Click & Collect, support your locals en meer…

Helaas zijn we door de maatregelen tegen Covid weer verder in een lockdown terecht gekomen. Er lijkt maar geen einde te komen aan de stroom van tegenslagen en uitdagingen waar je als ondernemer mee geconfronteerd wordt. Ook nu staan wij weer voor jou klaar om met je mee te denken.

Nijmeegse Winterweken

Een aantal activiteiten rondom de Nijmeegse Winterweken hebben we afgelast. De lichtjesroute langs de vele fraaie ornamenten in de binnenstad kan gelukkig blijven branden en geeft in ieder geval nog in wat licht in deze donkere tijden! Net als de leuke quiz- en spreekwoordenroute langs diverse locaties in de binnenstad. Bezoekers kunnen volgens de maatregelen in tweetallen of gezinssamenstelling deze route(s) lopen.

Als horecaondernemer kun je hier wellicht nog wat aan hebben door de verkoop van koffie-to-go, warme chocomelk of een lekker hapje (verkoop van alcoholhoudende drank is helaas niet toegestaan).

nijmeegsewinterweken.nl

Campagne: support your locals

Via IntoNijmegen zullen wij weer een campagne voeren onder de noemer ‘support your locals’!

Er is veel zoekverkeer via intonijmegen.com waarbij consumenten op zoek gaan naar informatie over de binnenstad. Graag geven wij de juiste informatie, dus zorg dat je profiel in het ondernemersportal in orde is waarin je aangeeft of je o.a. ‘Click & Collect’ aanbiedt.

intonijmegen.com/locals

Bijzonder initiatief in deze tijd

Heb je een bijzonder initiatief? Laat het IntoNijmegen weten zodat zij daar redactioneel aandacht aan kunnen besteden. Stuur jouw initiatief door naar info@intonijmegen.com.

Click & Collect

Met de gemeente proberen we zo snel mogelijk de venstertijden tijdelijk te verruimen, zodat jij en jouw leveranciers over de hele dag makkelijk de stad in kunnen komen om Click & Collect maximaal mogelijk te maken. Vergeet niet om jouw profiel te updaten zodat je de optie ‘Click & Collect’ ook aanzet indien van toepassing.

Wil je een ‘afhaalpunt raamposter’ ontvangen? Stuur ons een mail en wij brengen er een naar je toe!

Mochten er andere zaken zijn waar wij mee kunnen helpen dan horen we dat graag. Stuur jouw vragen naar m.mulder@huisvoordebinnenstad.nl.