Categorie: Overige

Bezoek het Huis van Sinterklaas


 

FloorXL is dé PVC vloerenspecialist van Nijmegen. PVC Vloeren zijn niet van echt hout te onderscheiden. PVC vloeren zijn onderhoudsarm. PVC Vloeren zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes. Floor XL: Uw vertrouwen waard!

In deze tijd waarin boekingen via internet de normaalste zaak van de wereld zijn geworden hebben wij dan ook voor u een website waarop het totale Nederlandse en Duitse aanbod van touroperators te boeken is. Mocht u een boeking maken via onze website dan kunt u ook rekenen op de service van uw reisbureau zoals u dat van ons gewend bent.


U kunt natuurlijk ook nog gewoon een bezoek brengen aan ons kantoor. Zeker als het gaat om maatwerkreizen is het persoonlijk contact aan de balie vaak toch prettiger. Het is wel verstandig om dan van tevoren een afspraak te maken.


In de ruim 20 jaar die wij ons bezig houden met samenstellen van reizen naar de meest uiteenlopende bestemmingen, hebben wij ook een aantal specialisaties ontwikkeld. Inmiddels hebben klanten in Nederland en België ontdekt dat wij De Canada Specialist zijn, wij stellen dan ook graag uw reis naar Canada op maat samen.


Naast Canada hebben wij ons gespecialiseerd in Luxe Hotels & Resorts.


Mocht u dan ook meer willen weten over één van onze specialiteiten neem dan contact met ons op.


Onze andere websites zijn:


De Canada Specialist Luxe Hotels & Resorts Onlineweg Riu Specialist

 


 


Gespecialiseerd in lijsten.Voor al uw inlijstwerk kunt u terecht bij Geert van de Ven.
 Top kwaliteit lijsten in elk gewenst formaat, van klassiek tot modern. 
Foto’s , kunst , posters , schilderijen , borduurwerken , niks is te gek. 
Van een foto van die mooie reis tot een prachtig oud delicaat kunstwerk. 
Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze voor een lijst en een eventuele passé-partouts.
Officiële pasfoto’s, het dichtst bij de Stadswinkel, altijd voordelig.Een afspraak maken is niet nodig, de pasfoto’s zijn direct klaar. Ook voor een leuke photoshoot ben je bij fotograaf Geert van de Ven aan het goede adres. Kijk eens op de site naar enkele voorbeelden. www.geertvandeven.com


 


 

Tattoo Shop in het centrum van Nijmegen. Voor alle soorten tatoeages in alle stijlen.

Spirituele winkel waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.Verkoop van: edelstenen, tarot en inzichtkaarten, klankschalen-, boeken, wierook, boeddha’s, religieuze beelden, en kleine feel good cadeautjes met een boodschap.Ook voor de prachtige WILLOW TREE engelen en familie beeldjes kunt u bij ons terecht.Nu ook : de heerlijke wierook van MOEDERS GEURENNaast onze collectie exclusieve sieraden met edelsteen nu ook Engelsrufer/Jéh sieraden/ Maori sieraden/symbool sieraden.

Vertaalbureau Bothof European Translations voert al meer dan 30 jaar meertalige en vaak complexe vertaal-projecten uit. Onze ISO 9001:2008 en NEN-EN 15038:2006 gecertificeerde werkwijze stelt ons in staat op korte termijn hoogwaardig vertaalwerk te leveren. Dankzij onze jarenlange ervaring en wereldwijde netwerk van gespecialiseerde vertalers kunnen wij u kwaliteitsvertalingen leveren in meer dan 500 talencombinaties.De documenten die wij vertalen, variëren van octrooi-aanvragen, contracten en handleidingen tot brochures en presentaties.Bothof European Translations is preferred supplier van onder andere de Europese Unie, het Korps landelijke politie-diensten, het Europees Octrooibureau en de Europese Commissie.Meer informatie?

Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze dienstverlening en de mogelijkheden. Op onze website treft u meer informatie aan.

TUI Reisbureau, bezoek de webwinkel of laat u adviseren in onze winkel in Nijmegen.

 


Einder doet in communicatieWat wil je vertellen? Aan wie? En wat wil je daarmee bereiken?Hoe complex een communicatievraagstuk ook is: we brengen het altijd terug tot deze kern. Je krijgt het plan, het concept en de middelen waarmee je jouw doelgroep en doelstellingen bereikt. Op een manier die bij je past en je imago versterkt.