Categorie: Overige

Zwem in warm water uit eigen bron van minimaal 33°C tot 37°C. Lekker eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan een dagje, avondje of nachtje Sanadome. In onze restaurants is er een ruime keuze. Bijvoorbeeld een pittige groente curry, een robuuste Black Angus Burger of gewoon een lekkere Mediterraanse borrelplank. Boek eenvoudig online jouw favoriete relaxmoment, want reserveren is verplicht.

In het Sanskriet staat ‘Kula’ voor ‘community’. Een warme en toegankelijke plek met vriendelijke mensen, waar ruimte is om jezelf te zijn. Dik, dun, oud, jong, fit, stijf, sportief of lui: voor iedereen is er plek.


Geen fanatisme, geen onmogelijke houdingen, maar lessen die je dichter bij jezelf brengen. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten, die elk met hun eigen specialisme er op gericht zijn om je een bijzondere yoga ervaring te geven. We bieden actieve, rustige rebalance en dynamische hatha yoga aan. 

De ‘Kula sfeer’ is open, gezellig en humorvol, maar ook met aandacht voor stilte, bewustzijn en de verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Kijk naar ons aanbod of informeer naar de mogelijkheden! www.yogakula.nl

Krossproducts is ontstaan vanuit een passie voor mooie producten, met een focus op woonaccessoires, maar je vindt er inmiddels naast mooie decoratie voor in je huis de leukste kadootjes voor iedere gelegenheid. Wij presenteren een verrassende combinatie van bekende en minder bekende merken van over de hele wereld. Ben je op zoek naar een kadootje (voor jezelf mag ook!) dat je niet in iedere winkel tegenkomt? Dan is Krossproducts de winkel voor jou. 

Bij Loft 1 in Nijmegen vind je ze allemaal! Je vindt er iedere week een nieuwe collectie volgens de laatste modetrends. De collectie is ook online te vinden.

Met veel plezier delen wij onze passie voor bijzondere planten en prachtige droogbloemen. Dit alles in verschillende stijlen, kleuren en vormen in inspirerende interieurs. Unieke items met een eigen verhaal en met een eigen karakter.

Our aim is to keep our footprint as small as possible while designing and creating our collections. In order to do so, we are mainly using upcycled vintage fabrics, stock fabrics or left over materials. Find yourself some handmade gems, made out of the most beautiful and luxurious textiles curated by us and our inspring partner families from all over the world.

Aangezien ik zelf alles inkoop en ook allemaal eerst doorpas, voordat het de winkel ingaat, kunnen wij op een heel ontspannen manier, van alles laten passen en gezellig een op een adviseren zodat je als klant helemaal happy met je aankopen de deur uit gaat tegen betaalbare prijzen.

De trotse eigenaar van Bluebird Collections is Wim Hendriks. Hij is van jongs af aan zelf altijd al een liefhebber geweest van onder andere Dinky Toys en andere curiosa. Wim Hendriks heeft zijn hobby door de jaren heen uitgebouwd en heeft nu zelfs een eigen winkeltje gestart. Op de begane grond van de winkel zijn diverse verzamelitems te vinden en op de bovenverdieping van het winkeltje vindt u het Museum Old Dinky Toys. Dat is ook zeker een bezoekje waard!

Van donderdag t/m zaterdag is Awake wijn en koffie open. Kom bijzondere wijnen en lekkere wijnen ontdekken. Persoonlijk geselecteerd bij de boer! Gespecialiseerd in Italiaanse wijnen.