Categorie: Speciaalzaken

Kleding is niet goedkoop. Het is dan ook doodzonde wanneer door een ongelukje uw kleding vernield is.U hebt een broek een tijd lang niet gedragen en u komt tot de ontdekking dat u een paar pondjes bent aangekomen.Kom gewoon eens bij POMPO langs. Wij bekijken gratis wat er mogelijk is en voeren de verandering vakkundig uit. De kosten zijn relatief laag.

Meester goudsmid/edelsmid-juwelier & designers.Met trots kunnen we vermelden dat Alex lid is geworden van de Nederlandse Gilde van Goudsmeden en hij benoemd is tot Meestergoudsmid, MNGG


 


Vakmanschap


 


Binnen het gilde staat vakmanschap centraal; de vaardigheid om kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Het is de optelsom van technische vaardigheden, kennis van zaken, liefde en passie voor het ambacht en de wens om zich te blijven ontwikkelen in vakbekwaamheid.


 


 


Stikke Hezelstraat-oudste winkelstraat van Nederland.Zo’n 80% van de sieraden die je kunt bewonderen bij Arte d’oro sieraden zijn door Alex en Regien zelf ontworpen en gemaakt door Alex in het atelier,  onder andere trouwringen, gedenk/rouwsieraden, as sieraden en natuurlijk ook sieraden van uw eigen “oude goud”.Bezig met vormen, design en materiaal is zijn passie.Goudsmeden is een oud ambachtelijk vak, als goudsmid/ edelsmid maken zij ook gebruik van nieuwe technieken zoals werken met de power laser. Dit geeft weer andere mogelijkheden voor het vervaardigen van sieraden.Naast een ruime collectie uit eigen atelier zijn zij dealer van de merken : Bunz, Cardillac, Niessing, Schmuck werk, Swivel by Pur, Vincent van Hees.Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel in de Stikke Hezelstraat.


 

Atelier Luna is een atelier voor creatieve workshops in centrum Nijmegen. Bij ons kun je schilderen, mozaïeken, sieraden maken of een leuke home-deco workshop volgen! We zijn geopend op afspraak en elke zaterdag van 12.00 – 17.00 uur, op deze dag is er de mogelijkheid om kralen en toebehoren te kopen.Kijk ook eens op www.luna-workshops.nl

 


 


Gespecialiseerd in lijsten.Voor al uw inlijstwerk kunt u terecht bij Geert van de Ven.
 Top kwaliteit lijsten in elk gewenst formaat, van klassiek tot modern. 
Foto’s , kunst , posters , schilderijen , borduurwerken , niks is te gek. 
Van een foto van die mooie reis tot een prachtig oud delicaat kunstwerk. 
Wij adviseren je graag bij het maken van een keuze voor een lijst en een eventuele passé-partouts.
Officiële pasfoto’s, het dichtst bij de Stadswinkel, altijd voordelig.Een afspraak maken is niet nodig, de pasfoto’s zijn direct klaar. Ook voor een leuke photoshoot ben je bij fotograaf Geert van de Ven aan het goede adres. Kijk eens op de site naar enkele voorbeelden. www.geertvandeven.com


 


 

Spirituele winkel waar kwaliteit en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan.Verkoop van: edelstenen, tarot en inzichtkaarten, klankschalen-, boeken, wierook, boeddha’s, religieuze beelden, en kleine feel good cadeautjes met een boodschap.Ook voor de prachtige WILLOW TREE engelen en familie beeldjes kunt u bij ons terecht.Nu ook : de heerlijke wierook van MOEDERS GEURENNaast onze collectie exclusieve sieraden met edelsteen nu ook Engelsrufer/Jéh sieraden/ Maori sieraden/symbool sieraden.

De Bierhoeder is een speciaalbierwinkel waar je terecht kunt met al je biervragen en kunt kiezen uit een bijzonder en uitgebreid assortiment. Ook kunt u een proeverij op maat laten verzorgen.Wij verwelkomen u graag op de Bloemerstraat 86!

Handel en taxatie’s  van/in* Postzegels* Muntenw.o. Romeinse munten* Gravure’s* Prenten* Oude Ansichtkaarten* Bankbiljetten* Foto’s (oude)* Romeinse Bodemvonsten (Ook doen wij de inkoop van goud en zilver)

Ambachtelijke Chocolaterie & IJssalon.U ziet in de winkel op de Bisschop Hamerstraat hoe alle lekkernijen worden gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in de leerste eigen gemaakte macarons. Ook presenteren wij 30 smaken ijs, gemaakt van verse boerenmelk en heel veel sorbets met vers fruit.ook de lekkerste chocolade & handgemaakte bonbons in de grootste sortering die u ooit hebt gezien.

VakantieXperts maakt van elke vakantie een belevenis


 


Bestemming, reis en accommodatie vormen de basis van een vakantie. Maar daar begint het eigenlijk pas. Wat maakt een vakantie voor jou onvergetelijk? Wat zou je het liefst willen doen op vakantie? Eindelijk eens off-piste skiën, een keer kitesurfen, dagenlang dobberen in een zwavelmeer of een meerdaagse wandeltocht naar een bergtop maken?


 


 


 


 


 


 


Vakanties van alle reisspecialisten


 


 


Met persoonlijke aandacht en diepgaande kennis over onze bestemmingen kunnen wij je helpen om van een vakantie een unieke belevenis te maken. Onze reisexperts hebben toegang tot het complete aanbod zonvakanties, autovakanties, stedentrips, cruises, rondreizen en alle andere soorten vakanties van alle belangrijke reisspecialisten. Zo kunnen we een scherpgeprijsde reis op maat voor je samenstellen die helemaal aansluit op jouw wensen.


 


 


 


 


 


 


Deel je vakantiedromen met ons


 


 


Kom langs bij ons reisbureau en deel je wensen met ons.


 


 


Wij helpen je graag met het verwezenlijken van jouw droomreis.Tot snel,