het uitzicht.


In ons industriele interieur kunt u genieten van alle handgemaakte details: de wijnrekken met verlichting, de plantenwand, de mooie bar. Tot snel bij WERF Bar & Diner in Nijmegen.