Categorie: Medisch

Violet Cosmetic Clinic is een praktijk voor zowel injectables als verschillende schoonheidsbehandelingen. Van fillers tot laserontharing, bij ons voor ieder wat wils. Ons team van professionals streeft altijd naar het beste resultaat. Klanttevredenheid, kwaliteit en hygiëne zijn voor ons uiterst belangrijk, daarom gebruiken wij ook uitsluitend de beste apparatuur en producten. Op deze manier creëren wij bij iedereen die prachtige, maar natuurlijke uitstraling.

 
Bij Violet Cosmetic Clinic zijn we expert op het gebied van injectables, huidverbeterende behandelingen, haarbehandelingen en tanden bleken. Al onze medewerkers zijn zeer ervaren en hebben enorm veel plezier in het vak. Uw behandeling wordt altijd met passie uitgevoerd door ons.
Iedereen is van harte welkom bij ons.

In kliniek Nijmegen helpen wij jou verder met een filler of spierontspanners behandeling. Denk aan lip fillers voor meer volume in je lippen. Een veelgebruikte techniek hierbij is de Russian Method. Wat laten doen aan je wenkbrauwen in Nijmegen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het liften van je wenkbrauwen is mogelijk, door middel van de wenkbrauwlift met spierontspanners.

PLASTISCHE CHIRURGIE NIJMEGEN

Heb je last van hangende oogleden en wil je hier wat aan doen? Wij voeren een ooglidcorrectie uit in Nijmegen, namelijk een bovenooglidcorrectie. Wij zorgen ervoor dat jij weer een frisse blik krijgt. Vraag nu een kosteloos en vrijblijvend consult aan.

Aphrodite Clinic biedt innovatieve cosmetische en paramedische huidzorg op hoog kwaliteitsniveau. Vanuit haar klinieken in Nijmegen en Wijchen werken professionele gespecialiseerde huidtherapeuten dagelijks met hightech (para)medische apparatuur, innovatieve technieken en huidproducten van topniveau. Ons ambitieuze en gastvrije team volgt voortdurend trainingen om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied. Zo bieden wij de beste huidzorg en zien wij tevreden gezichten.

La Zanclud beautysalon is een sfeervolle,  en professionele beautysalon in Nijmegen. Wij zijn Gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen zoals acné Donker en getinte huid bij zowel mannen als vrouwen behoren tot onze specialisaties. Onze doelstelling is om voor u  een wellness en spa beleving te creëren waarin ontspanning, kwaliteit, en persoonlijke aandacht voorop staat. Uw kunt ook terecht voor ontspannende en stevige massage, voor complete wax, manicure en pedicure behandelingen. Ook voor Shellac en Nail art bent u bij ons op het juiste adres. La zanclud is aangesloten bij het Skin Register voor acne behandelingen. Bent u geïnteresseerd in wat La zanclud voor u kunt betekenen, Graag  nodigen wij u uit voor een gratis intake of huid analyse.

IMPRESSS behoort al bijna 20 jaar tot de beste en meest bekende Permanent Make-up instituten van Nederland. 
We worden gezien als de nummer 1 in wenkbrauwenen zijn gevestigd in Valkenswaard en Nijmegen!

 

Meer dan 7000 dames per jaar kiezen voor de wenkbrauwen van IMPRESSS. Onze brows zijn ‘custom-made’. We maken gebruik van de nieuwste technieken en beste materialen om de mooiste wenkbrauwen te creëren.
 

 

Nieuw bij ons? Dit is hoe wij werken.
We starten altijd met een intake gesprek. Hierin worden je wensen besproken, krijg je persoonlijk advies over welke type brows het beste bij je passen (Soft, Mix, Power of Full Powder Brows) en laten we je met tekenen en schetsen op je huid zien hoe je wenkbrauwen eruit komen te zien. Als jij er enthousiast over bent, beginnen we daarna direct met de behandeling. Wil je er – na de intake – toch nog liever even over nadenken? Dan ben je tot niets verplicht.

In Nijmegen vind je City Clinics in het hart van de stad. Hier staan onze gastvrouwen en cosmetisch artsen voor je klaar! Bij onze kliniek in Nijmegen kan je terecht voor Botox-, filler-, en huidverbeterende behandelingen.

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk. Dat is de reden waarom wij elke behandeling op maat voor u maken en onze consulten altijd vrijblijvend zijn. Als expert in definitief ontharen en huidverbetering nemen wij uw persoonlijke behoeften en wensen serieus en adviseren wij u competent. Wij behandelen met volledige passie en professionele expertise. Daar nemen we onze tijd voor.

ANNA Skincare & Beauty staat voor behandelingen die werken. Mede door het gebruik van high end productmerken, wordt samen met de klant het proces van huidverbetering aangegaan. Iedere huid is uniek, vandaar dat voorafgaand aan behandelingen altijd een intake plaatsvindt met metingen van de huid. In een modern ogende salon in het centrum van Nijmegen.