Deel uw passie met de nieuwe generatie

De opleiding Ondernemerschap & Retail Management zoekt enthousiaste ondernemers

Wat is er nou leuker dan uw passie voor het vak ondernemen te delen met de nieuwe generatie? De opleiding Ondernemerschap & Retail Management streeft naar een goede samenwerking met de praktijk en dat willen zij hun studenten al vanaf dag 1 meegeven. Dit doen zij door regelmatig gastcolleges aan te bieden, projecten uit te voeren voor ondernemers zoals u, maar ook door het plannen van bedrijfsbezoeken. Tijdens zo’n bedrijfsbezoek vragen zij de ondernemer om onze studenten middels een informele bedrijfspresentatie mee te nemen in het runnen van een (lokale) onderneming. Wie is de doelgroep? Wie zijn de concurrenten? Hoe zit de bedrijfsvoering in elkaar en wat is er voor nodig om een goede ondernemer te worden? Al deze vragen passeren de revue.

Op dinsdag 10 september zijn onze studenten vrij geroosterd om kennis te maken met de praktijk middels zo’n bedrijfsbezoek en daarvoor zijn zij op zoek naar ondernemers die tussen 9.00 – 13.00 uur (ongeveer 1 à 1.5 uur) hun deuren open zetten om de toekomstige ondernemers mee te nemen in het vakgebied. Lijkt het u interessant, dan komt Melissa graag met u in contact. Dat kan via Maarten Mulder of Melissa van Haarlem (docent Retail binnen de HAN – Melissa.vanHaarlem@han.nl

 Wat kunnen zij voor u betekenen? 

Ieder half jaar gaan de tweede jaars studenten aan de slag met het zogenoemde Retail project waarbij zij lokale ondernemers voorzien van een uitvoerig adviesrapport gebaseerd op een marktonderzoek. Het centrale thema is uw onderneming nog succesvolle te maken. De studenten kijken naar de kansen en bedreigingen vanuit de markt en gaan in gesprek met bestaande en toekomstige klanten. In februari 2020 starten maar liefst 110 studenten aan dit project. Voldoende mogelijkheden dus om uw onderneming eens onder de loep te laten nemen. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met Melissa van Haarlem.