Het ideale decembercadeau: de lokale bon van Nijmegen

De lokale bon van Nijmegen is hét cadeau voor deze tijd van het jaar. Met de lokale bon kun je lekker gaan shoppen of bourgondisch genieten in Nijmegen. Bovendien ondersteun je hiermee de lokale ondernemers. Dat maakt de lokale bon een ideaal cadeau om te krijgen én om te geven!

Meer dan 90 locaties in de binnenstad

De bon is te besteden bij meer dan 90 locaties in de binnenstad van Nijmegen en dit aantal groeit nog steedsJe kunt bijvoorbeeld een kopje koffie gaan drinken of lunchen bij FikaDe Waagh of Arsenaal 1824. Of je nu houdt van pannenkoeken bij ’t Hoogstraatje, een frietje van De Burcht of Mexicaans bij Chidóz, met de lokale bon vind je altijd iets wat bij je past. Of ga gewoon gezellig een middagje shoppen bij bijvoorbeeld De BlokkenpilootCoef Concept Store, Habbekrats of De Museumwinkel. Sluit af met een drankje bij bijvoorbeeld Café In de Blaauwe Hand of Café Van Ouds. Je kunt de bon ook online gebruiken in de webshop van I Love Nijmegen.

Ook buiten het centrum wordt de bon steeds populairder, zo kun je ‘m ook inwisselen bij Stoom (Honigcomplex), Mi Barrio (Bottendaal) en Stroom (Lent).

Help jezelf en elkaar!

Doe je nog niet mee met de lokale bon? Geef je dan hier op en profiteer mee deze wintermaanden. Maar natuurlijk kun je ook zelf de bon cadeau geven, bijvoorbeeld aan je klanten of je medewerkers. Zo helpen we elkaar helemaal! Ga naar intonijmegen.com/relatiegeschenk.

Veel belangstelling Nijmegen bon

Afgelopen jaar zijn er al duizenden bonnen cadeau gedaan door grote bedrijven uit de regio. Ook dit jaar is de interesse groot. Met de lokale bon kiest de ontvanger zelf zijn ideale sinterklaascadeau of kerstpakket: een hele duurzame keuze dus! Of maak de bon onderdeel van een lokaal kerstpakket, bijvoorbeeld samen te stellen bij ‘Ieder z’n vak’. Het unieke van deze bon is dat je er de Nijmeegse ondernemers echt mee steunt. Het volledige bedrag van de bonnen gaat namelijk naar de ondernemer, in tegenstelling tot de meeste andere cadeaubonnen, waar een afdracht wordt gevraagd. Huis voor de Binnenstad, organisator achter deze bon, heeft dit unieke systeem belangeloos opgezet om iets te creëren waar de Nijmeegse ondernemer echt iets aan heeft.

Kopen van de bon

Momenteel liggen bonnen ter waarde van €10,- en €15,- bij twee verkooppunten in de stad. Namelijk bij ‘Ieder z’n vak’ en de winkel van de VVV. Heb je interesse om deze lokale bonnen in te kopen als relatiegeschenk? Vul dan het aanvraagformulier online in via: intonijmegen.com/relatiegeschenk. Bij grote afname is overleg over bijv. logobedrukking mogelijk.

 

De lokale bon is een initiatief van het Huis voor de Binnenstad. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met secretariaat@huisvoordebinnenstad.nl. Benieuwd naar alle locaties waar de bon te besteden is? Kijk dan snel op Intonijmegen.com/lokalebon