Categorie: Persoonlijke verzorging

Kruidvat is een keten van drogisterijen in Nederland en België.

“Gezondheid en kracht komen direct uit de natuur”. Dit is reeds sinds de oprichting in 1973 de leidraad in de organisatie.


 


De natuur is een onuitputtelijke bron voor de samenstelling van gezondheidsproducten. Erica heeft door de jaren heen een veelvoud aan heilzame producten ontwikkeld, waarbij gebruik wordt gemaakt van kruiden, planten, etherische oliën en biologische culturen. Dit zijn zowel traditionele recepturen die haar werking door de eeuwen heen bewezen hebben, als hoogwaardige eigentijdse ontwikkelingen die door het enorm geëngageerde team zijn ontwikkeld. Mede door de directe samenwerking met voedingsdeskundigen, huidspecialisten en professoren is het ontwikkelteam bij Erica in staat een reeks producten te presenteren waarbij de natuur de mens enorm weet te versterken.


 


Productieproces


Bij de productieprocessen maakt Erica hoofdzakelijk gebruik van authentieke, ambachtelijke en traditionele bereidingen. De natuurlijke ingrediënten en werkstoffen worden op deze manier niet beschadigd en behouden haar hoogwaardige eigenschappen. De combinatie van hoogwaardig ontwikkelde productielocaties en het behoud van de hoogwaardige bereidingswijze stelt Erica in staat een grote reeks zeer unieke producten te vervaardigen. Op de productie locaties wordt gewerkt met de hoogste kwaliteitsstandaarden zijnde GMP (Good Manufactured Practice), ISO 9001 en HACCP en BRC.


 


Waarden


De ingrediënten waarmee Erica haar producten ontwikkelt hebben bij voorkeur een 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.


 


De afhankelijkheid van de natuur wordt vaak onderschat. De duurzame, natuurlijke en biologische afkomst wil Erica toekomstig waarborgen door respectvol met de natuur om te gaan. Daarom is Erica vooruitstrevend met haar voorzieningen van groene energie, recycling en het gebruik van afbreekbare reinigingsmiddelen.


 


Erica Winkels


Het juiste advies over producten en werkzame ingrediënten staat in onze winkels centraal. De kennis en opleidingen die door de jaren heen ontwikkeld zijn komen bij alle Erica collega`s terecht en zij staan op ieder moment beschikbaar om de klant van de juiste informatie te voorzien.

Houd jij ook zo van leuke en handige producten? Laat je dan verrassen door ons brede en wisselende assortiment met wel 6.000 producten in 14 categorieën. Natuurlijk voor de laagst mogelijke prijs. Kleine prijzen, grote glimlach is immers waar we het voor doen.


Iedere week liggen er 150 nieuwe items in de winkel en scoor je de leukste koopjes nóg voordeliger in de weekactie. Reden te meer om lekker vaak langs te komen. We waarschuwen je alvast: wees niet verbaasd als je voor schoonmaakmiddel komt, maar de winkel ook dolblij verlaat met een shopper vol andere handige en leuke spulletjes met kleine prijsjes. Dat is het Action-effect!