Categorie: Speciaalzaken

Gall & Gall is al sinds 1884 de drankenspeciaalzaak van Nederland. Met meer dan 550 locaties en een webshop zijn wij altijd in de buurt.

Elke Gall & Gall winkel staat op zich, de medewerkers, de buurt en de klanten maken de winkel uniek. Het assortiment kan per locatie verschillen omdat elke winkel zo goed mogelijk probeert in te spelen op de vraag vanuit de buurt.

De medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiaste productliefhebbers die goed weten in te spelen op de vragen vanuit de klant. Natuurlijk hebben de medewerkers verschillende passies voor diverse producten. Loop eens binnen en kijk hoe jij geïnspireerd wordt door dit enthousiaste team.

Wij hebben de winkelmanager of ondernemer gevraagd om hier een inspirerend en persoonlijk verhaal te vertellen over wat zijn of haar winkel zo uniek maakt. Hou deze pagina in de gaten om te zien wat er wordt geschreven over jouw Gall & Gall winkel.

Dagelijks houden wij ons bezig met de verkoop van runderen door heel Europa op ons verkoopkantoor Large Food b.v. Zo vindt ons vlees op palletbasis via groothandel, retail en distributeurs hun weg naar de consument. Hierbij staat hygiëne, versheid en kwaliteit vooraan en dit is de reden dat wij een uitstekend, verantwoord stuk vlees kunnen aanbieden. Belangrijk is dat wij daarbij gebruik maken van tracebility – het systeem dat elk stuk vlees kan traceren naar de bron. 

In de zomer van 2020 zijn wij gestart met het bezorgen van vlees aan particulieren in Nijmegen en omstreken. Wij merken dat er steeds meer bewustzijn én een grotere vraag is naar kwalitatief vlees en zijn van mening dat dit voor iedereen toegankelijk moet zijn. Toen dit een succes bleek hebben wij besloten een winkel te openen in het centrum van Nijmegen: Janssen Vlees & Vleeswaren. Omdat wij onze Europese relaties via de export wekelijks bezoeken, nemen wij hun producten mee terug naar onze winkel. Onze relaties weten wat kwaliteit én wat lekker is. Zo is er een breed assortiment aan mediterraanse producten verkrijgbaar in onze winkel. Daarnaast zorgt de directe lijn met de vleesverwerker ervoor dat wij onze producten voordelig kunnen aanbieden aan de consument. Zo brengen wij kwaliteit, geselecteerd door onszelf, bij u in de keuken!

 
 

Wij willen de consument het idee geven dat zij winkelen in een snoepwinkeltje. Dat moet de beleving zijn. Ook willen wij laten zien dat vlees bereiden niet ingewikkeld hoeft te zijn. Dit doen wij door middel van het delen van recepten die te vinden zijn op onze social media (@janssenvlees). Hiermee geven wij u handvatten en ideeën om uw stuk vlees het best tot zijn recht te laten komen. Niet geheel onbelangrijk is onze prijs-kwaliteit verhouding. Zonder dat u idee heeft dat u bij een groothandel winkelt, zijn onze prijzen altijd scherp! 

Heeft u vragen of opmerkingen over onze producten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar! 

U kunt mailen naar info@janssenvlees.nl, een Whatsapp-berichtje sturen of een telefoontje plegen naar +316-48109910 / 024-8443536.

Team Janssen Vlees & Vleeswaren

Diallo kledingreparatie  uit Nijmegen

verzorgt kledingveranderingen en reparaties aan allerhande kleding voor particulieren, bedrijven en winkels.

 

Het verstellen van al uw kleding

(ook avond- of bruidsjurken en smokings)  wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld.

 

Hierbij wordt u in alle opzichten persoonlijk geadviseerd: korter of langer maken, veranderen, innemen of herstellen etc..

 

De prijs

wordt van te voren met u afgesproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het ophalen van uw kledingstuk.

Met al 30 jaar ervaring in de kleermakerij vonden we het tijd om voor onszelf te beginnen.

Wij zijn kundig en professioneel. U kunt bij ons terecht voor al uw kleding reparatie, nieuwe kleding ontwerpen laten naaien en gordijnen laten maken op maat.

Japan is het meest onwikkelde land ter wereld. Het is een veelzijdige land waar alles door elkaar heen loopt. Moderne levenstijl en tegelijkertijd worden tradities en gebruiken beschermd en omarmd. Japanners streven naar perfectie, innovaties en alles wordt met passie en liefde gemaakt

Seikatsu betekent in het Japans het leven, en Seikatsu wilt zoveel mogelijk het Japanse leven delen met de rest van de wereld.

De roots van D&P Parfum liggen in Turkije, waar D&P Parfum is opgericht in 1999. De visie: Alles zal vergeten worden, behalve je geur. Met deze visie voorop, is D&P Parfum begonnen met het ontwikkelen van de eerste geuren op basis van etherische oliën. Inmiddels is het assortiment gegroeid naar 400+ producten, met 200+ winkels, actief in 38 landen.

Desembakkerij BRodijnen bakt ambachtelijk desembrood. Dagelijks vers, verkrijgbaar in onze winkel of direct online te bestellen en af te halen. Ons desembrood heeft geen kunstmatige toevoegingen of hulpstoffen, mag heel ontspannen 24 uur rijzen en heeft zodoende een vol, natuurlijk aroma.

Mobiel zijn is een fundamentele behoefte van de mens. Eerlijk en persoonlijk advies zoals klanten al sinds 1957 van Kersten Wielersport gewend zijn en zo duurzaam bijdragen aan de transitie van mechanische naar elektrische sportieve fietsen. Kersten Wielersport, de in 2022 geheel vernieuwde wielersportzaak zit sinds 1957 in de oudste winkelstraat van Nederland.

Omeed Gems & Minerals

We feature a beautiful collection of natural, high quality crystals, gems, minerals, and jewelry.

Nothing on Earth can compare to the beauty of mother nature. At Gems & Minerals, located in the heart of Nijmegan, Holland, you‘ll find some of Mother Natures most beautiful specimans of natural, high quality crystals, gems, and minerals. We also offer a larg variety of gold & silver necklaces and rings, and various sculpted figures. Our shop is treasure trove for the most astute to gems & mineral collectors, crafters, or those looking for the perfect give. Come and see, we look forward to meeting you!

If you‘re not able to come by personally, call us, we‘re happy to send you pictures according to a description.