Categorie: Retail

Wheels Tweewielers is vanaf 1985 gevestigd in Nijmegen, nabij het stadscentrum. Wheels Tweewielers verkoopt, repareert & verhuurt fietsen. 

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte fietsen.  Het aanbod gebruikte fietsen is groot en wisselt dagelijks. Ons complete assortiment fietsen kunt u online bekijken.  

Fietsreparaties worden goedkoop, binnen 1 dag en vakkundig in onze open werkplaats uitgevoerd. Wij recyclen al bijna 40 jaar fietsen, waardoor onze voorraad oude onderdelen inmiddels zo groot is, dat wij heel veel oude fietsen kunnen repareren en opknappen.  

Wij verhuren online voor 1 of meerdere dagen diverse typen damesfietsen in diverse framehoogtes.  

Kijk voor meer info op www.wheelstweewielers.nl   of kom even binnen kijken. Wij zijn 6 dagen per week geopend – op maandag vanaf 13.00 u – WELKOM!   St. Annastraat 42 – Nijmegen

 

 

Dit alles gebeurt in winkelcentrum Dukenburg. Fietsen kunne ook opgehaald en bezorgd worden. Alles kent  3 maanden garantie Zowel computers, laptops en fietsen. 

In een authentiek winkelpand gelegen in de sfeervolle winkelstraat de Stikke Hezelstraat vind je de bijzondere boutiquestore Misous. Bij Misous kom je vooral langs voor de aankoop van jouw allermooiste lingerie, maar ook voor unieke kledingitems of bijzondere sieraden en accessoires. Een totaalbeleving voor body, health en soul. Zo vind je er ook comfortabele sport- en loungewear of natuurlijke handgemaakte verzorgingsproducten.  Alles voor de moderne vrouw om jou op en top feminiene te voelen. Want who run the world? Ja precies.. dat dus.

CHARRA staat voor eigentijds en altijd anders dan anders. Qua herenmode is CHARRA  goed te omschrijven als een winkel met de mooiste exclusieve merken, maar toch betaalbaar.CHARRA  is een herenmode zaak met een ruim aanbod van luxe merken. Onze collectie wordt gekozen op stijl en kwaliteit waardoor we elk seizoen een overzicht tonen van exclusieve herenmode. Samen creëren we een eigen stijl, een persoonlijke uitstraling. Met exclusieve merken van de beste kwaliteit.Een gezellig dagje Nijmegen is niet compleet zonder bezoek aan CHARRA! Wij zijn gevestigd midden in de stad, dus u kunt ons niet missen.CHARRA ligt nabij het Winkelcentrum Molenpoort in Nijmegen, midden in het centrum van de oudste stad van Nederland! Perfect voor een dagje shoppen!In onze webshop ( www.charra.nl) vindt u alle stijlvolle herenkleding die u nodig hebt. Maar word je graag persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Of wil je gewoon even een praatje maken? Kom langs in onze winkel in Den Bosch of Nijmegen.