Categorie: Persoonlijke verzorging

Ook zijn wij een nagelgroothandel waar je al je nagelbenodigdheden kan kopen en ook cursussen en opleidingen kan volgen.

Topkwaliteit verkrijgbaar met de geuren van de grote merken.€16,99 per stuk. Alles is eau de parfum.U merkt geen verschil, uw portemonnee wel.

|QUOTE|Gezondheid en kracht komen uit de natuur|QUOTE| Het assortiment van de Natuurwinkel bestaat uit natuurlijke producten: cosmetica, etherische oliën, fytotherapie, voeringssupplementen, kruiden en gezonde theeën. Kom langs in onze winkel in Nijmegen en laat u adviseren.

De Heerenkamer Kappers is sinds 1999 gevestigd in een van de oudste straten van het centrum van Nijmegen. Een winkelgebied waar nog echte speciaalzaken te vinden zijn.De inrichting van de salon is strak, maar zeer sfeervol en functioneel. In combinatie met uiterst vakbekwaam personeel en een aanbod van exclusieve topproducten, maakt dat van De Heerenkamer Kappers een zaak waar mannen graag vertoeven. Onder het genot van een drankje kun je door de nieuwste mannenbladen bladeren en blijf je op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode, auto’s en design.Maar het belangrijkste blijft natuurlijk de hairstyling. En daarvoor ben je bij ons in goede handen. Onze mensen hebben allen ruime ervaring en zijn gespecialiseerd in het herenvak. Het team is altijd op de hoogte van de nieuwste trends doordat regelmatig seminars worden gevolgd.

BrainWash kappers is met haar unieke concept inmiddels uitgegroeid tot de grootste kappersketen van Nederland. Zij onderscheiden zich in de markt door ruimere openingstijden, scherpe prijzen en een vaste lage prijs voor mannen, vrouwen en kinderen. Daarnaast kunt u zonder afspraak terecht.BrainWash kapper werkt met professionele producten van Wella Professionals, topkwaliteit in haarverzorging, haarstyling en haarkleuren.

AMI Kappers heeft al ruim 40 jaar ervaring op het gebied van trendy haarmode.

Onze stylisten hebben oog voor kwaliteit en creëren de coupe die bij jou past, tegen een vriendelijke prijs.

De salon aan de Bisschop Hamersstraat in Nijmegen is ruim geopend. Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak.

Bij Cosmo Hairstyling Nijmegen it’s all about hair. Bij Cosmo Nijmegen hebben we namelijk jarenlange ervaring en vinden we het belangrijk om altijd vooruitstrevend te zijn in onze technieken en services. Ook geloven wij dat je met de juiste hairstyle jij je look pas echt compleet kunt maken. Zo is er de Cosmo Touch-up service, een perfecte styling van jouw haar in slechts 15 minuten voor €15! Zie een aantal Cosmo Touch-up beelden hieronder! Onze ambitieuze stylisten streven ernaar om de klant echt blij te maken met de beste behandelingen, producten en resultaten. Maak eenvoudig online een afspraak, via de website link die hierboven is aangegeven.