Kunstnacht: is er nog meer samenwerking mogelijk?

Op zaterdag 17 september vindt Kunstnacht 2022 in Nijmegen plaats. De culturele sector doet zelf al mee met ongeveer 48 instellingen en culturele initiatieven. Wellicht kunnen ook andere sectoren aanhaken? Huis voor de Binnenstad wil samen met jou meedenken over de opzet en het programma om de binnenstadondernemers meer te laten profiteren.

Tickets met 50% korting 
Wij zijn benieuwd welke kansen jij ziet en nodigen je uit om een kijkje te komen nemen tijdens aankomende editie. Huis voor de Binnenstad maakt het mogelijk om een Regular ticket Kunstnacht te kopen met 50% korting. Enige wat we van je terug vragen is een terugkoppeling of je kansen ziet voor een samenwerking met jouw bedrijf. Zoja, dan beloven wij dat we gaan kijken of we dat met de volgende editie waar kunnen maken.

Hoe werkt het?
Klik op de link hierboven, kies het juiste ticket en voer deze code in: ‘HUISVOORDEBINNENSTAD’. Je krijgt dan 50% korting op één – maximaal twee ticket(s) per onderneming in de binnenstad – voor Kunstnacht 2022! Deze korting geldt t/m vrijdag 16 september 2022. Vanaf zaterdag 17 september zijn er alleen nog doorsale tickets verkrijgbaar. Wees snel, want op = op.

>>> Koop tickets

Werk mee aan het meerjarenplan
Kunstnacht wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd door Stichting ACBN en Stichting Hubert. Zij gaan met nieuwe energie en ambitie van Kunstnacht de komende jaren een grootschaliger festival maken, met potentie om substantieel extra bezoekers naar de binnenstad te gaan trekken. Een mooie reden dus om mee te doen en denken.