Extra ronde digitaliseringsvouchers voor mkb ondernemers in de regio Arnhem-Nijmegen

Er is goed nieuws voor mkb-ondernemers die in de eerste digitaliseringsvoucherregeling van het programma Sm@rt Together geen voucher konden bemachtigen. Er komt op 4 september namelijk extra budget beschikbaar voor een kortlopende regeling waarin ondernemers opnieuw vouchers voor hun digitalisering kunnen aanvragen.

Mkb-ondernemers die de eerste ronde hebben gemist, kunnen nu alsnog proberen een voucher te verkrijgen voor een investering in hun digitalisering. Zij zullen echter wel snel moeten handelen, meldt Lifeport MKB, de organisatie die de regeling uitvoert. Het budget is beperkt en de werkzaamheden dienen binnen twee maanden te zijn afgerond. De regeling zelf opent op 4 september 2023 en de werkzaamheden dienen uiterlijk 1 november 2023 te zijn afgerond.

Het korte tijdsbestek vraagt een goede voorbereiding van de ondernemers die voor een voucher in aanmerking willen komen. De voorwaarden zijn al op de website van Sm@rt Together te vinden. Zoals in de vorige regeling kunnen de diensten uitsluitend bij een bedrijf uit de zeventien deelnemende gemeenten kunnen worden afgenomen. Een uitgebreide lijst van aanbieders staat ook op de website van Sm@rt Together.

Lifeport MKB op maandagochtend 28 augustus een webinar (9.15 tot 10.00 uur) waarin het ze vragen van ondernemers beantwoorden. Meld je aan voor de webinar door te mailen naar voucher@rvnhub.nl