Er is een lokale cadeaubon ontwikkeld

Om het lokaal kopen te blijven ondersteunen hebben wij een lokale bon ontwikkeld. Het is de bedoeling dat deze bon zo breed mogelijk ingezet kan worden in de Nijmeegse Binnenstad.

We hebben reeds een mooie partij gevonden die de eerste 2000 bonnen heeft afgenomen! De komende tijd benaderen wij andere grote partijen die voor hun medewerkers of partners de lokale bon aanschaffen. Op dit moment is het nog een b-b product, maar in de toekomst willen we dat de bon ook door particulieren (en in kleine aantallen) aan te schaffen is.

Dit is daarom een mooie kans om jouw onderneming aan te melden als locatie waar de bon gebruikt kan worden! De bon wordt 100% vergoed en is online via een website of app eenvoudig te declareren.

Hoe gaan we te werk?

Indien je opgenomen wil worden in het overzicht van deelnemende locaties waar deze bon te besteden is vragen we je om uiterlijk voor 10 december aan te melden via ons aanmeldformulier.

Heb je meerdere locaties/vestigingen? Dan meld je alleen de hoofdvestiging aan en vermeld je de andere locaties als opmerking op het formulier.

Je hebt je aangemeld en nu?

De naam van je bedrijf komt vervolgens op intonijmegen.com/lokalebon te staan. Hierbij wordt gelinkt naar je bedrijfsprofiel op intonijmegen.com. Zorg ervoor dat alle informatie binnen je profiel up-to-date is!

Vervolgens worden de volgende stappen doorlopen:

Je ontvangt vanuit weMaron een mailtje met daarin de inlog voor het systeem waarmee je de bon kunt declareren.
Let op: Deze lokale bon werkt, anders dan de eerdere lunch- en koffiebon, met een barcode en is dus nog makkelijker te declareren.

We zien lokale bon als een mooie kans om het lokaal besteden te stimuleren. Door deel te nemen bereik je je huidige maar ook een potentiële doelgroep, die wellicht nog nooit eerder bij jou binnen is geweest. Een hopelijk positieve bijdrage in deze toch al lastige tijd!

Wil je meer weten over de lokale bon?

Lees hier meer informatie.