Nijmeegse Winterweken

De Nijmeegse Winterweken komen er weer aan. De Nijmeegse Winterweken vinden plaats van 17 december 2022 tot en met 8 januari 2023. Het doel van de Nijmeegse Winterweken is om tijdens deze periode meer bezoekers naar onze cultuur, horeca, retail en evenementen te trekken. Iedere ondernemer kan meedoen om Nijmegen tot een aantrekkelijke winterstad om te toveren. En natuurlijk wordt ook dit jaar een wandelroute georganiseerd langs mooie lichtsculpturen in de binnenstad. Lees meer over de Nijmeegse Winterweken op nijmeegsewinterweken.nl

Doe jij ook mee?

Samen willen we het sneeuwbaleffect creëren. Hoe groter het programma, hoe groter de sneeuwbal en hoe meer bezoekers je trekt naar jouw winkel, horeca of culturele event. Om deelname aan de Nijmeegse Winterweken gemakkelijk te maken kun je kiezen voor de Nijmeegse Winterweken mini- of reuze sneeuwbal.

Mini sneeuwbal

Hoe kan ik laagdrempelig meedoen?

 • Ik versier mijn zaak in winterse sferen met o.a. verlichting
 • Ik bied een Winterwekenmenu of -drankje aan
 • Ik bied speciale Winterweken aanbiedingen aan
 • Ik plaats een Winterwensboom of sneeuwpop waarin bezoekers hun wenskaarten kunnen hangen

Wat kan ik verwachten van de Nijmeegse Winterweken?

 • Je ontvangt de Winterwensboom kaartjes, etalage-uiting en inleverbox
 • Je ontvangt de Nijmeegse Winterweken toolkit (voor bv. Winterweken menu/acties)
 • Je staat in het overkoepelend programma
 • Je profiteert van de overkoepelende marketing, zoals vlaggen en posters door de stad

Reuze sneeuwbal

Hoe kan ik groots meedoen?

 • Ik versier mijn zaak in winterse sferen met o.a. verlichting
 • Ik bied een Winterwekenmenu of -drankje aan
 • Ik bied speciale Winterweken aanbiedingen aan
 • Ik plaats een Winterwensboom of sneeuwpop waarin bezoekers hun wenskaarten kunnen hangen
 • Ik organiseer een (buiten-)programma in Winter-/lichtjesthema (Vb: pop-up theater, kerstmarkt, warme chocomelstand, live optredens, tekenplein, lichtshow, workshops)
 • Ik draag bij aan de branding van NWW

Wat kan ik verwachten van de Nijmeegse Winterweken?

 • Je locatie wordt opgenomen in de lichtroute
 • Je ontvangt de Winterwensboom kaartjes, etalage-uiting en inleverbox
 • Je ontvangt de Nijmeegse Winterweken toolkit en maatwerk promotiemateriaal op aanvraag via de organisatie
 • Je staat in het overkoepelend programma
 • Je profiteert van de overkoepelende marketing, zoals vlaggen en posters door de stad
 • Je profiteert van promotie van jouw bedachte programmaonderdeel en inleverlocatie
 • Je kunt een opstartbudget aanvragen

Bij ieder pakket ontvang je een sneeuwspray en sjabloon om jouw etalage of ramen in winterse sferen te brengen.

 

Meld je voor 18 november gratis aan via onderstaande button en vul het online formulier in.