Nieuw initiatief: Rondjes voor de Zaak

Om de Nijmeegse horeca-ondernemers te helpen heeft Jari Bakx (23 jaar) een veilingplatform opgezet met de naam ‘Rondjes voor de Zaak’. Hier kunnen bezoekers bieden op het eerste plekje op het terras straks, een borrelplank en veel andere leuke prijzen. Leuk én interessant voor jou als Nijmeegse ondernemer!

Doe jij mee?

Al tientallen horecazaken doen mee. En hoe meer ondernemers meedoen, des te interessanter het wordt. Er worden nu al leuke bedragen geboden. Kies wat jij graag wilt veilen en meld je gratis aan via www.rondjesvoordezaak.nl. Hier vind je ook voorbeelden van je collega’s.

Wat levert het op?

Naast weer wat positiviteit en wat naamsbekendheid, is het natuurlijk de bedoeling dat de opbrengst bij jou als ondernemer belandt. Na aftrek van de kosten voor o.a. het platform blijft er 90% van het geboden bedrag over voor jou. Wat zal het hoogste bod worden?

Wil je meer informatie?

Jari Bakx heeft een brief opgesteld waarin hij meer over zichzelf, het initiatief, de kosten en het proces vertelt. Bekijk de brief. Of lees het nieuwsbericht op IntoNijmegen.

Geen horecazaak, maar wel iets doen?

Ook zonder horecazaak kun je meedoen. Wil jij helpen de (horeca)ondernemers te steunen in deze moeilijke tijd? Word dan partner van Rondjes voor de Zaak!

Neem contact op met Jari Bakx via +31 6 486 345 76.

Als partner dek je bijvoorbeeld de kosten voor het platform, marketing, promotie en overige bijkomende kosten om dit initiatief tot een succes te maken.