Categorie: Medisch

Met ruim 3,6 miljoen klanten en 3500 medewerkers is BENU een van de grootste zorgverleners in Nederland. Samen met (huis)artsen, verpleegkundigen, thuiszorgmedewerkers en andere zorgverleners streven we naar een optimale samenwerking om iedereen van de juiste zorg te voorzien. Slimme, persoonlijke en toegankelijke zorg. Dat is onze ambitie.

Ik ben Maudy Vossen, eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen, gevestigd in Nijmegen. Ben een gediplomeerde, vakkundige  en ervaren schoonheidsspecialiste, ik zit nu bijna 20 jaar in het vak en ben gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering.


Meer dan 15 jaar heb ik in Nijmegen een succesvol Huidinstituut gerund. In 2016 en 2019 heb ik meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist tot 2 keer toe een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen.


Sinds 2020 heb ik de keuze gemaakt om weer aan huis te gaan werken. Kleinschalig, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij centraal.


U bent van harte welkom!


Lieve groet Maudy Vossen 0653550803

Maak nu snel en eenvoudig je testafspraak


Vergeet niet je paspoort of ID mee te nemen naar de testlocatie. Let op: Op de locatie vragen wij jou naar je burgerservicenummer, je documentnummer, je postcode en je huisnummer. Heb je dit niet bij je, dan kunnen wij de test niet bij je afnemen.


Wil je annuleren? Dat kan gratis en gemakkelijk tot 24 uur voor je afspraak via de verstuurde link in de bevestigingsmail.

Wij bieden de nieuwste en meest revolutionaire cosmetische tandenbleek technieken. Wij zijn gecertificeerd en getraind tandenbleker en wij weten precies hoe u uw gebit veilig wit kunt maken en houden. Wij staan achter onze producten en streven naar de beste resultaten. De unieke teeth-whitening formule die ShinySmile toepast op uw gebit is dé weg naar een perfecte glimlach!

Heb je spierpijn, hoofdpijn, rug- of nekklachten of wil je jezelf trakteren op een heerlijke ontspanningsmassage, kom dan eens langs. En ervaar het verschil! 


De Tui Na-massage vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Het doel: de circulatie van de “Qi” (de uitdrukking “Chi”), de vitale energie, doen herleven, om spierspanningen en blokkades op te lossen. Anders dan de westerse geneeskunde, denkt de Chinese geneeskunde over het lichaam als geheel. “Tui” betekent “duwen” en “Na” “grijpen”.  Het kan soms pijnlijk lijken, maar dat is een teken dat de spieren gespannen waren en er melkzuur vrij komt.


Tuina massage heeft vele voordelen, zoals bij pijn in de rug, spijsverteringsstoornissen, stemmingsstoornissen, bloed- en lymfestoornissen, slapeloosheid, stress of migraine.


Naast gezondheidsmassage kun je ook bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, voetverzorging, gezichtsmassage, cupping en harsen.

Bij Mea Fysio Nijmegen Centrum kunt u zonder verwijsbrief een afspraak maken. Deze afspraak (eerste gratis binnen 48 uur) vindt dan zo snel mogelijk plaats; uiterlijk binnen twee werkdagen. Over de declaratie hoeft u zich geen zorgen te maken; fysiotherapeutische behandelingen van Mea Fysio worden door alle zorgverzekeraars vergoed, mits u voldoende voor fysiotherapie verzekerd bent. (Check van te voren CZ, Ohra en Delta -Lloyd.)Visie Mea Fysio

– Mensen leren om te gaan met de mogelijkheden en beperkingen van hun lichaam.Missie Mea Fysio

– Zorgen dat mensen kunnen en blijven bewegenOnze kwaliteiten zijn:

  • Contracten met zorgverzekeraars
  • Professionele dienstverlening
  • Diverse specialisaties
  • Modernste medische inzichten  • Binnen 48 uur een afspraak
  • Professionele begeleiding
  • Hoge kwaliteit zorg
  • Diverse specialisaties


 

Directe Toegang Fysiotherapie Mea Fysio


Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega’s, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.Mea Fysio Nijmegen Centrum maakt bewegen mogelijk

Tandarts J. PeijsEen kleine tandartspraktijk in het centrum van Nijmegen.Wij bieden veel aandacht en persoonlijke zorg. Bij Tandarts J. Peijs werken 2 tandartsen: Joris Peijs  en Judith van Uchelen.

U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde, maar ook voor meer specialistische zorg zoals gehele reconstructies van het gebit, facings, complexe wortelkanaalbehandelingen, verwijderen van moeilijke verstandskiezen etc.

Specialist in online rendement


 


 


Eerlijk is eerlijk: we ontwikkelen graag mooie en goede websites. Wanneer ‘onze’ sites hoog scoren in Google zijn we erg tevreden. Ook zijn we trots op onze geavanceerde webapplicaties. Toch zien we marketing en techniek niet als doel op zich. We zijn pas tevreden als we je helpen meer rendement uit je online aanwezigheid te halen.


 


Lees meer over wie we zijn


 

Met ingang van 1 mei 2015 heeft Schmidt Medica BV Medibanda (MDBD BV) overgenomen met locaties in Nijmegen, Druten, Uden, Beuningen en Oss. In de winkel aan de In de Betouwstraat 9a te Nijmegen treft u een ruim assortiment aan therapeutisch elastische kousen, braces en bandages en overige medische hulpmiddelen. Ook op de overige locaties zijn we u ook graag van dienst. Deze servicelocaties zijn te bezoeken op afspraak.