Koffiebon

Super dat je je hebt aangemeld voor de koffiebon-actie!

We zien de koffiebon als een mooie kans om meer drukte in de horecagelegenheden te creëren. Door deel te nemen bereik je je huidige maar ook een potentiële doelgroep!

Binnenkort worden de koffiebonnen door de gemeente uitgegeven op twee locaties van de voedselbank. Dit betekent dat de bonnen in omloop komen.

Je hebt je aangemeld en nu?

Op de koffiebon staat een verwijzing naar intonijmegen.com/koffiebon waar alle deelnemende organisaties op staan. Hierbij wordt gelinkt naar je bedrijfsprofiel op intonijmegen.com. Zorg ervoor dat alle informatie binnen je profiel up-to-date is! Sta je er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op.

koffie

Vervolgens worden de volgende stappen doorlopen:

  • Zodra de bon wordt ingeleverd controleer je de bon op echtheid en compleetheid (Deel 1 & 2 aanwezig).
  • Er zijn alleen bonnen van €10,- in omloop. Deze hebben een nummer tussen de 1 en de 835.
  • Bekijk hier het pdf met de concept bon. Deze kan je als voorbeeld gebruiken ter controle van de ingeleverde bonnen.
  • Eéns in de maand bied je de bonnen aan (opsturen of afgeven) bij Huis voor de Binnenstad (Van Schaeck Mathonsingel 12, 6512 AR Nijmegen). Let op! De controlestrook bewaar je voor je eigen administratie. Gebruik hiervoor dit inleverformulier. De uiterste datum voor het aanleveren van de declaraties is 1-3-2022.
  • Je ontvangt na verwerking van je ingeleverde bonnen een creditfactuur vanuit Huis voor de Binnenstad. Wij vergoeden de bon tegen 100% van de waarde (Let op: de koffiebonnen zijn vrijgesteld van btw).
  • De algemene bon is in leverbaar t/m 31-12-2021.

Aanmelden koffiebon

Niet aangemeld, maar wil je wel meedoen? Neem dan even contact met ons op.

Contact

Heb je vragen? Mail dan naar Linda o.v.v. Koffiebon Huis voor de Binnenstad via secretariaat@centrumnijmegen.nl. We denken graag met je mee!