Meld je nu aan voor de masterclass ‘AI: Kansen zien en kansen ontdekken’!

Op dinsdag 26 september 2023 organiseert het Business Service Center (BSC) samen met het Ondernemerslab Nijmegen (OLN) een masterclass ‘AI: Kansen zien en kansen ontdekken’.

Tijdens deze masterclass verken je de mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI) en ontdek je hoe je als ondernemer of ambitieuze professional AI als krachtig hulpmiddel kunt inzetten om een bedrijf te laten groeien, efficiëntie te vergroten en concurrentievoordeel te behalen.

In een wereld die in hoog tempo verandert, is het essentieel om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom hebben we een inspirerend programma samengesteld met interessante sprekers en praktische voorbeelden.

Tijdens de plenaire sessie nemen gastsprekers Thomas Lans (Lector Kansrijk Ondernemen) en Chris Willemsen (AI-hub Oost NL) je mee in wat regionale ondernemers nodig hebben voor een succesvolle AI-toepassing binnen hun organisatie. Hierna is er de mogelijkheid om een parallelsessie naar keuze volgen.

Programma

15.00 – 15.30  Inloop
15.30 – 16.15 Plenaire opening (auditorium, F0.70)
16.15 – 16.30  Loop naar de parallelsessies
16.30 – 17.15  Parallelsessie naar keuze
17.15 – 17.45  Borrel

Om deel te nemen aan de masterclass is het noodzakelijk om je aan te melden. Neem je een collega of gast mee? Vraag dan ook hem of haar om zich aan te melden. Deelname aan deze masterclass is gratis.