OndernemersPunt Geldzorgen

De gemeente Nijmegen gaat ondernemers helpen bij hun geldzorgen om weer grip te krijgen op geldzaken. Hiervoor is het OndernemersPunt Geldzorgen geopend. Bij dit digitale loket krijgen ondernemers advies, coaching en administratieve hulp.

Geldzorgen
Veel ondernemers hebben sinds corona en de stijgende energieprijzen moeite om hun bedrijf draaiende te houden. Bij het OndernemersPunt Geldzorgen kunnen ondernemers terecht met financiële vragen en is er coaching en begeleiding om geldzaken weer op orde te krijgen. Er wordt onder andere samen gewerkt aan een stappenplan om uit de financiële problemen te komen.

Met je vraag naar OndernemersPunt Geldzorgen
Bij het digitale loket kan je ook terecht met vragen over bijvoorbeeld het oplossen van schulden, het maken van een doorstart of juist het beëindigen van jouw bedrijf. Je kan je digitaal aanmelden. Vervolgens wordt er, afhankelijk van de situatie, een afspraak gemaakt bij de ondernemer of stadswinkel. Een afspraak bij het Ondernemerspunt Geldzorgen is gratis en verplicht tot niets. Kijk voor meer informatie op nijmegen.nl/geldzorgenondernemers.

Met welk soort vragen kan je terecht?
Als ondernemer heb je misschien dit soort vragen:

  • Is mijn bedrijf nog levensvatbaar?
  • Hoe kan ik mijn schulden oplossen?
  • Kan ik een doorstart maken?
  • Hoe moet ik (en mijn gezin) rondkomen nu het niet meer goed gaat met mijn bedrijf?
  • Wat kan ik met mijn personeel doen als ik de loonkosten niet meer kan betalen?

De medewerkers van het steunpunt kunnen jou met hun kennis en coaching altijd een stap
vooruit helpen.

Afspraak maken