Categorie: Telefoonwinkel

Als er iets vervelend is, dan is het wel als uw smartphone kapot is. Hoe voorzichtig U er ook mee omgaat, het kan iedereen overkomen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten smartphone reparaties. van het vervangen van uw camera tot het repareren van de homebutton ! Bij vele winkels ben U uw telefoon enkele dagen kwijt , maar niet bij GSMPOWER !

In de meeste gevallen is uw toestel al gerepareerd terwijl u wacht !                                            Verder bieden wij ook een ruim assortiment aan van telefoon hoesjes , headsets , gadgets en accessoires !

– Prijs is inclusief het monteren !

– U kunt altijd binnen lopen ! Geen afspraak nodig !

– Reparaties zijn in de meeste gevallen al klaar terwijl u wacht !

*Reparatieduur is afhankelijk van het type toestel.*

– 3 maanden garantie !

– Gratis screenprotector bij een scherm reparatie !

– Inkoop & Verkoop ( nieuwe ) toestellen.De smartphone merken die wij repareren zijn:

– Apple ( wij repareren ook Ipad’s ! )

– Samsung ( wij repareren ook de tablet serie van Samsung ! )

– Sony

– HTC

– LG

– Huawei

– Nokia

GSMPOWER

Molenstraat 120

6511HL Nijmegen

Openingstijden:

Maandag 11:00 – 18:00 uur

Dinsdag 10:00 – 18:00 uur

Woensdag 10:00 – 18:00 uur

Donderdag 10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 10:00 – 18:00 uur

Zaterdag 10.00 – 17:30 uur

Zondag 12.00 – 17.00 uurQX SystemsWij zijn een computerwinkel gevestigd in Nijmegen sinds 2008. Wij bieden laptops, computers, tablets, en telefoons aan voor een betaalbare prijs. Zowel nieuw als refurbished.Verder geven we 1 tot 3 jaar garantie op onze producten en krijgt u 14 dagen bedenktijd.Via onze webshop kunt u veilig betalen met iDeal, PayPal of met een Creditcard via PayPal. De verzending gaat via PostNL, ook kunt u het bestelde product bij ons in de winkel afhalen.U kunt ook uw laptop, iPad of iPhone aan ons verkopen, dit kan zowel via de winkel als via de website.

Onze missie


Onze missie is Apple producten breed bereikbaar maken. Wij bieden een onweerstaanbaar alternatief aan iedereen die wel waanzinnige producten en service wil, maar niet het nieuwste van het nieuwste nodig heeft. Dat doen we door de producten van Apple een tweede leven te geven. Met behoud van de premium kwaliteit, service en garantie zoals je die van Apple gewend bent, maar tegen flinke kortingen. Refurbishment noemen we dat.

Met inmiddels 25 winkels en ruim 200 medewerkers helpen wij klanten in Nederland, België en Duitsland de slimme keuze te maken. Dat gebeurt met een enorme gedrevenheid om het beste product en de best service te leveren. De bedrijfscultuur kenmerkt zich dan ook als gepassioneerd, open en informeel, met serieuze kansen voor talent.

Bedrijfspagina over GSM Shop Zainab Nijmegen

Het is misschien wel eens voorgekomen, loopt u rustig te winkelen en wordt u gebeld. Snel zoekt u uw telefoon in uw broekzak maar dan glijdt uw toestel uit uw handen op de grond. U baalt omdat u zo zuinig bent geweest en hoopt dat er niks aan de hand is. Snel raapt u uw telefoon op in de drukke winkelstraat, u was er al bang voor.. Het scherm van uw smartphone is gebarsten en werkt niet meer. GSM Shop Zainab helpt u graag bij al deze problemen. Wanneer u uw smartphone wilt laten maken bent u bij GSM Shop Zainab aan het juiste adres. U kunt ons bezoeken op de Bisschop Hamerstraat 4!

Bezoek de Tele2 Winkel

Word je liever persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Bezoek onze winkel in Nijmegen. Onze Sales Advisors staan zeven dagen per week voor je klaar. We helpen je graag bij het beantwoorden van vragen en het maken van je keuze.Persoonlijk advies

Fantastiche bundels hadden we al, maar wij gaan nóg verder voor onze klanten. Je wordt in de winkel persoonlijk geholpen met advies waar je iets mee kunt. Onze Sales Advisors staan voor je klaar en helpen je graag bij het beantwoorden van vragen en het maken van je keuze. Natuurlijk kun je in de winkel ook terecht voor alle denkbare gadgets en accessoires voor jouw smartphone.Reparatieservice

In de winkel kun je je toestel inleveren om te laten repareren, de Sales Advisors kijken hier niet zelf naar maar sturen je toestel door aan onze reparatieservice. Alleen als je toestel is geleverd door Tele2, kun je gebruikmaken van de reparatieservice van Tele2. Een toestel is geleverd door Tele2 als je die gekocht hebt in een van onze winkels, online besteld hebt via tele2.nl of via onze telefonische klantenservice.

PARTSFIX? HOE IS DEZE NAAM ONTSTAAN?

Vanuit de basis als groothandel van vele verschillende onderdelen, wilden wij met de enorme dosis technische kennis meer doen om onze klanten te ondersteunen. Dus naast het leveren van onderdelen (Parts) zijn we ook de problemen gaan oplossen/herstellen (Fix) door zeer ervaren en goed getrainde monteurs in te zetten. De zakelijke en particuliere markt wist ons al snel te vinden en PartsFix is een waar begrip geworden. Daar zijn wij uiteraard trots op!

Wil u meer over ons weten?

Neem dan contact met ons op.Waar we voor staan


In een wereld die razendsnel verandert hebben de bedrijven die zich blijven ontwikkelen de grootste kans op succes. Masc ziet verandering niet als een obstakel maar als een uitdaging. Wij kennen de grenzeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologie en geloven dat slimme, vooruitstrevende toepassingen voor veel organisaties hét verschil kunnen maken.

Smartphone reparatie.You-Mobile, de meest uitgebreide accessoires.Verkoop van tweedehands (net als nieuw) telefoons.

Vodafone Nijmegen. Mobiele telefoons, tablets en accessoires.

GSM Hoek biedt een ruim aanbod aan mobieltjes, zowel nieuw als tweedehands. Ook voor accesoires en reparaties bent u steeds welkom.GSM Hoek:

– Inkoop en verkoop van mobiele telefoons

– Reparaties

– Onderdelen

– Accesoires

– Simlockvrij maken

– Geheugenkaarten

– Beltegoed

– …