Nijmeegse Winterweken opent zaterdag 14/12

De Nijmeegse Winterweken komen er weer aan. Net als vorig jaar worden er diverse sfeervolle en winterse activiteiten georganiseerd in de Stevenskerk rond de kerstvakantie. Op deze manier proberen we samen de Nijmeegse binnenstad extra aantrekkelijk te maken voor het winkelend publiek. De Winterweken worden zaterdag 14 december officieel geopend en ook alle ondernemers zijn natuurlijk van harte welkom. Vanaf dan zijn er tot en met 5 januari allerlei activiteiten voor jong en oud.

Wat is er te doen?

Er is in deze periode echt van alles te beleven. De succesvolle activiteiten van vorig jaar worden aangevuld met leuke nieuwe activiteiten. Zo zijn er swingende koren, bierproeverijen, een Live Yoga concert en muzikale, kunstzinnige workshops in de kapel. Ook kun je luisteren naar prachtige winterverhalen of je eigen kerstkaart of lampion versieren voor de lampionnenoptocht. Je kunt zelfs een disneyfilm kijken in de Kapel. Leuk voor de kids ook, die bovendien een wens in de 8 meter hoge wensenboom mogen hangen, die daar in samenwerking met NEC Maatschappelijk is neergezet.

Kortom

Bekijk het programma en tip je klanten. Deel berichten via social media en maak reclame voor wat er in de stad nog meer te beleven is. Samen zorgen we dat de binnenstad nog aantrekkelijk wordt om te bezoeken. Komende week worden programma’s overal verspreid. Wil je meer info of vragen: neem contact op met secretariaat of kijk op https://www.intonijmegen.com/winterwekennijmegen

En het allerbelangrijkste: neem zelf ook een kijkje wat Nijmegen deze winter te bieden heeft!