Ladies Only Meeting

Ben jij een topvrouw, toptalent of talent in spé? Wil jij andere topvrouwen ontmoeten in een inspirerende topsport ambiance? Kom dan op zaterdag 7 september naar de #LadiesOnly Meeting ‘de demarrage van vrouwen in sport & ondernemen’  in Nijmegen.

In een collegetour-achtige setting worden boeiende verhalen van powervrouwen gemixt met vragen uit de zaal. Volop interactie! En na de netwerklunch verplaatsen jullie naar de VIP-finishvenue van de Boels Ladies Tour waar ook de teambussen staan. Daar geniet je van de finish en de huldiging van de Boels Ladies Tour en kun je doorpraten met andere topvrouwen.

Naast de finishvenue ligt het promodorp waar health en lifestyle de boventoon voeren. En hoe kan het ook anders, waar het aanbod vooral gericht zal zijn op ladies. Het is tenslotte niet voor niets de Boels Ladies Tour, uiteraard is iedereen van harte welkom in het promodorp.

Reserveer je plekje voor zaterdag 7 september. Deelname is gratis.

Het programma:

10.30 uur     Ontvangst met koffie, thee
11.00 uur     Aanvang Ladies Meeting met toptalks
13.00 uur     Netwerkmoment met een ‘bite’ (lichte lunch)
13.45 uur     Vertrek richting BLT-venue naar de Ladies VIP en het promodorp aan de Waalkade
14.32 uur     Verwachte finish van de Boels Ladies Tour

Speciale actie Airborne Klimtoertocht

Wil je de dag na de Ladies Only Meeting (zondag 8 september) ook op de pedalen. Vanuit de Airborne Klimtoertocht zijn er speciaal voor de Ladies Only Meeting 20 startbewijzen beschikbaar gesteld. Deze jaarlijkse Airborne Klimtoertocht, staat dit jaar in het teken van de herdenking 75 jaar Slag om Arnhem en gaat voor een deel over het parcours van de Boels Ladies Tour!

Dus schrijf je snel in en kom samen met andere dames naar de start om 9.00u om je klimbenen te testen op de bekende en minder bekende klimmen rondom Arnhem! Kies de Westlus van 75 km om langs zoveel mogelijk monumenten van de Slag om Arnhem te fietsen. Kies de Oostlus over de Posbank en langs de Veluwezoom als je een aantal klimmen uit de Boels Ladies Tour wil fietsen. Het is uiteraard ook mogelijk om deze lussen te combineren tot een tocht van 160 km met 1650 hoogtemeters. Als je 1 lus fietst ben je ruim op tijd weer terug om de profs te zien finishen in Arnhem.

Meer info staat ook op de kalender van de NTFU