Cursussen en workshops van Google

Digitale Werkplaats bezoekt Nijmegen

In 2016 kwam Google naar Nijmegen en werd er in De Vasim de Digitale Werkplaats georganiseerd. Ruim 1150 ondernemers en studenten namen gedurende twee dagen deel aan verschillende cursussen en workshops van Google over digitale vaardigheden. Denk aan workshops over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid, online veiligheid en het analyseren van hun website.

Gratis workshops voor iedereen

Van 3 tot 7 juni 2019 komt de Digitale Werkplaats opnieuw naar Nijmegen om lokale ondernemers te trainen om beter te worden in (online) marketing, programmeren, online veiligheid en meer. We nodigen jullie graag uit om deel te nemen aan de gratis workshops om als onderneming te groeien. Google gelooft in de kansen van technologie voor iedereen, vandaar dat we deze gratis workshops verzorgen voor iedereen die meer wilt leren.

Opening

Op maandag 3 juni wordt om 14:00 uur op het Waalbandijk (Honigcomplex) de Digitale Werkplaats on Tour geopend. Wethouder Monique Esselbrugge en Pim van der Feltz (Country Director Google NL) zullen spreken over het belang van digitaal en de Google Digitale Werkplaats on Tour. Je bent van harte welkom bij dit bijzondere moment. Aansluitend zal de workshop ‘Basis online marketing strategie’ worden gegeven.

Datum/tijd: 3 mei om 14.00 uur (13.45 uur inloop).
Locatie: Waalbandijk (Honigcomplex), Nijmegen.
Workshops: dagelijks van c.a. 10.00u – 18.00u | aanmelden kan via de website.

Iedereen is welkom en kan zich gratis inschrijven, plaatsen zijn beperkt!