Cadeaubonnenactie Huis voor de Binnenstad

Opgeven voor deelname

Geef je deelname voor 8 april 2020 aan ons door via onderstaand aanmeldformulier.
U kunt zich nu niet meer aanmelden voor deze actie. 

Één klein voorbehoud: bij forse over-inschrijving kan loting plaatsvinden onder alle aanmeldingen. Je krijgt van ons bericht of jouw bedrijf is ingeloot voor deelname. Daarna kun je de fysieke cadeaubonnen in de (let op: HvdB) brievenbus gooien op de Van Schaeck Mathonsingel 12, Nijmegen, of opsturen naar Postbus 1004, 6501 BA Nijmegen. Je hebt ook de mogelijkheid dat de cadeaubonnen worden opgehaald op vrijdag 17 april 2020 tussen 12.00 en 17.00 uur, geef dit aan in het aanmeldformulier.

Zorg ervoor dat de bonnen uiterlijk 20 april 2020 bij ons binnen zijn. Daarna ontvang je van ons een creditnota voor de beschikbaar gestelde bonnen en maken wij het bedrag direct over (je hoeft dus geen factuur te sturen).

Voorwaarden

Je doet mee voor 20 bonnen à 10 euro per stuk. De cadeaubonnen die je opstuurt moeten minimaal van de volgende gegevens zijn voorzien: bedrijfsstempel/sticker, naam onderneming, adres onderneming, bonnummer en uitgifte datum. Je hebt een fysieke vestiging binnen het werkingsgebied van het Binnenstadfonds

Contact

Heb je vragen? 

Mail dan naar
Madelon o.v.v. Cadeaubonnenactie Huis voor de Binnenstad via m.kersten@centrumnijmegen.nl.
We denken graag met je mee.