Categorie: Speciaalzaken

Een smaakbeleving en ruime keuze van

Kazen, Olijven, Tapenades, Olijfolie en Noten


De kaas, noten en olijven winkel van Nijmegen! Een breed assortiment aan ambachtelijke en biologische producten. Haal de gezelligheid en exclusiviteit in huis. Voor een heerlijk diner of een gezellige borrel met vrienden en familie of collega’s bent u bij ons in goede handen. Laat u verrassen en adviseren door onze vriendelijke medewerkers.

Heldro X Blommers


Deze winter slaan Heldro en Blommers de handen ineen om samen de winter door te komen. Heldro is een ambachtelijk ijsbedrijf dat, net als Blommers, smaak hoog in het vaandel heeft staan. Vanaf 13 oktober geniet je bij het opscheppunt van Heldro aan de Burchstraat in Nijmegen naast ultravers schepijs ook van onze ultraverse koffie. Samen hebben we een aantal dranken ontwikkeld waar Blommers koffie en Heldro ijs in verwerkt zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van de Heldroccino, Espresso Con Heldro en de Blommers Hot Chocolate. De samenwerking zal tot eind maart duren, dus kom snel langs om te proeven!


Espresso con Heldro

Wij willen graag mensen een fijne plek bieden om mooie en waardevolle ontmoetingen te creëren en stimuleren. Koffie is hierin de smeerolie. First Things First is een vertrouwde plek in Nijmegen West waar je oprecht en integer wordt ontvangen en iedereen welkom is.


 

Samen genieten van shared dining, dat doe je in Bollyfoods the Restaurant aan de Van ‘t Santstraat 86 in Nijmegen.In een hippe Indiase inrichting, geïnspireerd op Bollyfoods foodtrucks en op Bollywood, proef je van Bollyfoods Indiase moderne en traditionele gerechten, samosa’s, Indiase wijnen en bieren, Bollyfoods eigen ijs, en meer…get curried away!De founders van Bollyfoods zijn Mathew en Geertje.

Mathew komt uit Kerala, in Zuid-India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Samen met Geertje heeft hij de missie is om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn moderne gerechten.

Naast Mathew en Geertje is er uiteraard een groot team van fijne Bolly’s die het mogelijk maken het restaurant en de foodtrucks allemaal tegelijk draaiende te hebben.Bollygoods: Je kunt bij Bollyfoods onder andere shoppen voor Indiase tassen, Tulsi-thee van Organic India, tiffins, mandala-kleden, Bollyfoods’ Indiase koffiebonen (gebrand door Blommers), plantenbakken van gerecyclede autobanden, bindi’s, stickers, sjaals, posters, schorten, pepermolens, kerststerren, waxinelichtjes, hotsauces van Basic Theory Ferments, en Bollyfoods merchandise zoals Bollyfoods eigen t-shirts en caps.

Het (kook)boek ‘Firestarters of Food, Art & Music’ van Monica Abdoel waar Bollyfoods instaat, is natuurlijk ook bij ons te koop.Bollyfoods cadeau doen? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag!

En nu ook Bollygood kerstpakketten, borrel- of cadeaupakketten verkrijgbaar, geheel in overleg samen te stellen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment dat dagelijks vers en met veel passie wordt bereid in onze open productieruimte. Hier kan iedereen dus meegenieten van het tot stand komen van zijn of haar zoete verrassing!

Je kunt hier woensdag t/m zondag terecht voor het lekkerste gebak, eclairs, macarons, bonbons, taart en viennoiserie! 

 

Termaat motoren is een familiebedrijf dat al sinds 1935 in Nijmegen voor je klaar staat met een deskundig advies. Wij zijn Yamaha exclusief dealer en hebben daardoor een grote expertise over dit mooie merk. Daarnaast hebben we een aparte showroom voor onze occasions van diverse merken. In een professionele en deskundige werkplaats staan onze monteurs klaar voor het onderhoud en reparaties van jouw motorfiets.


Wij hebben een zeer groot assortiment motorkleding, helmen en accessoires van alle grote merken. Voor Arai Helmets zijn wij Technical Pro Shop in Nederland. Wij zijn voor Dainese gespecialiseerd in maatwerk kleding en D-air, airbag-pakken. Ook van Alpinestars hebben we het exclusieve recht in Nederland voor de airbag kleding. Wij hechten grote waarde aan veilige en goed passende motorkleding en nemen hier graag samen met jou de tijd voor.


Je bent van harte welkom in onze winkel in Nijmegen voor een deskundig en uitgebreid advies. Wij streven naar de beste match tussen jou als klant en de producten die wij hebben. Wij streven naar 100% klanttevredenheid met veiligheid op nummer één.


Onze producten kunnen ook via de website besteld worden voor een vlotte levering aan huis. Bekijk onze uitgebreide collectie op deze website en profiteer van onze speciale aanbiedingen en prijzen.