Geef jouw mening: Doe mee aan de Monitor Ondernemingsklimaat 2024

Als Huis voor de Binnenstad en Gemeente Nijmegen willen wij graag jouw mening over Nijmegen als vestigingsplaats en ondernemersstad weten. Als onderneming of instelling weet jij als geen ander wat er goed gaat, wat er mist en wat er beter kan.

Jouw mening telt!

Ondernemers en instellingen zijn belangrijk voor Nijmegen. Daarom voert de gemeente elke twee jaar de Monitor Ondernemingsklimaat uit. We zijn geïnteresseerd in je ervaringen met je (bedrijfs)huisvesting, de bedrijfsomgeving, het ondernemingsklimaat in Nijmegen en onze dienstverlening. Wat gaat goed en wat kan beter? Wat zijn de belangrijkste aandachtspunten voor verbeteringen? De resultaten van deze monitor vormen de basis voor ons economisch beleid en helpen ons om onze dienstverlening te verbeteren. Doe mee en laat je stem horen!

Hoe doe je mee?

Begin juni 2024 viel bij 4000 bedrijven en instellingen in Nijmegen de uitnodigingsbrief voor de ondernemerspeiling op de deurmat. Heb je deze brief ontvangen, maar de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan kan je de vragenlijst invullen door de QR-code in de brief te scannen of door op onderstaande link te klikken.

Klik hier om de vragenlijst in te vullen

Heb je geen brief ontvangen maar wil je wel graag mee doen? Dan kan je ook op bovenstaande knop klikken. Ken je andere ondernemers die ook willen deelnemen aan deze peiling? Deel dan gerust dit bericht met hen. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 5 à 10 minuten. Gegevens worden alleen voor dit onderzoek gebruikt en de resultaten worden anoniem verwerkt.

Help de dienstverlening te verbeteren

Doe mee en help ons om de dienstverlening aan ondernemers te verbeteren. Begin 2025 maakt de gemeente de resultaten van de Monitor Ondernemingsklimaat bekend en zullen wij daarover informeren via een nieuwsbericht.