Doe ook mee met de lokale bon

Al ruim een jaar hebben we te maken met de maatregelen rondom Covid-19. Velen van jullie zijn een tijdlang verplicht (deels) gesloten (geweest). Om de ondernemers van de binnenstad te ondersteunen heeft Huis voor de Binnenstad de Lokale bon ontwikkeld. Inmiddels zijn er ruim 3000 Lokale bonnen in omloop, variërend met bedragen van €10, €15 of €25 euro, en kan de bon besteed worden bij meer dan 60 ondernemers. Als de bon op nog meer locaties besteed kan worden wordt de Lokale bon nog aantrekkelijker om te geven en te krijgen.

Hoe werkt het aanmelden?

Om je aan te melden als locatie waar de Lokale bon ingeleverd kan worden gebruik je dit formulier:

De naam van je bedrijf verschijnt vervolgens op intonijmegen.com/lokalebon. Hierbij wordt gelinkt naar je bedrijfsprofiel op IntoNijmegen.com. Zorg ervoor dat alle informatie binnen je IntoNijmegen profiel up-to-date is! Zodra je je hebt aangemeld als locatie ontvang je vanuit ons een mail met de informatie hoe je je aanmelding kan activeren. Het claimen van een Lokale bon gaat op een hele laagdrempelige manier via een app of website. Eens per maand wordt het claimbestand gedownload en ontvang je na verwerking de creditfactuur vanuit Huis voor de Binnenstad. Wij vergoeden de bon tegen 100% van de waarde (Let op: de bonnen zijn vrijgesteld van btw).

Op onze website huisvoordebinnenstad.nl/lokalebon vind je alle informatie voor jou als ondernemer.

De lokale bon biedt kansen

We zien de Lokale bon als een mooie kans om weer bezoek aan de horeca, retail en de cultuursector te creëren in Nijmegen. Door deel te nemen bereik je je huidige én potentiële doelgroep die wellicht nog nooit eerder bij jou binnen is geweest. Een hopelijk positieve bijdrage in deze toch al lastige tijd!

Overige bonnen

Naast de Lokale bon zijn ook een lunchbon en een koffiebon in omloop. Op huisvoordebinnenstad.nl/overzicht-bonnen vind je informatie over deze bonnen, de manier van claimen en bijbehorende documenten of link naar app/website.

Binnenkort meer bonnen in omloop

Momenteel zijn we druk bezig om mogelijk te maken dat naast bedrijven (in grotere aantallen) ook consumenten (per stuk) zelf een of meerdere bonnen kunnen kopen om cadeau te geven. Er komt dan naast de fysieke bon ook een mogelijkheid om een digitale variant (pfd bestand) van de bon te kopen.

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met Linda Kok via email: secretariaat@huisvoordebinnenstad.nl. We denken graag met je mee!

Verder wensen wij jullie veel sterkte voor de komende tijd