Een geslaagde 1e editie van Binnenstad Connects

Afgelopen dinsdagavond (8 maart) vond de eerste editie van Binnenstad Connects plaats. Er waren veel ondernemers aanwezig en wij hebben deze eerste editie als zeer geslaagd ervaren!

“Fantastisch om weer een live bijeenkomst te kunnen organiseren van het Huis voor de Binnenstad. Je merkte dat iedereen enthousiast was om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Ondanks de moeilijke tijd waar we uit komen, en ook nog spannende tijd waar we in zitten, merkte ik veel energie en enthousiasme onder de aanwezige ondernemers!.” – Voorzitter Turgay Tankir

Bram Vertoef opende de avond met interessante statistieken over de binnenstad en vervolgens werden ondernemers door middel van een ‘hartjes bingo’ meegenomen langs de lopende projecten van Hartje Nijmegen. Met deze projecten geeft de Gemeente Nijmegen een stevige impuls aan de binnenstad.

Als rode draad door de avond werd het publiek meegenomen in de dromen van de drie finalisten van Win je Winkel: Soepbar Nijmegen, Re•Tale en Interior Finds. Welke alle drie niets liever willen dan het openen van een eigen winkel in de binnenstad van Nijmegen. Op het einde van de avond werd de winnaar bekend gemaakt door wethouder Monique Esselbrugge.

Puck van Re•Tale wint eigen winkel

Puck Bakker (27), eigenaresse van het eerlijke modelabel Re•Tale, is de winnaar van Win je Winkel en wint een eigen winkel in de binnenstad van Nijmegen. Ze gaat samen met de gemeente Nijmegen op zoek naar een geschikt pand in de Nijmeegse binnenstad.

>> Lees hier het hele bericht

Binnenstad Connects in beeld

Binnenstad Connects wordt een terugkerende bijeenkomst. Houd onze nieuwsbrief goed in de gaten voor de aankondiging van de volgende editie