Categorie: Retail

In een authentiek winkelpand gelegen in de sfeervolle winkelstraat de Stikke Hezelstraat vind je de bijzondere boutiquestore Misous. Bij Misous kom je vooral langs voor de aankoop van jouw allermooiste lingerie, maar ook voor unieke kledingitems of bijzondere sieraden en accessoires. Een totaalbeleving voor body, health en soul. Zo vind je er ook comfortabele sport- en loungewear of natuurlijke handgemaakte verzorgingsproducten.  Alles voor de moderne vrouw om jou op en top feminiene te voelen. Want who run the world? Ja precies.. dat dus.

Lingeriezaak, Shapewear, Sloggi (correctiemode), badmode, essence, nachtmode, beedees, handcrème bodyproducten & Cosmetica.

Atelier Luna is een atelier voor creatieve workshops in centrum Nijmegen. Bij ons kun je schilderen, mozaïeken, sieraden maken of een leuke home-deco workshop volgen! We zijn geopend op afspraak en elke zaterdag van 12.00 – 17.00 uur, op deze dag is er de mogelijkheid om kralen en toebehoren te kopen.Kijk ook eens op www.luna-workshops.nl

Boutje van Woutje is de OUDSTE Doe-Het-Zelf zaak in het centrum.Wij zijn er speciaal voor de ondernemers en bewoners uit het centrum. Een ondernemer hoeft niet meer een personeelslid anderhalf uur kwijt te zijn als hij duct tape nodig heeft. Een bejaarde bewoner hoeft niet meer met de bus het centrum uit om binddraad te halen. De student hoeft niet meer met de fiets door weer en wind als hij spijkertjes nodig heeft. De klusser is zijn parkeerplek niet meer kwijt omdat hij kit vergeten is.

Natuurlijk is het onmogelijk om alles op voorraad te hebben. Daarom hebben wij gekozen voor de meest gangbare maten schroeven, bouten, moeren, ophanghaken en dergelijke. Ook hebben wij handgereedschap. Van zagen tot boortjes, van Engelse sleutels tot klemtangen en schroevendraaiers. De professional kunnen wij helpen met lange boren tot grote slijpschijven. Maar, wij kunnen natuurlijk alles bestellen omdat wij niet gebonden zijn aan 1 assortiment of leverancier zoals de grote bouwmarkten dat wel zijn.

In overleg kunnen wij zelfs in het centrum bezorgen.

Tevens doen wij reparatie en onderhoud aan uw huis, tuin of fiets. Denk daarbij aan een wastafel plaatsen, stopcontact aanleggen, schilderen, witten, gras maaien en een fietsrem maken.

Ook hebben wij een sleutelservice en kunnen uw voordeur- tussendeur- of fietsensleutel bij maken.

Daarnaast zijn wij officieel HG dealer. Niet alleen van de ‘gewone’ HG schoonmaakmiddelen, maar ook voor de Doe-Het-Zelf gerelateerde klussen zoals cementsluierverwijderaar, diverse ontkalkers en ontstoppers, ongedierte bestrijdingsmiddelen en diverse vloerreinigers.

Met elektra hebben we veel gangbare artikelen zoals opbouwstopcontacten, wereldstekkers en verlengsnoeren.

Ander groot voordeel is dat u (bijna) altijd met Woutje zelf te maken heeft.


Graag zien wij u terug in de Bloemerstraat 27.