Categorie: Persoonlijke verzorging

Op zoek naar een speciale nagellak die razendsnel droogt en waarmee je meteen weer je dagelijkse bezigheden kunt doen? Dat is gellak! Na het aanbrengen van deze speciale gel nagellak hard je deze uit onder een LED lamp, waardoor de lak snel droogt en een sterke, glanzende afwerking krijgt. In tegenstelling tot gewone nagellak, die soms al na twee dagen aan vervanging toe is, blijft gellak veel langer zitten zonder af te bladderen.

Nagelstudio Saigon – Beauty, manicure & pedicure is gevestigd in Nijmegen, de Molenpoort. In hartje centrum van Nijmegen helpen onze professionele nagelstylisten u graag met een van onze nagelbehandelingen. Het behandelen en verzorgen van uw nagels, handen en voeten doen wij vakkundig en met ontzettend veel passie. 
 
Als uw nagels er goed uitzien, hebben wij goed werk geleverd.
 
Wij zorgen ervoor dat u de salon verlaat met een geweldige look en een heerlijk gevoel. Wij maken uw nagels namelijk graag mooi!

Een deskundig team van schoonheidsspecialisten bij Less is More in Nijmegen zorgt al vanaf 2009 ervoor dat u op vakkundige wijze kunt genieten van moderne beautybehandelingen. Ontvlucht de stress van de dagelijkse werksleur en laat u volledig in de watten leggen door onze specialisten. Met persoonlijke aandacht en brede kennis wordt er alles aan gedaan om uw natuurlijke schoonheid te accentueren.

Wij werken op afspraak en behandelen zowel dames als heren.

Indien u voorkeur heeft voor één van onze specialisten of boekt voor meerdere personen, adviseren wij u telefonisch of per mail contact op te nemen zodat u er zeker van bent dat u door de desbetreffende specialiste wordt geholpen. Helaas kunnen wij hier bij een online boeking geen garantie op geven

Let op!

Gelieve geen kinderen mee te nemen naar de salon.

Dé nagelsalon in hartje Nijmegen waar we jouw handen en voeten laten stralen! Bij ons kun je terecht voor een uitgebreid scala aan manicure- en pedicurebehandelingen die je nagels en huid verwennen en verzorgen. Naast onze professionele behandelingen bieden we ook een warme en gastvrije sfeer waarin je heerlijk kunt ontspannen. Neem plaats in onze comfortabele stoelen en laat ons team je verwennen met persoonlijke aandacht en deskundig advies. We kijken ernaar uit om jouw nagels naar een hoger niveau te tillen en je te laten stralen als nooit tevoren.

Bij Sen Nails & Spa bieden wij jou verschillende behandelingen met zoals:

  • Acryl-, gel- en solar nagels
  • Gellak
  • Biab
  • Babyboom nagels
  • Ombré nagels
  • French en Glitter

Daarnaast bieden wij ook manicures en spa-pedicure behandelingen.

Bij ons vind je niet alleen de leukste, lekkerste en meest innovatieve sexspeeltjes, maar kun je ook in een van onze cabines genieten van meer dan tienduizend verschillende sexfilms.

En dat alles in alle anonimiteit.

 

Wil je andere mannen, vrouwen of koppels ontmoeten? Dan zijn onze intieme filmzalen dé ideale plek om deze erotische spanning op te zoeken.

En dat alles in alle anonimiteit.

In onze moderne samenleving zijn we vervreemd van de natuur, wat onze gezondheid beïnvloedt. We brengen te veel tijd binnenshuis door, wat leidt tot overmatige blootstelling aan blauw licht en tekort aan rood licht, met mogelijke gevolgen als energiegebrek, huidproblemen en chronische pijn. Dit groeiende probleem wil Helios Red Therapy met haar producten aanpakken.

De behandelingen vinden plaats in een mooie salon gelegen aan de Stikke Hezelstraat in Nijmegen.