Coronacommunicatie voor de binnenstad

Nu de maatregelen landelijk zijn aangescherpt met onder meer het advies om een mondkapje te dragen, helpen we je graag om de klanten van jouw winkel hierop te wijzen. Zo creëren we gezamenlijk een klantvriendelijk en herkenbaar beeld in de stad.

sticker nijmegen afstandStraatstickers 1,5 meter afstand

Afstand bewaren is belangrijk, ook in de wachtrijen voor je onderneming. Wij hebben daarom onder ondernemers in de binnenstad gratis stickers verspreid met de tekst: ‘hier sta je goed’! Zo creëren we gezamenlijk een klantvriendelijk en herkenbaar beeld in de stad. Heb je geen straatsticker ontvangen? Maar kun je ze wel gebruiken voor jouw onderneming? Stuur dan een mail met jouw gegevens naar het secretariaat: secretariaat@centrumnijmegen.nl.

Posters

Coronacommunicatie

We hebben ook een tweetal standaard posters ontwikkeld. Deze posters zijn op 9 oktober verspreid in de binnenstad: één voor wanneer het maximaal aantal klanten wordt bijgehouden middels het aantal beschikbare winkelmandjes (klik hier), één waarop je zelf het maximaal aantal in kunt vullen (klik hier) en één met blanco middenvlak waarin je je eigen coronavoorschriften vermeldt (klik hier).

Ook op social of site

Er is ook een uiting beschikbaar voor digitaal gebruik. Zo kun je bijvoorbeeld via social media of je website delen wat de maatregelen zijn. Gebruik hiervoor het filmpje (voor Instagram en Facebook) of onderstaande GIF (voor plaatsing op een website).


(op desktop, klik met de rechtermuisknop en kies Link opslaan als…)