Categorie: Medisch

Met ingang van 1 mei 2015 heeft Schmidt Medica BV Medibanda (MDBD BV) overgenomen met locaties in Nijmegen, Druten, Uden, Beuningen en Oss. In de winkel aan de In de Betouwstraat 9a te Nijmegen treft u een ruim assortiment aan therapeutisch elastische kousen, braces en bandages en overige medische hulpmiddelen. Ook op de overige locaties zijn we u ook graag van dienst. Deze servicelocaties zijn te bezoeken op afspraak.

Praktijk voor Klassieke Homeopathie en Traditionele Chinese massage (Tui Na)Wij kunnen zowel uw lichte klachten, als ook ernstige en chronische ziektes behandelen, maar wij nodigen u ook uit voor een heerlijke ontspannings-, hotstone-, of voetmassage.Traditionele Chinese Massage methode Tui Na. Dit is een diepe massage, gericht op het herstellen van de balans in het lichaam.Openingstijden zijn op afspraak, er zijn ook mogelijkheden voor in de avonduren en in het weekeinde.erotische diensten worden niet verstrekt

Mediq Apotheek ’t Weeshuis biedt persoonlijke en profesionele service op topkwaliteit voor uw gezondheid. Omdat uw behoeften centraal staan, werken wij nauw samen met professionele zorgverleners. U kunt bij ons niet alleen voor medicijnen terecht maar ook met alle vragen over uw medicijnen of ziekte. Of juist over gezond zijn en blijven.

In Mediq Apotheek ’t Weeshuis kunt u altijd rekenen op het beste persoonlijke advies om uw gezondheid te verbeteren.

Last van een blessure? Beperkt na een ongeluk of ziekte? Topsporter of recreatiesporter? Hinder of pijn bij dagelijkse bewegingen?Praktijk voor fysiotherapie Ysveld Fysio heeft een compleet aanbod aan behandelmethoden en therapieën, zoals; manuele therapie, sport fysiotherapie en bekkenbodemfysiotherapie, voor iedereen met bewegingsklachten. Onze uitdaging is uw beweegmogelijkheden te vergroten: zo snel, doordacht en verantwoord als mogelijk is.Verbeteren is maatwerk. Dat is ons vak, ons plezier en onze inzet.Wilt u een afspraak maken? Ga dan naar www.ysveldfysio.nl en klik op ‘ik wil een afspraak maken’, mail naar

info@ysveldfysio.nl of bel ons op 024 348 05 51

Fit in 20 minuten per week met een personal trainer.Doordat jij éénmaal tot het optimale word geprikkeld is dit voldoende voor het lichaam om weer sterker te worden, dit word elke week gedaan waardoor je zal merken dat je spieren sterker worden maar ook je conditie omhoog gaat, artrose kan tegenwerken en je metabolisme versneld.

Met ruim 3,6 miljoen klanten en 3500 medewerkers is BENU een van de grootste zorgverleners in Nederland. Samen met (huis)artsen, verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers en andere zorgverleners streven we naar een optimale samenwerking om iedereen van de juiste zorg te voorzien. Slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg. Dat is onze ambitie.

Ik ben Maudy Vossen, eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen, gevestigd in Nijmegen. Ben een gediplomeerde, vakkundige  en ervaren schoonheidsspecialiste, ik zit nu bijna 20 jaar in het vak en ben gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering.


Meer dan 15 jaar heb ik in Nijmegen een succesvol Huidinstituut gerund. In 2016 en 2019 heb ik meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist tot 2 keer toe een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen.


Sinds 2020 heb ik de keuze gemaakt om weer aan huis te gaan werken. Kleinschalig, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij centraal.


U bent van harte welkom!


Lieve groet Maudy Vossen 0653550803

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak


Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.


Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.