Burendag: meld je aan als ontbijtlocatie

Burendag, dit jaar op zaterdag 23 september 2023, is de dag waarop buren gezellig samenkomen. Ook dit jaar organiseren wij samen met horeca-ondernemers in de binnenstad een burendag binnenstadontbijt. De eerste twee edities waren al een succes. Daarom willen we het dit jaar nog uitgebreider aanpakken.

Ontbijtje met je buur?

Op zaterdagochtend 23 september om 10.00 uur kunnen de bewoners van de binnenstad elkaar ontmoeten en samen ontbijten bij één van de aangemelde ontbijtlocaties. Binnenstadbewoners (en ondernemers) kunnen zich via IntoNijmegen inschrijven voor dit ontbijt en ontvangen per persoon € 10,- korting. Een mooie aanleiding om je buren te ontmoeten dus.

Wil jij jouw horecazaak als ontbijtlocatie aanmelden?
Leuk! Aanmelden kan door te mailen naar info@huisvoordebinnenstad.nl! De korting wordt 100% vergoed! Geef bij het aanmelden het aantal beschikbare plekken van jouw locatie door.

Hoe gaat het te werk:

  • Ondernemers kunnen zich tot uiterlijk 5 september aanmelden als ontbijtlocatie via een mail naar info@huisvoordebinnenstad.nl.
  • Graag het aantal beschikbare plekken doorgeven. Maximaal 20 plekken.
  • Per locatie worden het opgegeven aantal burendag ontbijtplekken vrijgegeven via Eventbrite.
  • Binnenstadbewoners en ondernemers ontvangen een uitnodiging en kunnen zich aanmelden via het systeem Eventbrite (vol=vol).
  • Op 21 september ontvangen jullie vanuit ons een overzicht van de reserveringen. Het aantal reserveringen wordt x €10,- p.p. vergoed. (We behouden ons het recht op het afspreken van een maximaal aantal plekken per locatie afhankelijk van het totaal aantal aanmeldingen van ondernemers).
  • Op burendag kunnen de bewoners en ondernemers (starttijd 10.00 uur) met hun ticket ontbijten met €10,- korting (vanaf 4 jaar) bij de door hen gereserveerde locatie.
  • We vragen de deelnemende locaties om herkenbare burendag tafels in te richten. Wij zorgen voor de aankleding. Buren kunnen elkaar op die manier ook echt ontmoeten!

Meld je aan als ontbijtlocatie

Wij horen graag z.s.m., maar uiterlijk 5 september of jullie een locatie willen zijn van dit grootse gezamenlijke burendagontbijt. Opgeven kan via info@huisvoordebinnenstad.nl. Let op: vermeld het aantal beschikbare plekken!

Indien er nog vragen zijn dan mag je altijd contact opnemen met info@huisvoordebinnenstad.nl