Geef Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen inhoud op de beursvloer!

Wil jij als bedrijf je maatschappelijke bijdrage leveren aan lokale goede doelen of andere maatschappelijke organisaties? Kom dan 4 november naar de Beursvloer. Een beursvloer met gesloten beurzen, zo wordt het omschreven. Dat klink bijzonder. Toch gaan kennis, advies, manuren en spullen ter plekke van hand tot hand.

“De Beursvloer: concreet, ter plekke, zichtbaar en tastbaar maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen”

Bedrijven en instellingen die iets over hebben, gunnen dat ter plekke aan maatschappelijke organisaties om bij te dragen aan een beter leefklimaat binnen het Rijk van Nijmegen. Dat is de Beursvloer van Rijk van Nijmegen Uitdaging! Als ondernemer in de binnenstad kun je  hierbij aanwezig zijn: doe mee en meld je aan! Nodig je buren en relaties ook uit want dit event is er voor iedereen in het Rijk van Nijmegen.

“Op de Beursvloer in 2018 zijn er 66 matches gemaakt voor maatschappelijke instellingen met een waarde van ruim € 71.000,-. Een resultaat waar alle deelnemers heel trots op zijn!”

NSG Groenewoud gunt ook dit jaar Rijk van Nijmegen Uitdaging haar prachtige locatie met bemensing om de Beursvloer te houden. NSG Groenewoud is een bruisende en inspirerende omgeving die past bij het doel van de avond: zoveel mogelijk matches maken!

Aanbod en aanvraag

Om de Beursvloer succesvol te laten verlopen, hoopt de organisatie op een ruim aanbod van bedrijven en ondernemers die stichtingen en verenigingen willen helpen met spullen, manuren en kennis. Maar ook zien zij graag de aanvragen van stichtingen en verenigingen tegemoet. Je kunt je aanbod of aanvraag plaatsen via onderstaande links.

> Als stichting of vereniging wil ik graag een aanvraag indienen.

> Als bedrijven wil ik graag aanbod aanbieden (middelen, materiaal of menskracht).

Details Beursvloer 2019

Wanneer? Maandag 4 november 2019
Waar? NSG Groenewoud, Van Cranenborchstraat 7, 6525 BM Nijmegen
Programma
17.00 uur: Ontvangst
17.30 – 19.00 uur: Beursvloer
19.00 – 20.00 uur: Bekendmaking resultaat en borrel

Aanmelden? via dit formulier

Wil je meer informatie over de Beursvloer of Rijk van Nijmegen Uitdaging?
Ga dan naar de website www.rijkvannijmegenuitdaging.nl of neem contact via info@rijkvannijmegenuitdaging.nl.