Burendag: meld je aan als ontbijtlocatie

Burendag, dit jaar op zaterdag 24 september 2022, is de dag waarop buren gezellig samenkomen. Vorig jaar was de eerste editie een groot succes! Daarom willen we het dit jaar nog uitgebreider aanpakken en een groots binnenstadontbijt organiseren!

Ontbijtje met je buur?

Op zaterdagochtend 24 september tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de bewoners van de binnenstad elkaar ontmoeten en samen ontbijten bij één van de aangemelde ontbijtlocaties. Binnenstadbewoners en -ondernemers kunnen zich via ons inschrijven voor dit ontbijt en ontvangen per persoon € 5,- korting.

Wil jij jouw horecazaak in de binnenstad als ontbijtlocatie aanmelden? Leuk, aanmelden kan door te mailen naar info@huisvoordebinnenstad.nl! De korting wordt 100% vergoedt! Geef bij het aanmelden het aantal beschikbare plekken van jouw locatie door.

Hoe gaat het in te werk:

– Aanmelden als ontbijtlocatie kan tot uiterlijk 5 september via een mail naar info@huisvoordebinnenstad.nl.
– Aanmelden kan alleen als je locatie gevestigd is in de binnenstad van Nijmegen.
– Per locatie worden het opgegeven aantal Burendag ontbijtplekken vrijgegeven via Eventbrite.
– Binnenstadbewoners ontvangen een uitnodiging en kunnen zich aanmelden via Eventbrite van Huis voor de Binnenstad en zien de beschikbare locaties (vol=vol).
– Op 22 september ontvang je vanuit ons een overzicht van de reserveringen. Het aantal reserveringen wordt x € 5,- p.p. per factuur vergoedt. (We behouden ons het recht op het afspreken van een maximaal aantal plekken per locatie afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen van ondernemers.)
– Op Burendag kunnen de bewoners en ondernemers tussen 10.00 en 12.00 uur met hun ticket ontbijten met € 5,- korting bij de door hun gereserveerde locatie.
– We vragen de deelnemende locaties om herkenbare Burendag tafels in te richten.

Meld je aan als ontbijtlocatie

Wij horen graag z.s.m., maar uiterlijk 5 september, of je een ontbijtlocatie wil zijn van dit grootse gezamenlijke burendagontbijt. Opgeven kan via info@huisvoordebinnenstad.nl.
Let op: vermeld het aantal beschikbare plekken!

Heb je nog vragen? Stel dan je vraag door te mailen naar info@huisvoordebinnenstad.nl.