Categorie: Tapas

BUUV. is een fijne plek waar je vrienden kunt ontmoeten en maken. Genieten van goede, eerlijke producten, dat is waar wij voor staan!


vVan koffie tot borrel, van gastvrijheid tot gezelligheid en dit alles aan ons mooie Goffertpark.

Snuffel rustig rond hier en kom bij ons genieten!

De Spaanse keuken verwent u met een omvangrijk aantal gerechten. Geniet u van de uitstekende, lokale producten of de excellente delicatessen, door ons met liefde bereid. Bij hete thee, bij verse koffie, bij aromatisch bier, bij smoothie rijk aan vitamines, bij versgeperst sap, bij koude frisdrank en bij goede wijn serveren wij patatas bravas, taco’s, paella, wraps, tapas of soep. Komt u graag voor het ontbijt, voor de brunch, voor de lunch of voor het avondeten bij ons langs! Wij beschikken over gratis wifi, waarmee u tijdens het verblijf bij www.lino-hotel.nl bij ons gezellig op internet kunt surfen.

Stoer, sexy en een tikkeltje eigenwijs.


Drink een biertje, wijntje of cocktail, of geniet van het heerlijke shared dining concept!


Barrika, de bar die altijd in het teken staat van borrelen, lunchen en dineren. De foodbar van Nijmegen. Met prikkelende producten, een stoere service, alles lekker laagdrempelig, maar met kwaliteit.


Reserveer snel het leukste plekje in BARRIKA; 06-87975455 (APP/bel).

Centraal gelegen in de stad is dit dé hotspot voor een gezellige avond! Plof neer in één van onze comfy zitjes in de lounge, bestel een speciaalbier van de tap of spicy cocktail en geniet van de snelle Latijns-Amerikaanse deuntjes uit de speakers. Een lekker begin van je stapavond, toch?


Maar ook als je op zoek bent naar een bar waar je lekker kunt eten zonder de formaliteit van een restaurant ben je bij ons aan het goede adres! Met de Latijns-Amerikaanse keuken aangeboden in een modern jasje, kleurt PACHO niet binnen de lijntjes. Onze gerechten zijn gemaakt om te delen, dat vinden wij gezellig! Bij ons kun je losgaan met een groots diner, maar ook voor een kleine snack zit je op de goede plek. Onze keuken is open tot laat in de avond en biedt voor ieder wat wils. Onze kip van het spit is dé specialiteit en een must-try wanneer je bij ons bent. Sous-vide gegaard in onze eigen PACHO marinade is dit de sappigste kip van Nijmegen!


PACHO is vijf dagen in de week geopend voor een kop koffie, borrel, zakelijke bespreking, diner of cocktails met vrienden. Bij ons is iedereen welkom. Niets moet alles mag! La Vida Loca!

Nibbles is een gloednieuw restaurant om van internationale hapjes te genieten. De locatie is in het hart van Nijmegen. Internationaal genieten. Mediterraanse keuken, van Spanje tot Egypte. Lunch en Diner.

Ons restaurant is geheel ingericht in de Zuid-Amerikaanse stijl. Laat u verrassen door de kleurrijke schilderingen, swingende salsamuziek en heerlijk eten. Neem ook eens een kijkje in onze Cuba Lounge. Deze bevindt zich onder ons restaurant en is met eigen dansvloer en bar uitermate geschikt voor al uw feesten en recepties!

Houd jij ook van lekker vers en goed eten met je vrienden, familie of collega’s? Kom dan naar de Firma! Maar natuurlijk kan je ook langskomen als je wilt genieten van een superlekkere cocktail of fantastisch glas wijn. De Firma is een plek voor iedereen die zich jong voelt en die ervan houdt om verrast te worden. We zijn anders dan anderen en we willen dwars tegen stijlvervlakking en clichés ingaan. Het motto van het restaurant is “eat better, cook simpler.” Hier serveren we gerechten ter grootte van een voorgerecht, je kan ze lekker delen en er samen van genieten! We maken alleen gebruik van verse produkten uit het seizoen die het liefst uit de regio komen, maar als we een stukje verderop betere produkten kunnen krijgen, hebben we die extra moeite er graag voor over. We serveren alleen duurzame vis en we houden van huisgemaakt. Tot snel bij de Firma!