Categorie: Overige

Op een door nog weinig mensen ontdekte plek, is er een “nieuw” grand café in een boerderij uit 1864.  Midden in de wijk Lindenholt, met voldoende gratis parkeergelegenheid, goed bereikbaar met openbaar vervoer en dichtbij de uitvalswegen. De ideale plek om ongedwongen te genieten van een lunch, borrel of diner. Iets te vieren, een afscheid of een vergadering, bij ons kan het allemaal in onze grote zaal of in de af te sluiten ruimtes van het grand café.

 

Stichting UNIT Academie in Nijmegen bestaat uit een atelier en een winkel. 
Het UNIT Atelier biedt mensen met beeldend talent een mogelijkheid om zich beeldend en persoonlijk verder te ontwikkelen. Het UNIT Atelier richt zich op personen vanaf 21 jaar die vastgelopen zijn in samenleving en onderwijs. Het atelier begeleidt hen naar een volwaardige plek in de samenleving. De UNIT richt zich in het bijzonder op mensen met een vorm van autisme of aanverwante problematiek, met een normale of bovengemiddelde intelligentie en met talent voor en interesse in beeldende kunst en vormgeving. De deelnemers zijn op het moment van toelating minimaal 21 jaar en niet ouder dan 36 jaar. Het UNIT Atelier biedt een plek voor personen tot maximaal 40 jaar.

Ooit is Stichting UNIT Academie begonnen als een tweejarige dagopleiding, daarna is het een atelier geworden waar je terecht kan met een WMO indicatie dagbesteding.

Welkom bij Coffeeshop ’t Kunsje. Wij zijn gevestigd op de Tweede Walstraat 108 te Nijmegen. Wij beschikken over een zeer ruime lounge in huiselijke stijl waar men tot rust kan komen. Op het gebied van vermaak hebben wij een ruime keuze aan kaart- en bordspellen. Tevens hebben wij twee grote FUN4FOUR speeltafels. Ook is er een ruime menukaart waaruit er hapjes en drankjes besteld kunnen worden. Wij beschikken over gratis WIFI.

Welkom bij LSA LINGUA, uw partner in effectieve bedrijfscommunicatie en effectieve Engelstalige communicatie, een bedrijfscommunicatie, training en adviesbureau.

“Als eigenaar van een bedrijfscommunicatie en adviesbureau, begrijpen ik als geen ander hoe cruciaal heldere communicatie is voor het succes van uw onderneming. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om u te helpen uw boodschap krachtig over te brengen en uw professionele, zakelijke, en persoonlijke doelen te bereiken.”

~Léonieke Ariaans, MA | eigenaar LSA LINGUA

Of het nu gaat om een start-up die zijn/haar merk wil opbouwen of een gevestigd bedrijf dat zijn/haar communicatiestrategie wil verfijnen, wij staan klaar om u te ondersteunen. We werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Van het opstellen van overtuigende teksten en het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes tot het beheren van uw online aanwezigheid, wij zijn er om u te helpen uw boodschap te laten opvallen en uw bedrijf te laten groeien.

Naast onze bedrijfscommunicatiediensten bieden wij ook taal- en communicatietrainingen in het Cambridge format, maar ook domein- en context specifieke taal- en communicatie trainingen aan universiteiten, het bedrijfsleven, en aan particulieren. En of u nu uw taal- en communicatieve vaardigheden wilt verbeteren voor persoonlijke of professionele doeleinden, we staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar communicatief succes in het internationale kader en/of vanuit Nederland.

Bij LSA LINGUA geloven we in de kracht van heldere en effectieve communicatie om verbindingen te leggen, relaties op te bouwen en resultaten te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw communicatiedoelen te bereiken. 

At LSA LINGUA, we offer our clients everything they may need to start communicating more effectively in English in the workplace, academia, or elsewhere. Interested in learning more? Contact us.

Wij zijn 7 dagen per week open van 08.00 tot 21.00 uur. Onze professionele machines hebben snelle programma’s waardoor u kunt wassen én drogen binnen 1 uur. Niet alleen ideaal voor mensen zonder wasmachine, maar zeker ook wanneer u veel was ineens te verwerken heeft. Voor wasstukken die niet in een normale wasmachine passen, zoals dekbedden, slaapzakken en gordijnen hebben wij een grote 13 kg machine. Alle machines zijn eenvoudig te bedienen en beschikken over een duidelijke gebruiksaanwijzing. Waspoeder, vloeibaar wasmiddel en wasverzachter zijn bij ons verkrijgbaar, maar het gebruik van uw eigen wasmiddelen is toegestaan.

Onze wasserettes bieden een prettige en moderne sfeer en worden dagelijks grondig gereinigd en 24/7 bewaakt.

Jazzcafe Op Maandag: JOM, wekelijks vanaf maandag 6 mei.
Welkom in  het wekelijkse  Jazzcafe op Maandag: JOM in de Thiemloods in Bottendaal. Een avondje luisteren en meedoen! Met jazz in een lekker brede zin van het woord.
De avonden zullen beginnen met een kort optreden van een band of sessie groep. Divers van thema en invulling en op vriendelijk geluidsniveau. En dat korte optreden wordt overgenomen, naadloos zo is de hoop.., door een jazzsessie, met de sessie band en wie mee wil spelen!   Een open (jazz)podium dus voor de liefhebber van live muziek, in de knusse ruimte ‘het Proeflokaal’ van de Thiemloods in Bottendaal.
Vrije entree, cafe open om 20:30, aanvang 21:00 tot 24:00

Wij zijn een personal training gym waar we klanten helpen die wat meer hulp nodig hebben. Door onze brede kennis op het gebied van voeding, slaap, stress, immuunsysteem, ademhaling, gedrag en training kunnen we klanten helpen die willen afvallen maar ook een aantal blessures hebben en/of niet lekker in hun vel zitten (burn-out). 

Naast de personal trainingen en Duo trainingen, helpen we ook mama’s die net bevallen zijn met ons mommy-fit traject dit doen we in samenwerking met De Fysio boutique. We trainen max 4 vrouwen zodat we maximaal resultaat kunnen halen. De meeste mama’s willen weer pijnvrij bewegen of juist weer hun sport oppakken en in de reguliere gym’s is daar te weinig kennis om hun daarin te begeleiden. 

Toen naast ons een pand vrij kwam hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben een 2de gym geopend speciaal voor al onze ex sporters en voor sporters die niet zoveel begeleiding nodig hebben maar wel graag de personal training standaard willen ervaren in een groepsles setting. Ondertussen hebben 30+ lessen per week, zijn we 7 dagen per week open en bieden we voor zowel beginners als gevorderde sporters 6 verschillende lessen aan. 

Benieuwd naar ons concept probeer ons 30 dagen uit voor 99 euro en ervaar de volledige bamboo ervaring.