Categorie: Sushi

吃饭 Dinner like all Asian cultures…


Ervaar de rijke smaken van het verre oosten en prikkel je zintuigen, waan je in exotische sferen, ervaar de oudste thee cultuur van de wereld en beleef het aroma van diverse asian speciality tea.  Kom gezellig lunchen met vrienden, ontdek samen een nieuwe wereld en begeef je  op een avontuurlijke culinaire reis door Azie. Raak geïnspireerd door de sfeervolle omgeving en get work done! Ervaar traditionele Thaise, Chinese en Vietnameze hoofdgerechten of laat je verassen door de rijke smaken van uniek oriental bier.


Share Dining


Bedoelt om mensen nader tot elkaar te brengen  en hen de mogelijkheid te geven een veelheid aan uiteenlopende gerechten te kunnen uitproberen, is share dining de ideale gelegenheid om met vrienden of collega’s uit eten te gaan. Het concept komt erop neer dat de gerechten in kleinere porties verdeeld worden over de tafel, zo kun je naast hetgeen je zelf besteld hebt ook genieten van de gerechten die je vrienden, kennissen of collega’s besteld hebben.

Hierdoor kan het iets langer duren en is het mogelijk dat bepaalde producten uitverkocht zijn.


U kunt uw bestelling uiteraard ook van tevoren doorbellen om lange wachttijden in de winkel te voorkomen.


Wij hebben naast een breed assortiment aan sushi en menu’s ook diverse Japanse warme en koude hapjes.


Graag tot gauw bij Sushi Toku!

Daarnaast serveren we heerlijke Aziatische gerechten volgens een fusion concept, dat houdt in dat we verschillende stijlen en smaken tot heerlijke gerechten combineren en u daarmee keer op keer graag aangenaam verrassen.Izzi heeft ook een uitgebreide wijnkaart met vele mooie en interessante wijnen om uw diner compleet te maken.

Vanzelfsprekend tappen we ook een smakelijk biertje of serveren u een ander drankje naar uw voorkeur.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. SUMO werkt dan ook met duurzame, ecologische producten en leveranciers, zoals een verse vishandel die haar assortiment continu verbetert en voorloper is in het verhandelen van vissoorten die op ecologisch verantwoorde wijze zijn gevangen en/of gekweekt. Wij serveren hoogwaardige kwaliteitsproducten en vele daarvan worden direct geïmporteerd uit Japan.