Neem een kijkje in de wereld van drugs; herken de signalen en meld ze!

Het is als ondernemers belangrijk om alert te zijn op de signalen van drugsproductie. Veel criminelen huren namelijk panden om uit het zicht van de overheid te blijven. Het is van belang de signalen te herkennen en te weten waar je terecht kunt met deze signalen van criminaliteit. Gemeente Nijmegen organiseert daarom een informatieochtend op dinsdag 27 juni. 

Om meer informatie te geven en ervoor te zorgen dat je deze signalen tijdig herkent, organiseert gemeente Nijmegen een informatieochtend. Je wordt op dinsdag 27 juni uitgenodigd een bezoekje te brengen aan de Ondermijningscontainer van Bureau Drugszaken. Hier kom je meer te weten over de verschillende vormen van drugsproductie en het herkennen van de bijbehorende signalen.

De Ondermijningscontainer wordt geplaatst op Plein 44 en wordt opengesteld van 10:00 tot 11:00 uur en van 11:00 tot 12:00 uur. Let op: er is een limiet aan het aantal deelnemers. Daardoor is aanmelding noodzakelijk en mogelijk via het aanmeldformulier. Aanmelden kan hier.