Categorie: Speciaalzaken

Van donderdag t/m zaterdag is Awake wijn en koffie open. Kom bijzondere wijnen en lekkere wijnen ontdekken. Persoonlijk geselecteerd bij de boer! Gespecialiseerd in Italiaanse wijnen. 

Muziek ontdekken, beleven en verzamelen is onze passie – Daarom zijn we dit Discords avontuur begonnen. We bouwen een platform voor het delen, ervaren en kopen van muziek. Met een online webshop én met een echte, fysieke winkel waar we elkaar treffen.


Wij zijn een platenzaak – Met nieuw en tweedehands vinyl en cd’s; met gevestigde artiesten en aanstormend talent; van rammelrock tot electropop; van hiphop tot hairmetal; van new wave tot dancehall. Uiteraard ook met deals voor platenspelers, shirts en speciaal samengestelde boxsets. Kortom, veel tofs voor muzikale omnivoren en audiofiele fijnproevers.


Wij zijn een onderzoek – We zoeken dromenjagers, supporters en partners die met ons nieuwe diensten en producten ontwikkelen; die meedenken en -doen bij het verrijken van het assortiment en de look-and-feel van de webshop en winkel; die met ons in de side-quests stappen van het Discords avontuur. Kortom, sluit je aan als reisgenoot, meld je aan voor de nieuwsbrief en kom eens langs.


Wij zijn Discords.nl – Wij zijn René, Roland en Renate. Maar worden met jou en andere reisgenoten graag een legioen. Ontdek en onderneem mee en breng de ’te ruilen’ of ’te verkopen’ delen van jouw collectie in. Vul jouw verlanglijst en wij helpen je om jouw verzameling te completeren of uit te breiden.

Een smaakbeleving en ruime keuze van

Kazen, Olijven, Tapenades, Olijfolie en Noten


De kaas, noten en olijven winkel van Nijmegen! Een breed assortiment aan ambachtelijke en biologische producten. Haal de gezelligheid en exclusiviteit in huis. Voor een heerlijk diner of een gezellige borrel met vrienden en familie of collega’s bent u bij ons in goede handen. Laat u verrassen en adviseren door onze vriendelijke medewerkers.

Wij willen graag mensen een fijne plek bieden om mooie en waardevolle ontmoetingen te creëren en stimuleren. Koffie is hierin de smeerolie. First Things First is een vertrouwde plek in Nijmegen West waar je oprecht en integer wordt ontvangen en iedereen welkom is.


 

Heldro X Blommers


Deze winter slaan Heldro en Blommers de handen ineen om samen de winter door te komen. Heldro is een ambachtelijk ijsbedrijf dat, net als Blommers, smaak hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf 13 oktober geniet je bij het opscheppunt van Heldro aan de Burchstraat in Nijmegen naast ultravers schepijs ook van onze ultraverse koffie. Samen hebben we een aantal dranken ontwikkeld waar Blommers koffie en Heldro ijs in verwerkt zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van de Heldroccino, Espresso Con Heldro en de Blommers Hot Chocolate. De samenwerking zal tot eind maart duren, dus kom snel langs om te proeven!


Espresso con Heldro

Samen genieten van shared dining, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen.In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods Indiase moderne en traditionele gerechten, samosa’s, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, en meer…get curried away!De founders van Bollyfoods zijn Mathew en Geertje.

Mathew komt uit Kerala, in Zuid-India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Samen met Geertje heeft hij de missie is om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn moderne gerechten.

Naast Mathew en Geertje is er uiteraard een groot team van fijne Bolly’s die het mogelijk maken het restaurant en de foodtrucks allemaal tegelijk draaiende te hebben.Bollygoods: Je kunt bij Bollyfoods onder andere shoppen voor Indiase tassen, Tulsi-thee van Organic India, tiffins, mandala-kleden, Bollyfoods’ Indiase koffiebonen (gebrand door Blommers), plantenbakken van gerecyclede autobanden, bindi’s, stickers, sjaals, posters, schorten, pepermolens, kerststerren, waxinelichtjes, hotsauces van Basic Theory Ferments, en Bollyfoods merchandise zoals Bollyfoods eigen t-shirts en caps.

Het (kook)boek ‘Firestarters of Food, Art & Music’ van Monica Abdoel waar Bollyfoods instaat, is natuurlijk ook bij ons te koop.Bollyfoods cadeau doen? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag!

En nu ook Bollygood kerstpakketten, borrel- of cadeaupakketten verkrijgbaar, geheel in overleg samen te stellen.